HVAD SØGER DU?

Udeundervisning i det uformelle lærerum

Safariskolen året rundt

Safariskolen i Ree Park Safari tilbyder udeundervisning i det uformelle læringsrum, som en alternativ måde at lære på. Kom ud af klasselokalet og lær om naturen og dyrelivet i udendørs omgivelser i vores park.

FOR FOLKESKOLER OG INSTITUTIONER

Velkommen til Ree Park Safaris skoletjeneste - En oplevelse med udeundervisning udenfor klasseværelset

Hos Ree Park Safari tilbyder vi undervisning udenfor klasseværelset i et læringsrum fyldt med muligheder. I vores Safariskole tager vi udgangspunkt i børn og unges begejstring for naturen og alverdens dyreliv. Når vi inddrager det uformelle udendørslæringsmiljø i Ree Park Safaris naturskønne omgivelse, kan vi lade sanserne komme i spil, så oplevelserne kommer helt ind under huden på både elever og voksne.

Safariskolens formål er at gøre børn og unge bevidste om naturen udenfor og lære dem om, hvordan vi bedst bevarer den. Sammen udforsker vi de mange facetter af naturbevarelse, krybskytteri, bæredygtighed samt parkens arbejde med truede og sjældne dyrearter, gennem faglige og nærværende oplevelser.

Diversitet og højt til loftet - Safariskolen har plads til alle

Den primære undervisning foregår udendørs i parkens naturskønne omgivelser. Vi har stor erfaring med, at rammerne for vores undervisning, er med til at skabe rummelighed, fokus og nærvær hos vores elever. Omgivelserne skaber plads til at alle elever, med og uden specielle behov, institutioner og børnehaver får en positiv og læring oplevelse.

Safariskolen når parken har lukket

Safariskolen tilbyder undervisning hele året rundt. Når Ree Park Safari lukker for de øvrige gæster, skal I være sammen med en guide, når I besøger parken.

Det betyder, at undervisningsforløbene typisk bliver lidt længere, og kan tilpasses så de både indeholder faglig undervisning, rundtur i parken samt evt. aktivering af dyr eller safariture på den afrikanske savanne eller en togtur over den nordamerikanske prærie. Det er en stor og anderledes oplevelse for eleverne, at have parken ”helt for sig selv”, hvilket også kan give mulighed for fordybelse på en anderledes måde end i åbningstiden.

Skoleforløb

Dyrenes adfærd

Gennem lærerige lege, spændende øvelser og observationer af dyrene, bliver vi her klogere på både dyrenes og vores egne sanser og adfærd.

Vi anbefaler at bruge 2 timer på dette forløb, for flest mulige øvelser og bedst tid til fordybelse.

Målgruppe: 1.-5. klassetrin.
Kontakt os for forløb til øvrige målgrupper.

Læs mere

Spis eller bliv spist

Livet på det afrikanske kontinent kan være hårdt og udfordrende. De store jager de små, de hurtige fanger de langsomme.

I dette forløb sætter vi fokus på både fødekæder, biotoptyper og dyrs tilpasninger gennem udforskende lege og spændende undersøgelser – Kan I fx gætte, hvem der har lavet dagens lort?

Målgruppe: 5.-6. klassetrin.
Kontakt os for forløb til øvrige målgrupper.

Læs mere

Partner med Ree Park Safari

Ree Park Safari ønsker at indgå i et partnerskab, som gør det muligt for din skole at benytte Ree Park Safari som udgangspunkt for både lærerig leg, opdagelse og sociale udflugter.

Partnerskabsaftalen giver dagtilbuddet mulighed for at benytte Ree Park Safari ubegrænset, både i og udenfor den åbne del af sæsonen. Her kan dagtilbuddets pædagoger frit benytte parken som ramme til at afvikle egne tiltag, tage på inspirationsture på egen hånd, eller ”blot” benytte parken som udflugtsmål for et eller flere hold.

Dagtilbuddet får derudover rabat på tilkøb af undervisningsforløb i Ree Park Safaris skoletjeneste, Safariskolen, på alle hverdage, hele året rundt.

Praktisk info.

Diversitet og højt til loftet - Safariskolen har plads til alle

Den primære undervisning foregår udendørs i parkens naturskønne omgivelser. Vi har stor erfaring med, at rammerne for vores undervisning, er med til at skabe rummelighed, fokus og nærvær hos vores elever. Omgivelserne skaber plads til at alle elever, med og uden specielle behov, institutioner og børnehaver får en positiv og læring oplevelse.
Priser som udgangspunkt for et besøg i skolen

Entré 50,- pr. person (både børn og voksne)

1 times undervisning 600 kr. (for en klasse på op til 30 elever)

Forslag til forskellige aktiviteter

Land Rover Safari

På en safaritur kommer I tæt på de afrikanske dyr på græssavannen. Se næsehornet tage en lur, antiloperne der springer af sted eller strudsen, der ligger og ruger på sine store æg.

Safari 60,- pr. person / 90,- for en kombibillet inkl. safari og togtur.

Slangefremvisning

Her kan I se og røre ved en af parkens håndtamme slanger, høre om dens spændendemystiske anatomi, og om hvordan den kan sluge et helt byttedyr.

Pris: 300,- kr./guide/½time.
Kan forlænges til en time for 600,- kr.

Tag med på en walking safari - guidet rundtur

På en Walking Safari tager en af vores guider jer med på en spændende gåtur rundt i parken. På turen får du en masse fortællinger og viden om dyrene i parken, naturbevarelse, parkens vision og meget mere. En måde at se og høre om dyrene på en anden måde end, når I selv går rundt i parken. I kan selv bestemme et emne på forhånd, som fx understøtter jeres egen undervisning hjemme på skolen

1 times undervisning/guidet tur 600 kr. (for en klasse på op til 30 elever).

Tag på togtur

Amerika Expressen tager jer med på en togtur tilbage i tiden ud over prærien, hvor I møder arktiske ulve og nordamerikanske sortbjørne. Undervejs fortæller guiden både om dyrene og om den nordamerikanske prærie.

Tog 60,- pr. person / 90,- for en kombibillet inkl. tog og safari.

Få ideer til udeskole i vores skoleforløb

Udover udeundervisningen, så har vi hos Safariskolen også en  række forløb, der kan lede til videre undervisning hjemme i klasselokalet, både før og/eller efter besøget.

Hvis I har ideer til et spændende forløb, hvor Safariskolen kan være et supplement, udvikler vi gerne i samarbejde med jer, en spændende undervisning til netop jeres projekt.

SOV PÅ SAVANNEN

Vidste du at I som skoleklasse kan sove på savannen sammen med de vilde dyr?
Bare rolig, det er helt sikkert...

Forespørgsel på Safariskole

Vælg dato
Kontaktoplysninger
Klassen og bemærkninger
Brunbjørn

Dyrene er i fokus

Se hvilke dyr I kan møde i parken.
Dyrene i parken kommer fra fire verdensdele og du møder både geparder, løver, ulve, bjørne, leoparder og aber...

Praktisk information