5 dages sommerskole

3 forskellige Junior Ranger Camps

Bliv Junior Ranger

Junior Ranger Summer Camp er en 5-dags sommerskole for børn og unge, der brænder for dyrenes verdens, og ikke mindst, naturen omkring os.

På Summer Campen får børnene mulighed for at opleve nye og spændende sider af Ree Park Safari, når de sammen med resten af holdet træder bag kulisserne for at udforske de mange facetter af naturbevarelse, krybskytteri, bæredygtighed og parkens arbejde med truede og sjældne dyrearter.

Ree Park Safaris erfarne guider tager de kommende Junior Rangere med på en anderledes rejse gennem naturvidenskaben, hvor børnene lærer gennem forskellige aktiviteter, lege og opgaver.

Program for dagene

Børnene får 5 sjove og lærerige sommerdage med et spændende program, inklusiv fuld forplejning, oppakning og en flot Junior Ranger uniform. Vi har sammensat et fantastisk sjovt og lærerigt program i børnehøjde.

Ree Park Safaris erfarne formidlere tager de kommende Junior Rangere med på en anderledes rejse ind i naturvidenskabens verden. Formålet med sommerskolen i Ree Park Safari er at give børnene en indgående viden om natur, dyr og udeliv.

Gennem forskellige aktiviteter, lege og opgaver får børnene på en sjov og udfordrende måde mulighed for at lære en masse om klodens enestående dyreliv – også de mere alvorlige aspekter.

Vi udbyder 3 forskellige Junior Ranger Camps

2 dages camp

Ree Park Safaris erfarne Ranger Guider tager børnene med på eventyr i Junior Ranger universet i løbet af hele sæsonen.

I udvalgte weekender og ferier får børnene mulighed for at opleve nye og spændende sider af Ree Park Safari, når de sammen med resten af holdet træder bag kulisserne. Børnene vil lære om parkens arbejde med truede og sjældne dyrearter gennem forskellige aktiviteter, lege og opgaver.

2 dages camp