Gastro Kalender 2024

Aspargesaften På Katanga Hill

Nyd en aften i Ree Park med den ikoniske grøntsag og forårsbebuder aspargesen. Vi inviterer til aspargesaften fredag den 24. og lørdag den 25. maj.

MENU

Snacks & Løvefodring

Sprød skal m cremet grønne asparges

Farseret hvid asparges m kanin og ærter

Blå Congo m asparges-dip

 

Menu

Stenovns boller & surdejs fladbrød

friskost m purløg, aspargessalsa

 

Let syltede hvide asparges

sprødt kyllingeskind, syrnet fløde m ramsløg, caviar fra Lyksvad

 

Friteret grønne asparges

Avocado, urte-salat

 

Grillet jomfruhummer

Asparges carpaccio, asparges consommé, brunet smørcreme

 

Poussin

Stegt bryst, confiteret lår, panchetta, rå og grillet grønne asparges, asparges blanquette

 

Asparges panna cotta

grønne jordbær, sprød karamel, forårsblomster, hyldeblomst

 

vildmarks kaffe & sødt

 

menu inkl. vinmenu

1200,-

Læs mere her

Danmarks vildeste ølsmagning

Vi inviterer dig til et tørstigt samarbejde mellem naturen og brygkunsten. Gå med os på opdagelse og oplev parken på en helt ny måde, når vi tager dig med på en rundtur og smager øl efter lukketid.

Fredag den 14. juni kl. 17.00-22.00

Læs mere her

Fisk- og Skaldyrsaften

Havet og kysten er centrum for denne aften i Katanga Hill fredag den 20. og lørdag den 21. september kl. 17.00-22.00.

Vildtaften på Katanga Hill

Efteråret er over os og sæsonen er en kulinarisk højtid for vores kokke. Vi byder op til en vild(t)aften torsdag, fredag og lørdag den 3., 4. og 5. oktober.

Læs mere her

Efterårsbrunch med udsigt til løverne

Start en hyggelig dag med en lækker brunch bestående af 4 serveringer sammensat af de dygtige kokke i Ree Park. Lørdag og søndag den 12. og 13. oktober åbner vi igen det eksklusive Katanga Hill lokale, hvor I kan nyde jeres mad med udsigt til løverne.

Læs mere her

Mortensaften på Central Station

Søndag den 10. november inviterer vi til Mortensaften inkl. 3-retters menu og togtur med Amerika Expressen.