HVAD SØGER DU?

Tilgængelighed for kørestolsbrugere

Handicapforhold i Ree Park Safari

Kom rundt i Ree park

I Ree Park Safari gør vi meget for at skabe rammerne for gæsternes gode oplevelser. Det gælder naturligvis også for gæster, som har brug for hjælp til at komme rundt, f.eks. i kørestol. Har den handicappede et ledsagerkort, kommer medhjælpen gratis ind. Dette gælder ved almindelige entré og ikke ved arrangementer.

Godadgang.dk

Læs mere om, hvordan man får et ledsagerkort link.

På websitet godadgang.dk kan du se, på hvilke punkter parken udmærker sig som en handicapvenlig attraktion.

Parkering

Har man et handicapskilt til bilen, så er det muligt at parkere tæt på indgangen. Der er handicapparkering indenfor den grønne port til venstre. Parkering er i højre side på arealet. Der er skilte, hvor man kan holde. Der er et begrænset antal pladser.

Har man ikke et handicapskilt i forruden, er der mulig for at køre ind og sætte den handicappede af, og så køre bilen ud og parkere på parkeringen på modsatte side af vejen.
Leje af kørestol og el-scooter

Som gangbesværet har du mulighed for at leje en manuel kørestol for kr. 50,- eller en el-scooter til kr. 200,- for en dag

OBS: Vi anbefaler at booke på forhånd på tlf. 86 33 61 50.

Værd at vide

Lej en trækvogn for 40,-.
Det gør det nemmere at fragte børn og bagage rundt i parken.

Du tager en vogn med på vej mod indgangen og betaler ved entréen
Ofte stillede spørgsmål
Se ofte stillede spørgsmål
Entré priser og åbningstider
Entré priser og åbningstider

Handicapdag 

Vi samler det hele på én dag.
Vi får mange forespørgsler om adgang til parken fra forskellige handicap organisation, som gerne vil give deres medlemmer mulighed for at opleve dyrene og naturen i parken, men hvis medlemmer har funktionsnedsættelse og derfor måske har ekstraordinære behov.
Da vi ikke ser os i stand til at lave specielle dage for de enkelte organisationer, har vi valgt at samle det på én dag, som vi kalder Handicap dag. Handicapdag er typisk i august måned.
Her er det muligt at få gratis adgang til Ree Park, hvis man kan fremvise et medlemskab af en af de organisationer, som er samlet under Danske Handicaporganisationer.
Dermed kan man opleve parken, også bare et par timer, hvis det måske bliver for meget at være i parken en hel dag.
OBS! Vi gør opmærksom på, at selvom man har et familiemedlemskab, så gælder gratis entre kun for den handicappede og nødvendig medhjælper.

Planlæg videre