HVAD SØGER DU?

Sommerferie aktiviteter 2023

Mara Ranger
summer camp

Mara Ranger Camp er Summer Campen for alle seje Junior Rangere, som har tidligere erfaringer fra Junior Ranger Summer Camp i Ree Park Safari.

Mara Ranger summer camp 10-15 år

Mara Ranger Summer Camp er en 5-dags sommerskole for børn og unge der brænder for bevaring af naturen, dyrelivet og ikke mindst selv ønsker at gøre en forskel.

Mara campen er for børn og unge i alderen 10-15 år, der tidligere har deltaget på Junior Ranger Summer Camp kan deltage.

Mara Ranger Summer Camp er for alle de seje Junior Rangere, der er klar til nye opgaver og udfordringer, og bygger videre på børnenes viden og erfaringer fra de tidligere Summer Camps. Guiderne vil have fokus på mere faglig viden, samt et større fokus på 5 af Ree Parks Safaris store projekter i Mara North Conservancy i Kenya.

Vi tager som altid udgangspunkt i dyrene og anlæggene i Ree Park Safari, og kommer bag kulisserne på en ny og spændende måde.

Masaiernes verden

Der er fokus på 5 af Ree Park Safaris store projekter i Mara North conservancy i Kenya. Vi udforsker hvad projektet handler om, hvilken indflydelse det har på samfundet og masaierne i Masai Mara, og ikke mindst hvilken bevaringsmæssig indflydelse det har på naturen og dyrelivet i området.

Tider, aldersgrænse og pris

Sommerskolen løber af stablen i ugerne 26, 28 og 31 i 2023. Vi råder til tidlig tilmelding og tager forbehold for udsolgte uger.

Alle børn i alderen 10-15 år kan deltage.
Arrangementet foregår alle hverdage.
Børnene møder kl. 8:00 – 15:00 hver dag.
Sund kost - All inclusive

Som deltager på Mara Ranger Camp får barnet en sund, nærende og mættende kost. Vores køkken sørger hver dag for måltider, der giver masser af energi til de sjove udfordringer i løbet af ugen.

Pris inkl.

Prisen inkluderer bl.a.:
5 dage i Ree Park Safari med guide og aktiviteter.
Formiddags- og eftermiddagssnack og en frokost indtaget ved bålet.
Spændende Mara Ranger oppakning og uniform.

Pris pr. deltager: 2.650,- kr.

Min. 10 deltagere

Tilmelding til Mara ranger summer camp 10-15 år. Tak for i år, vi lægger snarest tider op for 2024.

Dato
KontaktoplysningerBemærkninger
Tilladelse
Jeg giver min tilladelse til, at billeder og video af mit barn, taget i forbindelse med Mara Ranger Summer Camp, må bruges af Ree Park Safari: Samtykkeerklæring til foto, video og lydoptagelser

Børnene bliver Mara Rangers

I Afrika arbejder de rigtige rangere hver dag for at hjælpe og beskytte de vilde dyr. Krybskytter udgør en stor trussel for det vilde dyreliv. Hvert år dræber de et stort antal dyr og sælger dem, eller deres horn og stødtænder, på illegale markeder. I Ree Park Safari, og fra vores økocamp, Karen Blixen Camp i Kenya, arbejder vi målrettet på avl af primært truede dyr. Samtidig arbejder vi intensivt med at bekæmpe krybskytteri, og på at bevare og beskytte dyrene i den vilde natur.

Børnene vil få viden om, hvad de rigtige rangere i Afrika foretager sig, og vil skulle løse opgaver præcis som dem. De vil også lære, hvordan de som Mara Rangere kan bidrage til rangernes store arbejde.

Dyrene i Ree I Ree Park Safari arbejder vi for at bevare truede dyrearter. Anlæggene er derfor indrettet i et forsøg på at matche dyrenes naturlige adfærd. Se hvilke dyr i møder i parken
Rangerne i Afrika En stor del af arbejdet i Ree Park Safari består i at yde en aktiv indsats for bevarelsen af udryddelsestruede dyr.
I Afrika arbejder de rigtige rangere hver dag for at hjælpe og beskytte de vilde dyr.
Læs mere om arbejdet som Ranger i Afrika