Find steder at spise i parken

I parken har du rig lejlighed til at få stillet sult og tørst i løbet af dagen. Besøg vores forskellige spisesteder, der hver især har deres unikke charme. Vores kokke laver, med få undtagelser, alt vores mad fra bunden. I finder alt fra pizza, til burgere til lækker gourmetmad når vi holder arrangementer.

  • Café Bush Camp

  • Streetfood

  • Stationscaféen

Caféer og Restauranter

Café Bush Camp

I Café Bush Camp tilbyder vi et stort udvalg af mad og drikke til den store og lille sult. Her kan vi tilbyde lette frokostretter, pizza 2-Go, sandwich og meget mere til at nyde i caféen.

Streetfood

Streetfood serverer klassiske burgere samt andet lækkert i det hyggelige outdoor lounge miljø lige ved legepladserne. Her kan du få vores populærere burger fra No’Jab. Nick’s Fish’n chips, friteret frisk fisk og fladbrød fra Danny’ Durum fyldt med langtidsstegt okse med noter fra Sydamerika.

Kaffen serveres fra Barista Mobil og køkkenet har suppleret med friskt hjemmebag. Åbningstiderne på Streetfood varierer over året.

Legepladsen ligger lige ved siden af, så ungerne kan brænde krudtet af, men du hviler benene. Og måske en af de farvestrålende påfugle kigger forbi.

Der er også overdækkede bord- bænkesæt til medbragt mad.

 

Stationscaféen på Central Station

I Stationscaféens hyggelige lokaler kan du tage et hvil med lidt let at spise eller drikke. Her finder du panini, lækker smoothies og et bredt udvalg af kaffe. Nyd dine forfriskninger i caféen eller på den store terrasse.

Pølser og is på Madagaskar

Tag plads under broen ved det idylliske Madagaskar abeøer og nyd en økologisk is eller tag en hotdogs fra Hansens Is.

 

Medbragt mad

Det er muligt at medbringe egen madkurv til Ree Park Safari. Der er picnicområder med borde og bænke flere steder i parken. Der er også placeret grill ved Watoto Kaya legepladsen til fri afbenyttelse. Tallerkner og bestik skal selv medbringes. Det er tilladt at forlade parken og hente mad i bilen, husk dog at få et stempel på hånden, så du kan komme ind igen. Det er desværre ikke muligt at reservere borde eller gasgrill til medbragt mad. Picnicområderne er frit tilgængeligt for alle efter først-til-mølle-princippet.