HVAD SØGER DU?

Velkommen til Ree Park

Klar på en vild oplevelse

Vi byder indenfor i dyrenes verden.
Åbningstider Åbningstider
Åbningstider
Åbningstider mandag 8. august 2022 er - 10:00 - 18:00
Entré priser og åbningstider

Velkommen i Ree Park Safari og
til oplevelser for livet

I Djurslands store safaripark oplever du en verden fuld af fascinerende dyr fra fire kontinenter.
Tag familien med på Land Rover Safari på den afrikanske savanne, togtur med Amerika Expressen ud over prærien eller en walking safari.
Gourmet med oplevelse Få en vild gourmetoplevelse i Ree Park. Se mulighederne
Tag med på 2-dages camp og bliv Junior Ranger 20. - 21. august er der igen Junior Ranger 2-dages campen for børn fra 6-9 år.
10. - 11. september er der Junior Ranger 2-dages for 10 - 13-årige.

Nåede dit barn ikke på Junior Ranger Summer Camp er der stadig mulighed for at blive Junior Ranger.
To dage fra kl. 8-15, hvor børnene træder bag kulisserne og lærer om parkens arbejde med truede og sjældne dyrearter gennem forskellige aktiviteter, lege og opgaver.
Læs mere og tilmeld dit barn
Handicapdag 20. august 20. august er Handicap dag. Her har handicappede og deres medhjælpere gratis adgang til parken.
Så kan man opleve parken, også bare et par timer, hvis det måske bliver for meget at være i parken en hel dag.
Læs mere om handicapforhold i parken og Handicap dag
Læs mere
Julefrokost 2022 Vil du med til den helt store fest med Mek and the X-mas Peks, eller vil I holde jeres egen julefrokost i eksotiske omgivelser, så står arrangementsafdelingen klar til at sammensætte programmet lige til jer.
Der er lagt op til fest, når den store julefest to gange afholdes den 25. november og 2. december.
Vil I hellere holde jeres egen julefrokost, så arrangerer vi også gerne det. Omgivelserne bliver ikke mere spektakulære.
Anderledes Julefrokost 2022

Kom væk fra dagligdagen og oplev dyrenes magi

Gør din oplevelse endnu vildere med med vores Land Rover Safari. Hop på Amerika Expressen gennem prærien, eller kom bag kulisserne med din helt egen guide.
Mulighederne er mange hos os - din fantasi kan få frit spil i parken.
Oplevelser i parken Uanset om du kan lide ulve, giraffer, løver eller bjørne så oplever du dem i Ree Park. Find oplevelser
Bliv Junior Ranger... Nu har du mulighed for at blive Junior Ranger, og få en helt speciel dag i parken. Læs om Junior Ranger universet
SPIS BLANDT DE VILDE DYR En frokost i Ree Park er ikke som den plejer. Måske kommer løverne forbi og siger "hej" ... Find spisested

Unikke muligheder for dig

Ree Park er ikke blot en dyrepark. Vi tilbyder også at skræddersy specielle oplevelser uanset om det er firma events, konfirmationer, eller du skal afholde den runde fødselsdag.
Både du og dine gæster får en helt speciel oplevelse der skaber minder.
Overnat i parken Vidste du at du kan sove blandt dyrene?
Når parken lukker for dagen, så sænker en speciel stemning sig, som man kun kan opleve på en overnatning.
Læs om alle muligheder og book dit ophold.
Find overnatning
Mere end en dyrepark Du kan holde alt fra firmafesten, møder og konferencer, den private fest eller firmaudflugten. Uanset om det er den konfirmationen for den nærmeste familie til det store bryllup, så står arrangementsafdelingen klar til at hjælpe med den at planlægge det perfekte event. Se mulighederne
Mad til enhver lejlighed Hvad end du spiser i parken som gæst, skal holde fest i Ree Park, eller være her sammen med dine kollegaer, kan du være sikker på, I får god mad. Vores mad er skabt med udgangspunkt i årstidernes råvarer og kan nydes til enhver lejlighed. Se selskabsmenuen

Hold fest i Ree Park

En anderledes oplevelse er i vente...

Drømmer du om at have din daglige gang i Ree Park? Så mangler vi løbende medarbejdere til at servicere vores fantastiske gæster.
Bliv vores nye kollega Vi søger medarbejdere til sæson 2022

Vi har forrygende travlt og mangler hurtige hænder og gode hoveder til at omsætte alle de fantastiske planer og idéer, så vi kan videreudvikle på den vildeste safaripark.

Det drejer sig om både faste stillinger og sæsonmedarbejdere.
Se ledige stillinger
Giv oplevelser for livet Giv konfirmanden eller fødselaren en oplevelse for livet. Som Ranger for en dag, har man sin helt egen guide og kommer bl.a. med på staldbesøg og en tur rundt til de forskellige dyreafdelinger i Ree Park Safari. Bliv Ranger for en dag
Junior Ranger

Bliv Junior Ranger

Junior Ranger Summer Camp er en lejrskole for børn og unge, der brænder for dyrenes verdens, og ikke mindst naturen omkring os.

På Summer Campen får børnene mulighed for, at opleve helt nye og spændende sider af Ree Park Safari, når de sammen med resten af holdet træder bag kulisserne og får lov til at opleve fascinerende dyr og anlæg på fængende måder og bliver Junior Ranger.

Sammen udforsker de de mange facetter af naturbevarelse, krybskytteri, bærerdygtighed og parkens arbejde med truede og sjældne dyrearter, gennem faglige og nærværende oplevelser.

DER SKER ALTID NOGET I REE PARK

Følg med i aktiviteter og events i løbet af året - eller book en overnatning sammen med dyrene.
Se events og aktuelle begivenheder
Overnat i Ree Park

Der er åbent for overnatning det meste af året. Frem til 9. april er der overnatning winter edition til reduceret pris.

Se overnatningsmuligheder
Møder og firmaevents

Hold dit næste møde eller en anderledes dag for dine medarbejdere. Se alle mulighederne for firmaevents, arrangement i Ree Park, vi har mulighederne for at tilbyde organisationsudvikling, teambuilding eller bare en fest.

Læs om muligheder

Hvorfor vi arbejder med truede dyr

Vi har i mange år sagt, at det faktisk er forkasteligt at holde dyr i fangenskab. Når vi så vælger at gøre det alligevel, ligger der mange gode grunde bag.

Ree Park Safaris arbejde med naturbevarelse strækker sig langt længere end safariparken på Djursland. Vi er overbeviste om, at de dage hvor en zoos formål blot var at fremvise et udvalg af verdens dyre- og planteliv, heldigvis er ovre. I dag er dyre-, plantearter og naturområder i høj risiko for at forsvinde for øjnene af os, over hele verden. Ree Park Safari arbejder derfor med bevarelse ikke blot i og omkring safariparken, men også ude i den rigtig vilde natur – dét giver god mening.

Velkommen til parken

Ree Park Safari strækker sig over et 125 hektar stort, kuperet og naturskønt område med skov og søer ca. 10 kilometer fra Ebeltoft. I dag har parken 30 fastansatte medarbejdere på 6 områder: Administration, dyrepassere, dyrlæge, butik, cafe og service.

Under skiftende navne har parken gennem de seneste 18 år udviklet sig fra at være en blomsterpark, over en eksistens som en familiepark med klappedyr, til den nuværende safaripark med et værdimæssigt fokus på arter med særligt brug for en hjælpende hånd.

Som én af Danmarks førende organisationer inden for natur- og dyrebevarelser føler vi hos Ree Park Safari en særlig forpligtelse.

Vores mål er, at vi med de rette løsninger bidrager til global bæredygtighed og naturbevarelse, som ikke bare beskytter truede dyr mod krybskytteri og illegal handel, men også bidrager til livskvaliteten hos de mennesker, som skal leve i sameksistens med dyrene.

Ree Park Safari er en dansk privatejet organisation, som i mere end 14 år, med et særligt fokus på truede dyrearter, har været med til at stå i spidsen for naturbeskyttelsesprojekter- og programmer.