Camel Camp Hytter

DEN ASIATISKE STEPPE I DIN BAGHAVE

Når de sidste gæster er gået hjem, og Ree Park Safari lukker for dagen, fyldes parken af en helt særlig stemning, som man kun kan opleve, hvis man overnatter. For med vindens susen, løvernes brøl og ulvenes hyl, er sådan en oplevelse helt uforglemmelig.

Når man bor i Camel Camp, har man vores asiatiske steppe lige uden for døren, og I har udsigt til de imponerende baktriske kameler og de ekstremt sjældne persiske vildæsler, onagerne. I kan desuden med meget stor sandsynlighed nyde gibbonabernes skønne morgensang, da de ligeledes er jeres nærmeste naboer.

Priser og indhold

Skræddersy dit eventyr. En overnatning er som minimum inkl.

  • Entré til Ree Park Safari 2 dage (ankomst- og afrejsedag).
  • Overnatning for op til 4 personer
  • Fælles dyrefodring og slangefremvisning kun for overnattende gæster.

 

Det er muligt at tilkøbe:

  • Guide i 2 timer

Kom med guide rundt i to timer. Vores dygtige guider er eksperter i dyreliv og kan svare på alle jeres spørgsmål. I kommer med på staldbesøg samt walking safari, hvor I kommer på en guidet gåtur rundt i parken.
Pris kr. 800,-

  • VIP – egen guide fra kl. 16 – 22.

Få jeres helt egen guide, som følger jer fra kl. 16 indtil godnat ved jeres cabin kl. 22. Eksklusiv bag kulisserne oplevelse med flere staldbesøg, flere dyrefodringer og walking safari.
Pris kr. 2.000,-

Årskort giver ikke rabat på overnatninger.

Hytte, 4 personer

Pr. hytte – op til 4 personer.
Opvarmet toilet og bad 50 meter derfra.

Højsæson: Ankomst weekender, helligdage og skolernes ferier.
Pris kr. 1.898,-
1 ekstra nat + 1.398 kr.

Lavsæson: Ankomst søndag til og med torsdag.
Pris kr. 1.398,-
1 ekstra nat + 799 kr.

 

Praktisk information

Der er 4 sovepladser med dyner og puder i hytten. I skal selv medbringe sengelinned inkl. lagen til en dobbeltmadras og to enkeltmadrasser.

I kan leje linnedpakke – kr. 150,- pr. pakke. Skal bestilles ved booking eller senest 2 dage før opholdet (indeholder lagen, dyne- og pudebetræk samt håndklæde).

 

Læs alt praktisk information om overnatning: klik her

Mad og drikke

Grillpakker

Det vil være muligt at tilkøbe aftensmaden i form af lækre grillpakker, hvor kødet skal tilberedes i grillhytten. Mad kan spises i den overdækkede bålhytte, der ligger på Camel Camp pladsen, eller i udeområdet. Gas-grill og bålpladser kan frit benyttes.

Drikkevarer og snack kan købes hos os. Udenfor parkens åbningstid vil det ikke være muligt at tilkøbe yderligere forplejning på dagen.

Vælger I selv at medbringe mad, bedes I medbringe bestik, service etc. Der er mulighed for at skylle brugt service af.

 

Morgenmad

Morgenmad serveres i Café Bush Camp fra kl. 7.30-9.30. I kan nyde den i Café Bush Camp eller tage en Grab ’n’ Go og spis morgenmaden i jeres cabin.

Pris: Voksne kr. 125,- og børn kr. 95,-

 

Se muligheder for tilkøb af mad – klik her

Varighed

Start jeres ophold allerede kl. 10. I har entré med på både ankomst- og afrejsedagen og kan komme og blive så længe I har lyst.

Check ind kl. 15.30.

I skal være ude at hytten kl. 10.00.