HVAD SØGER DU?

Gavekort til Ree Park Safari

Giv oplevelser i gave

Giv oplevelser
for livet

Oplevelser kan samle og glæde i fællesskab, og oplevelser i gave kan glæde en anden eller flere. Oplevelser kan gives som noget man er sammen om, eller noget man gerne vil glæde en anden med.

Vi har samlet nogle af de mest populære oplevelser, så du kan få en idé til gaven til dem, du holder af.

Previous Next

Giv et gavekort til en du holder af

Giv et gavekort til Ree Park til en du holder af, så får I måske begge en fantastisk oplevelse.

Med et årskort støtter du også Ree Parks Safari vigtige arbejde med naturbevarelse og truede dyrearter, både i parken på Djursland og i Masai Mara i Kenya.

Et gavekort bringer glæde i lang tid.
Giv et årskort i gave

Med et årskort har du adgang til vilde dyreoplevelser i Ree Park så tit, du har lyst, og du har mange andre fordele, som f.eks. 1 gratis entré til danske og udenlandske attraktioner, rabat på entré flere steder og kontante fordele i parken.

Et årskort kan glæde hele året
Gourmet med oplevelser

Få en vild gourmet oplevelse i Ree Park. I løbet af året arrangerer Ree Park Safari gourmet middage inkl. oplevelser.
Se kommende events hos Ree Park, og se hvad vi løbende slår op på Facebook af begivenheder.

Se aktuelle begivenheder

Bag kulisserne for en dag

Kender du én, der har en dyrepasser gemt i maven, eller blot er nysgerrig på, hvad der sker bag kulisserne i en Safaripark. Bag kulisserne er for alle over 15 år.

Ree Park Safaris garvede guider vil tage dig med rundt bag kulisserne i de fire forskellige dyreafdelinger. Hermed kommer du helt tæt på dyrelivet i Savanne-, Rovdyr-, Primat og i Fugleafdelingen.
Du vil tilbringe hele dagen sammen med en erfaren guide, der har tiden til den gode formidling og ikke mindst til fordybelse i dyrenes fantastiske verden.

Der er aldrig to dage der er ens, når man arbejder med dyr. Men én ting er helt sikker Bag kulisserne for en dag er aldrig kedelig.
Vi tager udgangspunkt i dine interesser, og sammensætter et program, som passer til dig.

Ranger for en dag (10-14 år)

Ranger for en dag 10 – 14 år, er en dag for børn og unge, der giver en masse spændende oplevelser blandt dyrene i Ree Park Safari.

Det bærende element i Ranger for en dag, er at der er tid til at gå i dybden med de mange unikke oplevelser tæt på parkens fascinerende dyr. Ligeledes skaber den tætte relation med guiden, et nærvær som øger og fastholder den interesse, der fordrer god læring om dyr og deres liv – både i fangenskab men også om deres artsfæller i den vilde natur.

Ydermere er Ranger for en dag en god mulighed for at komme med bag kulisserne, og ikke mindst for at få en førstehånds oplevelse, af arbejdet som både dyrepasser og guide i en safaripark.

Junior Ranger

Junior Ranger Summer Camp er en sommerskole for børn og unge, der brænder for dyrenes verdens, og ikke mindst naturen omkring os.....

Overrask familien med en unik gave

Når de sidste gæster går hjem og Ree Park Safari lukker for dagen, fyldes parken af en helt særlig stemning, som man kun kan opleve, hvis man overnatter. For med vindens susen, løvernes brøl og ulvenes hyl, er sådan en oplevelse helt uforglemmelig.

Overnatning i Ree Park Safari er en unik oplevelse for dig og din familie, der giver en enestående mulighed for at komme helt tæt på dyrene.

Overblik over parken

Her på kortet kan du få et overblik over kontinenter, aktiviteter, dyrefodringer, spisesteder, toiletter og rygning.
Se kort over parken

Oplev Ree Park

Venligst rotér dit device

Overblik over parken

Her på kortet kan du få et overblik over kontinenter, aktiviteter, dyrefodringer, spisesteder, toiletter og rygning.
Africa
North America
Asia
South America
Parkmap