Ree Park - Danmarks bedste oplevelse

Ree Park er nomineret til Danmarks bedste oplevelse.

Tusind tak for nomineringen, hjælp os med at vinde.

Stem og vind præmier for 25.000 kr. 

HVAD SØGER DU?

13. - 22. oktober 10-17.

Halloween i Ree Park Safari

Køb entré og billetter til events her

(U)hygge og eventyr

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en verden af (u)hygge og (u)dyr med masser af shows og aktiviteter på programmet hver dag! 🎃👻

Oplev bl.a. Shows, Talks og Workshops
🎩 Trylleshow med Den Magiske Ludvig Løvehjerte  
🌔Tusmørketure fredage og lørdage
🍽️ Brunch og Vildtaften på Katanga
🏜️Outdoor Marked
🦜Talks: "Den Dyriske Time", "Vild med dyr", "Først til verdens ende". Og meget mere...

Se hvad I kan opleve

Halloween nærmer sig med hastige skridt, og i Ree Park Safari forbereder vi os på, at byde dig velkommen til vores mest spektakulære Halloween-event nogensinde!

I efterårsferien fREEdag den 13. til den 22. oktober kan du træde ind i en verden fyldt med mysterier og oplevelser hver dag.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en verden af (u)hygge og (u)dyr og skræmmende mange tilbud og aktiviteter for alle aldre:

Spektakulær atmosfære og (U)hyggelige (U)dyr

Ree Park har ikke sparet på pyntningen! Vi har skabt en fortryllende atmosfære med spektakulære installationer, der kaster et uhyggeligt skær over parken. Vores (u)hyggelige (u)dyr er blevet en del af dekorationen og vi skruer op for stemningen, fodring og oplevelser. Gå på opdagelse i dette magiske univers, hvor hver krog af parken er fyldt med mystik og eventyr. 

Mystery Hunt - Skattejagt og Skjulte Hemmeligheder

For de eventyrlystne sjæle har vi forberedt en spændende skattejagt, hvor du skal afsløre parkens skjulte hemmeligheder og løse gåder for at finde de skjulte skatte.

Dyrekirkegård og Fascinerende Dissektioner

Besøg dyrekirkegården på vej til Fort Laramie, hvor de uddøde arter hviler i fred. Hør historier om dyrelivets cyklus, og få et unikt indblik i naturens utrolige genanvendelsesevne gennem fascinerende dissekeringer, der viser dyrenes anatomi og adfærd på en uhyggelig måde.

Kulinariske Katanga og Spooky Snacks

Vores køkken vil servere uhyggeligt lækker Halloween-tematiseret mad, herunder "ZOOmbie Kakao, "Vampyr-Vafler", en Kirkegårds brownie, "Heksens Suppekøkken" og de sædvanlige lækre pizzaer og NOJAB (Not Just A Burger).

Du kan også nyde en kulinarisk oplevelse med vores vildtaften på Katanga Hill eller brunch med et strejf af det vilde og eventyrlige med udsigt til løvernes habitat.

Outdoor Marked og Ansigtsmaling

Udforsk vores udendørs marked med stande og pladser, hvor du kan lære alt om outdoorudstyr og blive klar til eventyr i naturen, når de fedeste Outdoor brands og aktører kommer forbi. Og selvfølgelig er der mulighed for at købe udstyr. Onsdag - lørdag i Leopard Lounge og Wolves Den.

Der vil også være ansigtsmaling med skræmmende og fantastiske designs, der passer perfekt til Halloween-ånden.

Ådselskabinettet

Gå på opdagelse i skovbunden i Ådselskabinettet og lær om naturens utrolige genanvendelsesevne. Der vil også være tematiserede Gå-Safari (Walking Safari) med "Døden i dyrenes rige".

Tusmørketure

Tag med på Tusmørketur fredag den 13. lørdag den 14. samt fredag den 21. og lørdag den 22. oktober i tidsrummet kl. 19-20:30.

Tag på Walking Safari og oplev Ree Park i skumringen, hvor mørket falder på og mysterierne venter på sig. Tag lommelygten med, og se om I kan spotte dyrene.

Fredag den 20. oktober er Tusmørketuren inkl. Walking Safari og Land Rover Safari og termisk udstyr. Her kommer I med ud på den skumle savanne efter mørkets frembrud, hvis I tør!  

Særlige events 

Vores program inkluderer underholdende shows, talks og workshops.  

Talks

Hør Felix Smith fra programmet "Vild med dyr" sammen med og Jesper Stagegaard fortælle om projekter i Afrika. Onsdag den 18. oktober kl. 15-16.

"Den Dyriske Time" special podcast live med Jesper Stagegaard og Alexander Holm. Torsdag den 19. okt. kl. 15-16. 

"Først mod verdens ende" mød Kim Thygesen og hør om hans rejse med først mod verdens ende! Fredag den 20. okt. kl. 15-16. 

Shows og workshops

"Insekt Safari," kan man lugte forskel på bier? Mød "BioBirk" i Biosfæren i jagten på insekterne. Mandag den 15. okt. kl. 12:30-13:30. 

Jesper Stagegaard er udover at være direktør for Ree Park Safari også ulveekspert. Tirsdag kl. 15 fortæller han om vores vilde ulve i parken og i Danmark. Der er desuden ekstraordinær fodring af parkens arktiske ulve, hvor de ofte kommer helt tæt på. Tirsdag kl. 15.00-15:30. 

Søndag den 15. oktober kl. 10-15 flødebolle værksted med Café Sicilia - Udsædvanlige flødeboller. Pynt din egen flødebolle. 

Oplev trylleshow med den magiske "Ludvig Løvehjerte" når han underholder børnene fra tirsdag den til fredag kl. 13.  

fREEdag den 13. 

Skræmmende Godt Tilbud - GRATIS entré for udklædte børn

Fredag den 13. oktober kan alle børn, der er udklædte i ægte Halloween-stil GRATIS ind og kan deltage i en uforglemmelige Halloween-fest. Gælder for børn 3-11 år.

Tag jeres skræmmende kostumer på og lad os sammen udforske dyrenes rige, når mørket sænker sig. Forestil jer at tage toget ud over prærien i skumringen eller følg lyset rundt i mørket for at opdage hemmeligheder og mystiske overraskelser, som kun afsløres i nattemørket.
Glæd jer til at se dyrenes øjne reflektere i mørket, når vi fanger et glimt af dem med vores lommelygter under tusmørketuren. En oplevelse, I sent vil glemme!

 

Kom og kickstart efterårsferien på den mest spændende måde hos Ree Park!

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en verden af (u)hygge og (u)dyr!

 

GEPARDEN KØRER ALLE DAGE 

Tag bussen direkte til og fra Aarhus for blot 30 kr. barn/voksen. Ingen stop på vejen.

Bussen kører kun i perioden fra 14. oktober til 22. oktober. Turen varer ca. 50 min. 

Afgang alle dage kl. 09.00 fra Aarhus (opsamling er ved DGI-huset bag Bruuns Galleri).
Retur fra Ree Park Safari alle dage kl. 15.30 til Aarhus, samme ankomststed.

OBS. Busbilletten kan bestilles indtil 1 time før afgang og kan ikke afbestilles eller refunderes.

Køb billet her

 

Åbningstider i efterårsferien

Fredag den 13. kl. 10-20

Lørdag den 14. – søndag den 22. oktober kl. 10-17.

Køb entré og billetter til særlige events i efterårsferien her

Overnatning all inclusive

Gå på opdagelse i Junior Ranger Universet sammen med familien fredag den 20. oktober.
På Natpatruljen kommer I bl.a. med guide rundt og siger godnat til dyrene på en Walking Safari med fodring. Dagen sluttes af med en overnatning i en Camel Camp hytte.

Prisen er kun 3.150,- for 4 personer inkl. overnatning, entré og all inclusive.

Kulinariske Katanga og Spooky snacks

Efterårsbrunch med udsigt til løverne

Start en hyggelig dag med en lækker brunch bestående af 4 serveringer sammensat af de dygtige kokke i Ree Park. Fredag, lørdag og søndag i uge 42 åbner vi igen det eksklusive Katanga Hill lokale, hvor I kan nyde jeres mad med udsigt til løverne.

Se menu og book plads

Vildtaften på Katanga Hill

Efteråret er over os og sæsonen er en kulinarisk højtid for vores kokke. Vi byder op til en vild(t)aften torsdag, fredag og lørdag den 12., 13. og 14. oktober.

Læs mere