Selskabslokaler

Skal du holde møde, konference eller fest, så kan du i Ree Park få nogle helt ekstraordinære rammer.

Når du holder dit arrangement i Ree Park Safari, har du mulighed for at vælge et af vores stemningsfulde lokaler, hvor der kan være fra 10-300 personer.

Uanset anledningen er Ree Park Safari et enestående sted at samles året rundt, til et arrangement der skal huskes.

Alle lokaler kan lejes året rundt.

Central Station

30 – 200 personer siddende til spisning og op til 300 i forbindelse med konference. På banegården, Central Station, ledes tankerne hen til 1880’ernes Amerika, og er endnu et unikt sted i parken, hvor I kan holde den helt store fest eller konference.

På selve banegården er det muligt at sidde op til 200 personer til spisning, og toget ”Amerika Expressen” kører gennem bygningen, så I kan ankomme til festen i stil, eller holde en lille pause i løbet af konferencedagen.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er n017606-66152ee55a9f1.webp

Katanga Hill

Katanga Hill op til 42 personer.
På toppen af løvernes anlæg finder du Dan­marks mest eventyrlige selskabslokale. Ved det store panoramavindue kan I nyde både mad og udsigten til parken og de mægtige løver.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er n042026-66152ee5a9b24.webp

Stationscaféen

Stationscaféen ligger i Central Station, umiddelbart ved siden af indgangen til parken. Fra caféen er der udkig til Madagaskar, hvor aberne holder til. Caféen er en dejlig blanding af café og banegård i 1880’ernes Amerika, med en skøn atmosfære.

Stationscaféen er det perfekte sted, hvad enten I ønsker en afslappet fest med grill og hygge på den store terrasse, en reception med tapas med eksotiske ingredienser, eller traditionel fejring af den store dag i unikke omgivelser. Vi har mulighed for at imødekomme de fleste former for bordopstillinger.

Plads op til 60 personer.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er l024776-66152ee4b098d.webp

Café Bush Camp

Café Bush Camp ligger midt i parken, her er plads op til 100 personer. Denne centralt placerede restaurant og tilstødende lokaler kan danne ramme om de fleste større arrangementer.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er reepark-98-66152ee64f031.webp

Baraza

Baraza er placeret på 1. sal i en bygning umiddelbart før indgangen til parken.

Når man lejer Baraza, har man et areal med høje caféborde til rådighed umiddelbart uden for lokalet. Toiletter forefindes på samme etage og der er plads op til 50 personer.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er l024746-66152ee45e9f7.webp

Deadwood Saloon

Hold festen i westernbyen Deadwood og inviter gæsterne med til det vilde vesten. I den stemningsfulde saloon er du og gæsterne garanteret en særlig dag. Plads op til 30 personer.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er reepark-106-deadwood-66152ee684ec8.webp