HVAD SØGER DU?

Praktisk information

Her er lidt information, som er rar at vide, inden I besøger Ree Park og Safariskolen

FOR FOLKESKOLER OG INSTITUTIONER

Oplev parken

I den åbne sæson har I mulighed for at gå rundt i store dele af parken til fods. Ønsker I at komme helt tæt på savannen eller præriens dyreliv kan I tilkøbe Land Rover Safari eller en tur med Amerika Expressen.

Mad og drikke

I er velkomne til at medbringe madpakker og drikkevarer. Der findes borde, bænke, bålpladser og gasgrills samt overdækkede spisepladser flere steder i parken til fri afbenyttelse. I er naturligvis også velkomne til at købe mad i en af parkens spisesteder.

Udendørs

Husk praktisk tøj, der passer til vejret. Den primære undervisning forgår ude i Ree Park Safaris skønne omgivelser, uanset vejret.

Sikkerhed

Sikkerheden er vigtig, specielt når vi kommer bag kulisserne. Derfor er det vigtigt, at elever og lærere følger guidens instruktioner, så både vi og dyrene får den bedste oplevelse.

Afbestilling

Ved afbestilling af et ophold inden 45 dage før ankomst refunderes det fulde beløb fratrukket reservationsgebyret på kr. 500,-
Ved afbestilling eller ændring af et ophold mellem 15 og 45 dage før ankomst refunderes 50% af beløbet.
Ved afbestilling eller ændring af et ophold mellem 0 og 14 dage før ankomst er der ingen refundering.
Afbestillingen er først registreret, når dette bekræftes af Ree Park Safari. Udeblivelse anses som manglende rettidig afbestilling, og der opkræves 100% af lejebeløbet – inkl. eventuel bestilt forplejning eller tilkøbte aktiviteter.

Afbestilling eller ændringer skal ske på mail til Safariskolen@reepark.dk inden for parkens åbningstid, som er mandag til torsdag kl. 9.00 – 15.00 og fredag kl. 9.00 – 13.00.

Vi besvarer gerne yderligere spørgsmål ved henvendelse til Ree Park Safari i telefontiden. Du bedes venligst referere til arrangementsnummeret i forbindelse med henvendelse til Ree Park Safari vedrørende din bookning.