Menu
Ree Buffet
- Rosa stegt kalv med timian & hvidløg
- Rosmarin og citron marineret kylling fra Rokkedahl
- Mør gris på ben med sydamerikanske noter
- Bagte grøntsager med friske urter og parmesan
- Sæsonens kartoffel
- Sprød salat inspireret af årstiden
- Hjemmebagt brød, smør, pesto & urtedressing
- ”Upside-down” cheesecake med rå-marinerede bær og crumble
Hvis I ønsker fisk:
Fisk kan skiftes ud med kylling eller kalv til samme pris. Som tillæg til menu 50,- pr. person
Vi serverer altid frisk fisk fra de danske farvande, så udvalget vil variere hen over året og vi har altid velsmagende alternativer til vegetaren.
PRISER
- Aften / Frokost
- Voksen: 375,- / 295,-
- Barn: 275,- / 210,-
Picnic
Ønsker du ikke at booke lokaler men blot have en dejlig dag i parken med lidt ekstra lækkert.
Så kan vi forslå vores picnic pakker og småretter