Safariskolen

Velkommen til Safariskolen

Det perfekte valg for folkeskoler og institutioner, der søger en anderledes og inspirerende skoledag. Den primære undervisning foregår udendørs i parkens naturskønne omgivelser. Vi har stor erfaring med, at rammerne for vores undervisning, er med til at skabe rummelighed, fokus og nærvær hos både børn og unge.

Forlad klasseværelset og træd ind i en verden af spændende opdagelser omkring naturen og dyrelivet i vores fantastiske omgivelser. Hos Safariskolen er vi dedikerede til at give jer den bedste mulige oplevelse, hvor I kan lære på en praksis-orienteret, inspirerende og sjov måde.

Safariskolen tilbyder undervisning hele året rundt. Også når Ree Park Safari er lukket for de øvrige gæster.
Her kan I have hele parken for jer selv, når bare I har en af vores søde guider under armen.

Forløb

1. Forløbet: Dyrenes adfærd

Dyr er fascinerende væsener, og de lever på mange forskellige steder rundt om i verden. Deres kroppe og sanser er tilpasset til deres miljø, og de bruger dem på forskellige måder for at overleve. I dette forløb vil vi udforske, hvor vigtigt det er for dyrene at kunne læse og udvise adfærd i forskellige situationer.

Vi vil også have mulighed for at arbejde med dyrene på tæt hold og se, hvordan de bruger deres sanser og adfærd. Dette vil hjælpe med at forstå, hvorfor det er så vigtigt at have viden om dyrenes adfærd. Det er ikke kun alfa og omega for at vi kan udvikle gode anlæg til dyrene, men også for at aktivere dyrene og sikre, at de trives i Ree Park Safari.

Så kom med og lad os udforske den spændende verden af dyreadfærd og lære mere om vores pelsklædte venner!

 

2. Forløbet: Spis eller bliv spist

Livet på det afrikanske kontinent kan være hårdt og udfordrende. Men samtidig er det også fyldt med en utrolig mangfoldighed af dyreliv og smuk natur. Ved vores afrikanske savanne kan eleverne lære mere om dette spændende miljø på en sjov og interaktiv måde.

Vi arbejder med dyrs tilpasning og fødekæder gennem opgaver og udforskende lege. Vi diskuterer, hvordan de store dyr jager de små, og hvordan de hurtige dyr fanger de langsomme. Og sammen ser vi nærmere på, hvordan dyrene tilpasser sig de forskellige afrikanske områder og hvilke konsekvenser det kan have, hvis der sker ændringer i deres fødegrundlag.

Det er spændende at lære om dyrenes adfærd og de forskellige strategier, de bruger for at overleve i dette krævende miljø.

 

3. Forløbet: Truede dyr

Har du nogensinde tænkt over, hvad det betyder for en art at være truet? Hvorfor er nogle dyr på randen af udryddelse, mens andre arter blomstrer? Disse spørgsmål og mere vil vi udforske i vores undersøgelse af truede dyrearter.

Vi vil også undersøge, hvilke tiltag der tages både lokalt og globalt for at bevare disse truede arter. Samtidig vil vi tage et kig på, hvad vi selv kan gøre for at hjælpe. Sammen kan vi nemlig gøre en forskel!

For at afslutte vores forløb vil vi tage på Walking Safari og observere de dyr, som har været i fokus for vores arbejde. Så kom med og lad os udforske den spændende verden af truede dyrearter!

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Billede1-1024x576.jpg

Interesseret i at høre mere om Safariskolen?

Safariskolen