Maden i Ree Park
I Ree Parks køkken, står der rigtige kokke og laver rigtig mad!
Næsten dagligt leveres der friske råvarer, der kommer under kyndig forvandling af vores fastansatte køkkenteam.
Med få undtagelser, laver vi alt vores mad fra bunden og når sæsonen er med os, står der Danmark på kasserne.
Fra friskbagte morgenboller til vores overnattende gæster, langtidsstegt okse med egne krydderier til de saftige fladbrød på streetfood.
Vores ”batter” til fish ’n chips laves hver dag med både øl og vodka, for at få den helt sprøde skorpe og selvfølgelig er det altid med frisk fisk fra havnen og hjemmerørt tatar sauce.
Køkkenet dufter af nybagte cookies og hjemmebag og tomatsaucen, til vores håndlavede italienske pizzaer, produceres i spandevis hen over sæsonen.
Når de store fester og vigtige møder skal afholdes, har kokkene været i gang dag og aften.
De har skummet deres fond, afpudset kødet, langtidshævet brødet, plukket urterne, pocheret hummeren og pisket bearnaisen.
Med andre ord, kan du altid få rigtig mad, af rigtige kokke, når du besøger os i Ree Park.
Velbekomme. Vi glæder os til at se dig