HVAD SØGER DU?

26. august, 9. og 23. september 17-19

Sig Go' nat til dyrene 

Oplev Ree Park når mørket falder på. Vær med til at lægge dyrene i seng.
Køb billet online

Voksen / barn

Barn/voksen per person
95,-

Pris per person voksen/barn 3-12 år.
Baby fra 0-2 år er gratis.

Det er nødvendigt at købe entrébillet og billet i webshoppen, biletterne kan ikke købes i parken.

Har du årskort til Ree Park Safari kan du nøjes med at købe billet til Go' nat til dyrene. Husk at medbringe dit årskort og vise det ved indgangen.

Køb billet

Se alle event

I løbet af året afholder vi flere forskellige events som f.eks. gourmet med oplevelser og WILD-weekends. Og i skolernes sommerferier og julemåneden kan I komme med til halloween, julemarked med flere.

Se eventkalender

Vær med til at lægge dyrene i seng

Gå på opdagelse i de sene dagtimer og vær med til at sige
Go’ nat til dyrene.

Her kommer I med på staldbesøg og tur rundt i parken i de sene dagtimer. Sammen med en guide kommer I med på guidet rundtur i parken, fodrer dem ned aften-snack, og hvis I er heldige, ser I nogle af de dyr, der er mere nat-aktive.

Vi har lavet nogle nye spændende tematiserede ture, så selvom du har været på besøg udenfor åbningstiden én gang før, er der altid nyt at opleve.

Lørdag den 26. august kl. 17-19. Tema: Dyreunge safari. Vær med til at lægge de små i seng

Lørdag den 9. september kl. 17-19. Togtur med Amerika Expressen, godnat til bjørne og ulve. (Togtur inkluderet)

Lørdag den 23. september kl. 17-19. Togtur med Amerika Expressen, godnat til bjørne og ulve. (Togtur er inkluderet)

Oplev parken når de sidste gæster går hjem og roen sænker sig. Det er i de timer at de nat-aktive dyr begynder at røre på sig og lyset ændrer sig. Stemningen i parken ændrer sig og du lægger måske først her mærke til hvor smuk naturen er i Ree Park Safari. På en Go’ nat til dyrene, kan I være med til at sige godnat til dyrene og måske give dem en aftensnack. Hvis I er heldige, ser I nogle af de dyr, der er mere nat-aktive.

Den 26. august og 23. september tager vi på udkig efter parkens mindste beboere som eks. abeunger og løvekillinger og hvis I er heldige, ser I nogle af de dyr, der er mere nat-aktive. Vi kan først på dagen afsløre, hvilken stald I besøger, men vi kan godt afsløre det bliver vildt.

Den 9. september tager vi en aftentur med Amerika Expressen, der kører igennem anlæggene, hvor bl.a. de nordamerikanske sortbjørne og de arktiske ulve bor. Begge dyr plejer at være mere aktive når parken er lukket for dagsgæster, så måske er I heldige at se dem kravle, hyle eller spise aftensmad. Bjørnene og ulvene går ude hele året og derfor besøger vi dem på prærien og kan ikke garantere staldbesøg.

Programmet er inkl. Walking Safari, fodring og staldbesøg.

Program 

Kl. 17.00 - 19.00

Kl. 17.00 - vi mødes ved indgangen og guiderne tager imod jer. Derefter er der walking safari. Der sker altid meget rundt om i parken, så vi vælger det mest aktuelle, og kigger nærmere på udvalgte anlæg og dyr. Guiden tager lidt foder med til et af dyrene, og fortæller imens dyret fodres.
Derefter er der staldbesøg, hvor I kommer med ned i en af staldene.
Quote

Gæster udtaler...

Hej hos Ree park,
vi var på "sig go'nat til dyrene" i går Søndag d. 04 december. Det var en helt fantastisk oplevelse. De to guider Kirstine og Nicolai supplerede hinanden virkelig godt, og det var både spændene og lærerigt. Helt vildt god afslutning på en dejlig Søndag.
De bedste hilsner
Thomas, Liv og Vilde

Oplev Ree Park

Se hvilke andre oplevelser I kan få i parken.