Oplevelser i Ree Park Safari

Oplev dyrenes verden

I Ree Park Safari går I rundt og oplever dyrene i parken. Parken er inddelt i fire kontinenter og i 2024, har vi åbnet et nyt temaland ved navn Junior Ranger World.

I Junior Ranger World finder I årets nyhed: Offroad Patruljen. Her kan børn køre i elektrisk land rover, hvor børn kan komme på Ranger mission i egen Land Rover blandt levende dyr på et 400 m. langt offroad track.

Derudover kan I tage med på Land Rover Safari ud på den afrikanske græssavanne. Her har I mulighed for at blive kørt rundt på en tur, som går gennem dele af parken og ud på den afrikanske savanne, hvor I bl.a. møder giraf, zebra, næsehorn, struds og mange andre af de afrikanske dyr. 

I kan også opleve Ree Park Safari med et rigtigt damp- eller dieseltog. Amerika Expressen tager jer med på en togtur tilbage i tiden. Med jernbanen kommer du ud over prærien. Guiden fortæller undervejs både om dyrene og om den nordamerikanske prærie. Her kommer I helt tæt på de nordamerikanske dyr. 

 

 

Legepladser

Watoto Kaya er en stor afrikansk naturlegeplads med forhindringsbane og masser af udfordringer til små og større børn. Legepladsen stimulerer både krop og sanser med forhindringsbane, gynger, træstammetrommer og små hytter. Legepladsen er omkranset af store træer, der giver skygge og i et af træerne gemmer der sig en træhytte, som børnene kan klatre op til via et klatrenet. 

For de helt små gæster er legepladsen ved Streetfood området på Fly Camp roligt og et godt sted for dig med mindre børn. På legepladsen er der vippedyr, der alle er udformet som mange af de dyr, vi har i parken. 

Leaf

Dyrefodringer

Hver dag er der spændende og sjove dyrefodringer i parken.

Klappedyr

Man må ikke røre ved dyrene i parken. Men forskellige steder i parken møder du dyr, som du gerne må klappe. Lige ved siden af Watoto Kaya (legepladsen) bor de nubiske geder, ved Deadwood møder du minigrisene og ude på den sydamerikanske pampas møder du de charmerende æsler.