HVAD SØGER DU?

Torsdag, fredag og lørdag den 12., 13. og 14. oktober

Vildtaften på Katanga Hill

Tag på smags-safari

Efteråret er over os og sæsonen er en kulinarisk højtid for vores kokke.

Dansk vildt, skovens svampe samt de sene frugter og grøntsager er landet, og vi kæler for dem, henover en
6-retters menu med snacks og drikkevaremenu.

Som altid på Katanga Hill, kommer vores løveflok forbi og starter aftenen med deres egne snacks, lige uden for de store panoramavinduer.

Vildtaften er torsdag, fredag og lørdag den 12., 13. og 14. oktober kl. 18-22.
Der er begrænsede pladser, så skynd dig at få sat kryds i kalenderen.

Vildt på menuen

Menu

Snacks, Bobler & Løvefodring

Tatar rådyr, rygeostcreme, kartoffel

Jordskok, skovsyre, trompetsvamp

 

Gravet elg
Kantareller, majs, græskar

Fasan ravioli
Salvie, selleripuré, svampe bouillon

Kanin rillet
Gulerod, estragonmayo, vildsvinebacon

Rensdyr fra grill
Løg, svampe fra skoven, Karl Johan Blanquette

Kartoffel a la Camembert
Gammelknas, hyben

Hvid chokolade panna cotta
Grønkål, æble, sprød karamel

 

Efterfølgende vildmarks kaffe og S’mores

 

Kr. 1.250,- pr. person

Inkl. drikkevare menu med alkoholfrie alternativer.

Prisen gælder for både børn og voksne og er inkl. entré til parken fra kl. 15. 

 

Bestil plads

Kl. 18 bliver I mødt ved indgangen til parken, af vores guide, som fører jer op til restauranten Katanga Hill midt i  løveanlægget. Arrangementet slutter kl. 22:00. 

Hold fest i Ree Park

Katanga Hill lokalet kan desuden bookes til et arrangement med plads op til 35 personer.

Overblik over parken

Her på kortet kan du få et overblik over kontinenter, aktiviteter, dyrefodringer, spisesteder, toiletter og rygning.
Se kort over parken

Venligst rotér dit device

Overblik over parken

Her på kortet kan du få et overblik over kontinenter, aktiviteter, dyrefodringer, spisesteder, toiletter og rygning.
Africa
North America
Asia
South America
Parkmap