Doner din pony

Donér din pony

Du har mulighed for at donere din hest til Ree Park Safari, når det er tid til at sige farvel.

Du skal selv transportere hest/pony til Ree Park Safari. Ved ankomst udfylder vi et handelsdokument, hvor der skrives under på, at dyret ikke er medicineret gennem de seneste seks måneder.

Aflivningen foregår så hurtigt og smertefrit som muligt med boltpistol og efterfølgende afblødning.

I den forbindelse er det væsentligt, at dyret ikke reagerer skræmt eller meget nervøst, når boltpistolen skal placeres af vores dyrepasser. I yderste tilfælde kan det blive nødvendigt at afvise den indleverede hest af hensyn til hestens og dyrepasserens sikkerhed.

Din hest/pony vil blive brugt til foder til bl.a. løver, leoparder, ulve og afrikanske vildhunde, og den indgår dermed som en del af det naturlige kredsløb.

  • Vi modtager kun heste/ponyer op til 147 cm i stangmål og ikke tungere end 400 kg. Dette er en nødvendighed af hensyn til vores frysekapacitet og arbejdsforhold.
  • Dyret må IKKE have været under medicinsk behandling (inkl. ormekur) de seneste seks måneder inden aflivning. Da det skal bruges som næringskilde til rovdyr, er dette meget vigtigt, da dyrene ellers kan blive alvorligt syge af at indtage kødet.
  • Medbring hestepas – du får det med hjem igen, men vi skal kontrollere det.
  • Ønsker du at aflyse aftalen, gøres det venligst senest 2 dage før det aftalte møde.

Vi forbeholder os ret til at afvise heste/ponyer, der ikke overholder ovenstående i forhold til den booking, man har (max 147 cm i stangmål eller max 400 kg). Ligeledes forventer vi at hesten/ponyen er i en forsvarlig stand hvad angår huld, hovtilstand osv.

Du møder på adressen Stubbe Søvej 20 kl. 8.30 på den aftalte dag.

 

Har du booket en tid, men alligevel er blevet forhindret, så send en mail til carnivore@reepark.dk

HESTEDONATION

Hestedonation
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn