Ree Park - Danmarks bedste oplevelse

Ree Park er nomineret til Danmarks bedste oplevelse.

Tusind tak for nomineringen, hjælp os med at vinde.

Stem og vind præmier for 25.000 kr. 

HVAD SØGER DU?

I Ree Park kan du holde

en anderledes fest

Hold din fest i anderledes festlokaler

Skab din egen fest i parkens naturskønne rammer. Vores erfarne arrangementsafdeling bidrager gerne til inspiration, så du og dine gæster får en oplevelse for livet. Her er der rig mulighed for at skabe en uforglemmelig fest med en masse vilde oplevelser tæt på dyrenes verden.
Om du skal holde bryllup, konfirmation, rund fødselsdag eller barnedåb, har du alle muligheder i Ree Park Safari.
Hold bryllup Hvad enten du skal det storslåede bryllup eller det mere intime bryllup, så har vi lokalerne og helt sikkert de anderledes rammer for jeres dag. Hold bryllup
Kun fantastien sætter grænser
Hold konfirmation Konfirmation, non-firmation, eller hvad overgangen til de voksnes rækker. I Ree Park er der flere muligheder for at fejre konfirmanden. Konfirmation

Se selskabslokalerne

Quote

Af hjertet tak!"
Gustav og Julie

"Vi havde simpelthen den allerbedste fest, dag og nat i Ree Park Safari - og er stadig svævende på en lyserød sky over vores oplevelse hos jer. Håber også I er glade for alle de rosende ord I fik med fra alle til festen og efterfølgende i bladende osv - det er fuldt fortjent!

Alle var simpelthen SÅ søde og vi følte os meget velkomne, og det var virkelig en fryd at holde arrangement hos jer - hvor er alle altså varme og søde og skønne - ALLE nød det i stor stil.

Se festmenuen

I Ree Park lægger vi vægt på at der laves mad fra bunden. Se menu til når du skal holde fest eller et andet arrangement i parken.

Book en anderledes fest

Forespørgsel
Kontaktoplysninger
Bemærkninger

Planlæg videre