Sponsorater i Ree Park Safari | Park Sponsor

Park sponsor

I Ree Park Safari

Ree Park dækker et areal på hele 70 hektar i noget af Danmarks smukkeste natur, hvor de mange dyrearter har masser af plads til at trives i parkens forskellige verdensdele.

Med parksponsorat har du mulighed for at udnytte disse fantastiske omgivelser til at iscenesætte dine produkter eller til at give dine kunder og medarbejdere en autentisk safari-oplevelse og komme bag om parken og tæt på dyrene.

Et parksponsorat i Ree Park er et partnerskab, hvor indholdet skræddersys til din virksomheds ønsker og behov, så sponsoratet skaber den ønskede værdi. 

Kontakt os for at blive Park Sponsor

Hansens 

Flødeis

Hvad er der specielt ved Hansens Flødeis i forhold til andre is? Vi bruger lang tid på at opvarme og modne vores isblanding, og den består altid af frisk mælk og fløde.

Hansens is

IndesmaTech

Indesmateck

Ok

OK er danskejet og støtter sporten multi-lokalt i hele Danmark

Ok

Lasertryk

lasertryk.dk

El:con

EL:CON er en solid landsdækkende installatørvirksomhed med over 1.100 medarbejdere og afdelinger i hele landet. Vi rådgiver om og leverer grønne, energireducerende løsninger ved hjælp af teknologi og digitale services.

El:con

Multiline

 

Multiline

Parksponsor

Læs mere om, hvad det vil sige at være parksponsor

Parksponsor

planlæg din dag

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program