Ree Park - Danmarks bedste oplevelse

Ree Park er nomineret til Danmarks bedste oplevelse.

Tusind tak for nomineringen, hjælp os med at vinde.

Stem og vind præmier for 25.000 kr. 

HVAD SØGER DU?

For børn og unge mellem 10-14 år

Bliv ranger for en dag

Ranger for en dag

Ranger for en dag, er en dag for børn og unge, der giver en masse spændende oplevelser blandt dyrene i Ree Park Safari.

Det bærende element i Ranger for en dag, er at der er tid til at gå i dybden med de mange spændende oplevelser tæt på parkens fascinerende dyr. Ligeledes skaber den tætte relation med guiden, et nærvær som øger og fastholder den interesse, der fordrer god læring om dyr og deres liv – både i fangenskab men også om deres artsfæller i den vilde natur.

Aktiviteter for
ranger dagen

Ydermere er Ranger for en dag en god mulighed for at komme med bag kulisserne, og ikke mindst, for at få en førstehånds oplevelse af arbejdet som både dyrepasser og guide i en safaripark.

Der er aldrig to dage der er ens, når man arbejder med dyr. Men én ting er helt sikkert, at være Ranger for en dag, er aldrig kedeligt.

Vi tager udgangspunkt i dine interesser, og sammensætter et program, hvor du bl.a. vil kunne deltage i følgende aktiviteter:

Dyrefodringer, staldbesøg, forberede foder i dyrekøkkenet og fodre med det, aktivere dyrene i anlæggene og tilse dyrene på savannen fra en Land Rover. Du kommer med bag kulisserne, og ser dyr og anlæg, som man ikke møder på sit almindelige besøg i Ree Park Safari som fx et møde med vores håndtamme slanger. 

Previous Next

Praktisk info

Mødetid
Kl. 8.15 - Vi mødes ved gepardskulpturerne, ved indgangen til Ree Park Safari. Her afslutter vi dagen igen kl. 15:00.

Ranger for en dag, afvikles på alle dage inklusive weekend dage, ferier og helligdage – arrangementet skal dog bookes senest 7 dage før afholdelsesdatoen.

Ranger for en dag afvikles på udvalgte datoer i løbet af hele året. Ønsker I at forespørge på andre datoer, skal dette gøres senest 14 dage før afholdelsesdatoen.

Særlige hensyn
Ranger for en dag afvikles naturligvis også for børn og unge med særlige behov.

Vær opmærksom på, at medhjælpere med ledsagerkort, kommer med gratis.

Ved booking af Ranger for en dag, for børn, unge eller voksne med særlige hensyn - Kontakt os på tlf. 86 33 61 50 for en snak.
Mad og drikke

Husk at medbringe en god og nærende madpakke, der kan holde dig mæt og ved god energi, hele dagen. Tag gerne gode snacks til lommen med – fx nødder, frugt eller en energibar.

Der er desuden mulighed for at forudbestille sandwich fra caféen.

Se udvalg af sandwich
Booking og pris

Kr. 1.600,-
Ekstra barn kr. 1.000,-
Max tre børn

+ 500,- kr. for én person (forælder). Ledsagere med ledsagerkort, kommer naturligvis med gratis.

Book Ranger for en dag.

Booking eller forespørgselVælg anden dato

Ønskes en anden dato end én på listen, er du velkommen til notere det nederst i denne formular under bemærkninger, så kontakter vi dig efterfølgende.

Kontaktoplysninger
Bemærkninger


Jeg giver min tilladelse til, at billeder og video af mit barn, taget i forbindelse med Ranger for en dag, må bruges af Ree Park Safari: Samtykkeerklæring til foto, video og lydoptagelser

Giv en oplevelse for livet

Giv Ranger for en dag som en gave, til én du holder særligt af.
Husk at booke en dato, når gaven er givet.

Kontakt os her for at booke:
info@reepark.dk eller tlf 86 33 61 50

Børnene bliver Junior Ranger

I Afrika arbejder de rigtige rangers hver dag for at hjælpe og beskytte de vilde dyr. Krybskytter udgør en stor trussel for det vilde dyreliv. I Ree Park Safari, og fra vores camp i Kenya (Karen Blixen Camp), arbejder vi intensivt med at bekæmpe krybskytteri, for at bevare og beskytte dyrene i den vilde natur. Samtidig arbejder vi med avl af truede og sjældne dyr, og på at bevare dyrenes naturlige levesteder. 

Ved at løse opgaver i Ree Park Safari, præcis som de opgaver rangerne i Afrika løser, får børnene viden og kendskab til rangernes vigtige arbejde med dyre- og naturbevarelse.

Dyrene i Ree I Ree Park Safari arbejder vi for at bevare truede dyrearter. Anlæggene er derfor indrettet i et forsøg på at matche dyrenes naturlige adfærd. Se hvilke dyr i møder i parken
Rangerne i Afrika En stor del af arbejdet i Ree Park Safari består i at yde en aktiv indsats for bevarelsen af udryddelsestruede dyr.
I Afrika arbejder de rigtige rangere hver dag for at hjælpe og beskytte de vilde dyr.
Læs mere om arbejdet som Ranger i Afrika