Forretter - Vælg mellem
Forårs tapas, bestående af:
Sæsonens varmrøget fisk Ramsløgmayo, langtidsbagte tomater
Håndpillede rejer
Avokadocreme, sprød havre
Tartelet
Lun krustade med cremet kylling og nye asparges
Carpaccio af dansk okse
Ramsløgmayo, jordskok chips, friske urter, nye grønne asparges, vesterhavsost
Hovedret - Vælg mellem
Boeuf Bearnaise
Bøf af mør Ribeye, håndlavet bearnaise, stegte forårsgrøntsager, sprød salat, hjemmerørt dressing.
Nye kartofler fra gryden med smør og persille eller friteret kartoffelbrud
eller
Rosa stegt kalvefilet eller urtebagt unghanebryst
Kraftig kalvesky med urter, stegte forårsgrøntsager, sprød salat, hjemmerørt dressing.
Nye kartofler fra gryden med smør og persille, eller friteret kartoffelbrud
eller
Fisk og Vegetar
Vi har altid velsmagende mad til dem som ikke spiser kød. Bare husk at give os besked i god tid.
Tilbehøret serveres i skåle og fade på bordet og der serveres selvfølgelig friskbagt brød, urtepesto og pisket smør under middagen
Alle retter er tallerkenserveret
Desserter
Dobbelt chokoladekage
hindbærsorbet, knas, karamel
Rabarbertærte
hvid chokoladeis, syltede rabarber, rabarberpuré
Konfirmationsbuffet som hovedret (+ 50,- pr. person)
• Langtidssteg kalvefilet, urtebagt velfærds kylling & mørbrad af dansk gris med bacon og timian
• Bagte gulerødder med havtorn og fennikel crudité
• Grillede grønne asparges med oliven og sprød skinke
• Plukkede grønne salater
• Stegte små kartofler med brunet smør og persille
• Hjemmebagt focaccia, pesto og dressing.