Overnat i Ree Park

Når de sidste gæster går hjem, og Ree Park Safari lukker for dagen, fyldes parken af en helt særlig stemning, som man kun kan opleve, hvis man overnatter. For med naturens lyde, løvernes brøl og ulvenes hyl, er sådan en oplevelse helt uforglemmelig.

Oplev Ree Park Safari efter lukketid med en overnatning i Night Explorer cabins, Camel Camp hytter eller vores sommerhus Kamelhuset.

I kan selv vælge hvilke oplevelser I ønsker sammen med overnatningen, der bl.a. kan inkludere staldbesøg.

Night Explorer Cabins

Overnat i en af de populære Night Explorer cabins, der ligger enten med udsigt til den afrikanske savannen eller den nordamerikanske prærie.
Vores specialdesignede Night Explorer cabins er en unik oplevelse, der giver en enestående mulighed for at komme helt tæt på vilde dyr.

Der er cabins med og uden toilet/bad og plads til 4-6 personer.

Læs mere her

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er night-explorer-cabin-bent-skipper-ka-man-fa-en-overnatning-nex2-65cb2e2ba1e2a-1024x576.webp

Camel Camp

Når man bor i Camel Camp, bor man lige op til vores Asiatiske steppe, hvor de imponerende Baktriske kameler lever sammen med de ekstremt sjældne persiske vildæsler, Onagerne.
I kan desuden med meget stor sandsynlighed, nyde Gibbonabernes skønne morgensang, da de ligeledes er jeres nærmeste naboer.

Hytterne er indrettet med plads til 4 personer.

Læs mere her

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er img-2800ny-65fd5d3a44f02-1024x768.webp

 

Kamelhuset

Ree Parks sommerhus, Kamelhuset, er den perfekte ramme for nogle underholdende og fantastiske oplevelser, uanset om det er en uge eller et par fridage, I gerne vil tilbringe tæt på de vilde dyr.

Læs mere her

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er udsigt-til-kamelhuset-fra-en-camel-camp-hytte-65ddda02d41e6-1024x465.webp

Sov på savannen / Shelters og teltlejr

Familietræf, fætter-kusine fest eller noget helt tredje. Tag afsted som gruppe og sov sammen på savannen. På lejrpladsen er der slået store rangertelte op, hvor både børn og voksne skal sove. Under hele opholdet er der en guide tilknyttet gruppen. Guiden viser rundt, svarer på spørgsmål, er nattevagt og fortæller spændende historier om vilde dyr.

Sov på savannen for private

 

Tag klassen med på en vildt spændende og lærerig overnatning tæt på dyrenes verden. Med Sov på Savannen får skolen eller institutionen mulighed for at komme på en “rigtig” lejrtur, hvor der laves mad over bål og man sover i det fri.

Sov på savannen for skoleklasser

Høj- og lavsæson og betingelser

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er aabningstider-saeson-og-overnatning-2024-65fd59e9b2ed8.webp

Generelle betingelser i forbindelse med en overnatning i Ree Park Safari  

Betaling og reservationsgebyr 

Ved booking af en overnatning vil der blive opkrævet et beløb. Når beløbet er betalt, er reservationen gældende. Inkluderet i beløbet er et reservationsgebyr på 500 kr. pr. cabin, hytte eller shelter. Reservationsgebyret refunderes ikke ved en eventuel aflysning. 

 

Afbestilling 

Afbestilling kan kun ske skriftligt pr. mail til info@reepark.dk eller til din kontaktperson i henhold til de gældende tidsfrister: 

  • Ved afbestilling af et ophold inden 45 dage før ankomst refunderes det fulde beløb fratrukket reservationsgebyret på kr. 500,-  
  • Ved afbestilling eller ændring af et ophold mellem 15 og 45 dage før ankomst refunderes 50% af beløbet.   
  • Ved afbestilling eller ændring af et ophold mellem 0 og 14 dage før ankomst er der ingen refundering.  

 

Afbestillingen er først registreret, når dette bekræftes af Ree Park Safari. Udeblivelse anses som manglende rettidig afbestilling, og der opkræves 100% af lejebeløbet – inkl. eventuel bestilt forplejning eller tilkøbte aktiviteter.