Ree Park - Danmarks bedste oplevelse

Ree Park er nomineret til Danmarks bedste oplevelse.

Tusind tak for nomineringen, hjælp os med at vinde.

Stem og vind præmier for 25.000 kr. 

HVAD SØGER DU?

Bliv ranger for en dag

Ranger for en dag

Tag med Ranger Guiden på eventyr ind i Junior Ranger universet. Med en madpakke i tasken drager du, og en af vores erfarne Ranger Guider afsted, for at hjælpe dyrepasserne, aktivere parkens dyr og lære om parkens arbejde med truede og sjældne dyrearter.

Som Ranger for en dag får du en masse spændende oplevelser blandt dyrene i Ree Park Safari. Her er der mulighed for at opleve en ny og anderledes side af parken, når du, sammen med Ranger Guiden, vil opleve nogle af parkens fascinerende dyr, helt tæt på.

Som junior ranger for en dag

Du kommer med bag kulisserne, og ser dyr og anlæg, som man ikke møder på sit almindelige besøg i Ree Park Safari.

Vi tager udgangspunkt i dine interesser, og sammensætter et program, hvor du bl.a. vil kunne deltage i følgende aktiviteter:

- Dyrefodringer

- Staldbesøg

- Aktivere dyrene i deres anlæg

- Land Rover Safari – Patrulje på den afrikanske savanne

Previous Next

Praktisk info.

Junior Ranger for en dag er for alle børn og unge, der brænder for dyrenes verden.
Alle børn og unge i alderen 6-9 år kan deltage.
Der kan maks. være 3 børn eller 1 voksen og 2 børn sammen.
Børnene møder kl. 8.15 - 15.00.

Inkluderet i prisen:
1 dag i Ree Park Safari med egen guide og aktiviteter

Junior Ranger for en dag afvikles på udvalgte datoer i løbet af hele året. Ønsker I at forespørge på andre datoer, skal dette gøres senest 7 dage før afholdelsesdatoen.

Junior Ranger for en dag afvikles naturligvis også for børn med særlige behov. For at Ranger Guiderne kan give børnene den bedst mulige oplevelse, vil vi gerne vide lidt om børnene på forhånd, så vi kan sammensætte det bedste program for dagen.
HUSK Mad og drikke

Mad og drikke er ikke inkluderet i prisen. Vi opfordrer til, at børnene har en god og nærende madpakke med i tasken, der kan holde dem mæt og ved god energi, hele dagen. Der vil være indlagt 2 pauser i løbet af dagen.

Det vil være muligt at bestille frokost fra vores Café Bush Camp. Frokost skal bestilles senest 2 dage inden afholdelse af dagen.

Der er desuden mulighed for at forudbestille sandwich fra caféen.

Se udvalg af sandwich
Priser

Pris: kr. 1.600, -
Ekstra barn: kr. 1.000, -
Ekstra voksen (forældre): kr. 500, -
Ledsagere med ledsagerkort er gratis.

Ved flere tilmeldte børn, afvikler børnene arrangementet sammen. Der er plads til max tre børn.

Book Junior Ranger for en dag.

Booking eller forespørgselVælg anden dato

Ønskes en anden dato end én på listen, er du velkommen til notere det nederst i denne formular under bemærkninger, så kontakter vi dig efterfølgende.

Kontaktoplysninger
Bemærkninger


Jeg giver min tilladelse til, at billeder og video af mit barn, taget i forbindelse med Junior Ranger for en dag, må bruges af Ree Park Safari: Samtykkeerklæring til foto, video og lydoptagelser

Børnene bliver Junior Ranger

I Afrika arbejder de rigtige rangere hver dag for at hjælpe og beskytte de vilde dyr. Krybskytter udgør en stor trussel for det vilde dyreliv. Hvert år dræber de et stort antal dyr og sælger dem, eller deres horn og stødtænder, på illegale markeder. I Ree Park Safari, og fra vores økocamp, Karen Blixen Camp i Kenya, arbejder vi målrettet på avl af primært truede og sjældne dyr. Samtidig arbejder vi intensivt med at bekæmpe krybskytteri, og på at bevare og beskytte dyrene i den vilde natur.

Børnene vil få viden om, hvad de rigtige rangere i Afrika foretager sig, og vil skulle løse opgaver præcis som dem. De vil også lære, hvordan de, som Junior Rangere, kan bidrage til rangernes store arbejde.

Giv en oplevelse for livet

Giv konfirmanden eller fødselaren en oplevelse for livet. Som Junior Ranger for en dag kommer man med til de forskellige afdelinger i Ree Park Safari sammen med en af de dygtige guider.

Kontakt os her for at booke:

info@reepark.dk eller tlf 86 33 61 50
Dyrene i Ree I Ree Park Safari arbejder vi for at bevare truede dyrearter. Anlæggene er derfor indrettet i et forsøg på at matche dyrenes naturlige adfærd. Se hvilke dyr i møder i parken
Rangerne i Afrika En stor del af arbejdet i Ree Park Safari består i at yde en aktiv indsats for bevarelsen af udryddelsestruede dyr.
I Afrika arbejder de rigtige rangere hver dag for at hjælpe og beskytte de vilde dyr.
Læs mere om arbejdet som Ranger i Afrika