HVAD SØGER DU?

Fra 15. til 23. oktober

Halloween i Ree Park Safari

Efterårsferien
15.-23. oktober

I efterårsferien kan du opleve de underjordiske og mystiske væsner komme til overfladen i en magisk verden. Kom med til en anderledes halloween, hvor de eksotiske dyr har fået selskab af nogle af naturens mytiske skabninger og andre drillende, skræmmende og finurlige væsner. Gå på opdagelse og bliv klogere på naturen og arbejdet med naturbevarelse.

Halloween i efterårsferien

Mød Ludwig Løvehjerte

Mød Ludwig Løvehjerte, som ankommer med specialtog fra én af sine mange rejser ude i den store verden, hvor han hjælper med at bevare truede dyr og naturen, hvor dyrene naturligt hører hjemme. Han har set lidt af hvert, og mon ikke han tryller et par historier frem om rejserne.

Foredrag hver dag

Hver dag kan du komme til foredrag om alt fra Løver i fangenskab, ulve i Danmark, Ree Parks arbejde i parken i Ebeltoft og i Masai Mara i Kenya i Afrika og meget mere.

Naturværksted

I kan også selv være med til at hjælpe dyr i den danske natur. Både dem, der kryber, kravler og flyver. Kig forbi Huldrens Hule og bliv klogere på, hvordan du hjælper de hjemmehørende arter gennem vinteren.   

Se skeletter blive til på Skeletværkstedet

Kommer du forbi Skeletværkstedet kan du se nærmere på, hvordan forskellige dyr ser ud indvendig. Dygtige guider står klar til at svare på alle dine spørgsmål og fortæller, hvad der gør de forskellige arter unikke.

Er du mere nysgerrig kan du se med, når nogle af de døde dyr genopstår. Konservator Mikkel sidder i sit værksted den 15. og 16. oktober, hvor han har til opgave at genopbygge og udstoppe nogle af parkens dyr, og samtidig har han samlet dyr fra den danske natur. Hele ugen kan I følge med i Ådselskabinettet når døde dyr langsomt forrådner.

Quiz tid

Vær med til Natur Quizzen og test din viden om dyrene i parken og Ree Park Safari.
Hent din Quiz i Safari Shoppen og kom forbi rovdyr, hovdyr og andre af parkens dyr. Der er præmier til de børn og familier, der er bedst til at besvare spørgsmålene om dyrene i Ree Park. 

Kom både på safari- og togtur med rabat

Husk også at tage en Land Rover Safari på den afrikanske savanne samt at køre med Amerika Expressen ud på den nordamerikanske prærie. Køb kombi-billet til kun 85 kr. hele efterårsferien.

Ekstra dyrefodringer alle dage

Snyd ikke jer selv for at komme med til en dyrefodring, hvor de dygtige guider bl.a. fortæller om dyrenes adfærd samt arbejdet med udryddelsestruede dyr. Hele efterårsferien er der ekstra fodringer hver dag kl. 11 og kl. 16.

Ådselskabinettet – når naturen rydder op

Når livet stopper, går en proces i gang.
Det gælder også i skovene. Uanset om det er blade, grene eller dyr, så starter en proces, så snart der ikke mere tilføres næringsstoffer. Straks et dyr dør, starter en forrådnelsesproces, da der intet er tilbage til at beskytte kroppen mod bakterier o.l. Hos døde dyr er det bl.a. insekter og mikroorganismer, som starter nedbrydningen.

Organiske nedbrydere er f.eks. bænkebidere, regnorme, tusindben og snegle, mens mikroorganismer er bakterier og svampe.

Lugten som udvikles ved forrådnelsen skyldes ofte, at proteiner ikke nedbrydes fuldstændigt, men omdannes til forskellige ildelugtende kvælstofsholdige stoffer (f.eks. Aminer). Det er som regel lugten, som tiltrækker nedbryderne, hvor f.eks. spyfluen vil lægge æg i kødet.

Nedbrydere og ådselsbiller spiser både det døde organiske materiale, men også de forskellige  mikroorganismer, som begynder at vokse på kadaveret (bakterier og svampe). 

Kig forbi Ådselskabinettet og følg processen, når naturen rydder op.

Mød Ludwig Løvehjertes verdens-omrejsende dyreshow

Trylleshow med Ludwig Løvehjerte

Hvorfor er en zebra stribet, hvorfor snakker en papegøje, hvilket dyr har kun en tå…? Det og meget mere er du blevet klogere på, når du har set det både magiske og eventyrlige show, med selveste Ludwig Løvehjerte, der igennem mange år, har rejst verden rundt, for at studerer de vilde dyr.

Når Ludwig underholder børn og voksne, med en blanding af ægte magi og sjove facts om alverdens dyr, så er det indlæring via humor.
Børnene går fra at skrige af grin over de skøre påfund, til at være musestille når de bliver gjort klogere på dyrenes forunderlige verden.

Mød Ludwig Løvehjerte hver dag kl. 13.30 fra mandag den 17. til og med fredag den 21. oktober.

Manden bag Ludwig Løvehjerte

Manden bag figuren Ludwig Løvehjerte er rent faktisk en af Danmarks få professionelle globetrottere. Tryllekunstneren Jesper Grønkjær er optaget i ”De berejstes klub” og i ”Eventyrernes Klub”, for sine ekspeditioner til klodens fjerneste afkroge. Han sejler på tømmerflåde ned af Amazonfloden for at optræde for indianere, kæmper sig ugevis igennem junglen for at komme ud til de sidste rester af nulevende kannibaler på Ny Guinea, laver shows hos tibetanske munke i klostre i Himalaya og stammefolk i Afrika. I Danmark bruger Jesper sine oplevelser som forfatter, foredragsholder, på tv…og nu også i Ree Park.

For nu er han atter i Danmark og er klar til at lave sjov og spas. Det eneste publikum kan være sikre på, er at de ikke kan være sikre på noget som helst, for når Jesper som figuren Ludwig Løvehjerte går på scenen er det REN MAGI….
Efterfølgende er det muligt at få taget et personligt foto med Ludwig Løvehjerte.

Aktivitets-
program

Særlige aktiviteter på programmet i efterårsferien

- Mød Ludwig Løvehjerte, som ankommer med specialtog.
Mandag til fredag kl. 13:30 på Central Station
- Se et dyr indvendig på Skeletværkstedet
- Se dyr genopstå fra de døde, når de bliver udstoppet og se dem forrådne i Ådselskabinettet
- Foredrag om alt fra ulve i Danmark til dyr i fangenskab.
Alle dage kl. 14:30 (enkelt foredrag på andre tidspunkter)
- Deltag i dyrequizzen rundt i parken og bliv klogere på dyrene i Ree Park
- Hjælp dyrene i den danske natur i Huldrens hule; naturværksted med aktiviteter
- Ekstra fodringer alle dage kl. 11 og kl. 16.
- Dekorér din egen flødebolle torsdag med besøg fra Café Sicilia i Ebeltoft
- Ansigtsmaling - bliv malet som et dyr i Ree Park
Se hele programmet for efterårsferien
Åbningstider

Fra 15. - 23. oktober er der åbent alle dage fra kl. 10-17.

Entré

Entré kr. 195 for voksne og kr. 115 for børn.
Børn under 3 år har gratis adgang.

Pop-up foredrag

I efterårsferien sætter vi fokus på arbejdet med dyr via forskellige foredrag. 
Foredragene varer ca. 30 min og foregår i stationscaféen. De er gratis.

Stationscaféen vil have åbent, så det vil være muligt at købe noget at drikke og lidt sødt til ganen. 

Program for foredrag:

Lørdag den 15. oktober kl. 11:30 og 14:30 - Løver i fangenskab ved Trine Henriksen

Søndag den 16. oktober kl. 14:30 - Palmeolie på godt og ondt ved Bjarke

Mandag den 17. oktober kl. 14:30 - Ulve i Danmark ved Rebecca Lyhne

Tirsdag den 18. oktober kl. 14:30 - Vildskab ved Thomas, et gyseligt foredrag om biodiversitetens mørke sider.

Onsdag den 19. oktober kl. 14:30 - Vildskab ved Thomas, et gyseligt foredrag om biodiversitetens mørke sider.

Torsdag den 20. oktober kl. 14:00 - WILD med naturfotograferne Helle og Uri Løvevild Golman, dyr de har fotograferet på deres rejser rundt i verden

Fredag den 21. oktober kl. 14:30 - Dyrelæge Therese Hård fortæller om dyrelægens arbejde i en zoo

Lørdag den 22. oktober kl. 14:30 - Masai Mara /KBCT ved Jesper Stagegaard om arbejdet i Karen Blixen Camp i Afrika.  

Søndag den 23. oktober kl. 14:30 - Dyrepasser Louise fortæller om at være dyrepasser i en dyrepark.

Læs mere om hvert foredrag

Gode tilbud KUN i efterårsferien

Overnatnings-tilbud Tag en overnatning i efterårsferien. I perioden den 16. - 23. oktober får I minimum 25% rabat på 1 overnatning i en Camel Camp hytte. Sover I 2 nætter sparer i 50% på overnatning to. En overnatning er bl.a. inkl. entré for alle overnattende. Se priser og book
Natpatrulje i efterårsferien Kom med på natpatrulje i Ree Park. Lørdag den 15. og fredag den 21. oktober kan hele familien gå på opdagelse i Junior Ranger universet og overnatte sammen i en Camel Camp hytte. Læs mere og tilmeld jer

Go' morgen til dyrene

Søndag den 16. oktober, kan I kommer med bag kulisserne, når vi siger godmorgen til dyrene.

Det er gratis for årskortholdere - du skal blot huske at købe billet!
Har du ikke årskort, kan du stadig deltage.
Efter programmet er det muligt at købe morgenmad.

Overblik over parken

Her på kortet kan du få et overblik over kontinenter, aktiviteter, dyrefodringer, spisesteder, toiletter og rygning.
Se kort over parken

Gå på opdagelse i dyrenes verden

Tag med på en tur ind i dyrenes verden i. Dyrene er nysgerrige, bjørnene er vågnet af vinterhi og dagene er blevet længere.
Kom med Amerika Expressen ud over den nordamerikanske prærie, eller en safaritur med Land Rover Safari ud over savannen eller vær med til de officielle fodringer.
Togtur med Amerika Expressen Tag på en uforglemmelig togrejse udover den nordamerikanske prærie Kør med Amerika Expressen
Land Rover Safari Tag med en tur ud over savannen på en Land Rover Safari, hvor du møder næsehorn, giraffer, gnuer, strudse, eland antiloper og mange andre dyr undervejs. Tag på Land Rover Safari
Få overblik over dyrefodringer Kom med til fodringer af dyr, hvor en guide fortæller om dyrene der fodres og en masse sjove fun-facts.
Se program for dyrefodringer

Dit besøg med børn

Find legepladser, klappedyr og gode tips til din dag med små børn.
Aktiviteter for børn Få gode tips til hvor børnene kan lege, klappe dyr og de mindre børn kan blive skiftet. Læs alt om dit besøg med børn, hvad enten de er store eller små. Se aktiviteter for børn
Læs om dyrene i parken Her får du et overblik over alle de dyr vi har i parken. Dyrene går i anlæg der er indrettet i et forsøg på at matche dyrenes naturlige adfærd, og derfor har de masser af plads. Læs om dyrene i Ree Park

Venligst rotér dit device

Overblik over parken

Her på kortet kan du få et overblik over kontinenter, aktiviteter, dyrefodringer, spisesteder, toiletter og rygning.
Africa
North America
Asia
South America
Parkmap