Sponsorater i Ree Park Safari | Park Sponsor

Park sponsor

I Ree Park Safari

Ree Park dækker et areal på hele 70 hektar i noget af Danmarks smukkeste natur, hvor de mange dyrearter har masser af plads til at trives i parkens forskellige verdensdele.

Med parksponsorat har du mulighed for at udnytte disse fantastiske omgivelser til at iscenesætte dine produkter eller til at give dine kunder og medarbejdere en autentisk safari-oplevelse og komme bag om parken og tæt på dyrene.

Et parksponsorat i Ree Park er et partnerskab, hvor indholdet skræddersys til din virksomheds ønsker og behov, så sponsoratet skaber den ønskede værdi. 

Kontakt os for at blive Park Sponsor

Hørkram

Hørkram Foodservice A/S er landsdækkende totalleverandør til foodservice markedet og én af de tre største cateringgrossister i Danmark. Vi råder over et meget bredt og alsidigt sortiment med over 22.000 unikke varenumre og har mere end 50 års erfaring som grossistleverandør til foodservice markedet.

hoka.dk

ACTEC

ACTEC er specialister i udvikling og salg af batterier og ladesystemer og har til formål at distribuere batterier, ladere, testere, strømforsyninger, invertere og solceller af højeste kvalitet.

actec.dk

Weber

Weber

Lasertryk

lasertryk.dk

MASCOT

MASCOT producerer et bredt udvalg af arbejdstøj og sikkerhedssko i høj kvalitet. Brug menuerne eller søgefeltet til at finde det fulde sortiment af arbejdstøj, sikkerhedstøj og sikkerhedssko fra MASCOT.

mascot.dk

Aidgency

Aidgency er et design- og digitalbureau. Vores speciale er designløsninger, der iscenesætter og sælger din virksomhed og dine brands. Vi kommer gerne med et bud på din sælg-iscenesættelse.

aidgency.dk

Novicell

Novicell er digital sparringspartner for B2B- og B2C-virksomheder og organisationer. Vores kernekompetence er forretningsudvikling - det har vi 18 års erfaring med. Men vi har også de tekniske kompetencer til at føre anbefalingerne ud i livet og skabe resultater.

novicell.dk

OK

OK er et dansk andelsselskab ejet af ca. 11.600 kunder og forhandlere. Vi har siden selskabets start været det eneste energiselskab, hvor forbrugerne aktivt kan få medindflydelse på virksomhedens udvikling.​​​​​​​​​​​​​​​​​​

ok.dk

IndesmaTech

indesmatech.com

Bliv

parksponsor

Download materiale om at være Parksponsor hos Ree Park Safari

Parksponsor

Planlæg
dit besøg

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program