HVAD SØGER DU?

Legepladser og klappedyr

Aktiviteter for børn

En dag i Ree Park Safari byder på en masse sjove og lærerige aktiviteter. Udover at se og opleve dyrene er der flere gode legepladser og legeområder rundt i parken.

Watoto Kaya - Børnenes landsby

Watoto Kaya er en stor afrikansk naturlegeplads med forhindringsbane og masser af udfordringer til små og større børn. Legepladsen stimulerer både krop og sanser med forhindringsbane, gynger, træstammetrommer og små hytter.
Legepladsen er omkranset af store træer, der giver skygge og i et af træerne gemmer der sig en træhytte, som børnene kan klatre op til via et klatrenet.

Streetfood

Legeplads til de mindste i Streetfood området. Der er både en lille legeplads med blødt fleece underlag med vippedyr til de mindste, og så er der en større kravlebane, hvor både små og store kan lege.

I Streetfood er det muligt at købe burgere, fish & chips og der er flere picnicborde, hvor I kan nyde købt eller medbragt mad.

Streetfood klatrebanen

Lige ved Streetfood snor der sig en klatrebane, hvor både små og store kan udfordre motorikken.

Gode tips til familier med mindre børn

Find pusleplads, microovn til at varme sutteflaske, legepladser til de mindste m.m.

Dit besøg med mindre børn

Legeområder

Find de mindre legeområder rundt i parken, hvor der ofte er mere ro. Både ved Deadwood og "Abeoasen" er der picnicborde, hvor I kan nyde madpakken.

I Asien, når du bruger indgangen Tuk-Tuk, ligger et lille område med en vandlegeplads, hvor børnene kan soppe rundt og hygge sig.

I Deadwood, lige ved siden af Safari Shoppen, er der et lille legeområde for børnene. Lige ved siden af ved Farmen, kan børnene klappe minigrise, se hønsene og lege. De små minigrise er altid sjove at besøge. De er nysgerrige og vil gerne snakke.

Ved Abeøerne, på vej mod Alpakerne, ligger en lille oase, hvor børnene kan prøve at klatre op på den store sten. Følg stien forbi togstationen mod alpakerne, og du kommer lige til pladsen. Herfra er der god udsigt til de sjove edderkopaber.

Previous Next

Klappedyr

Man må ikke røre ved dyrene i parken. Men forskellige steder i parken møder du dyr, som du gerne må klappe. Lige ved siden af Watoto Kaya bor de nubiske geder, ved Deadwood møder du svenske minigrise og ude på den sydamerikanske pampas (på Inka Trail) møder du de charmerende æsler.
Minigrisene på farmen Mød minigrisene på Farmen Læs om den svenske minigris
Nubisk ged Klap gederne på Watoto Kaya legepladsen Læs om nubiske geder
Tamæsel Klap de nysgerrige tamæsler på Inka Trail, her er fred og ro for alle. Mød de tamme æsler

INKA TRAIL i Sydamerika

På den Sydamerikanske pampas finder I Inka Trail. Inka kommer af Inkariget, der var det største rige i Sydamerika og Trail, da det er et mindre vandrespor med dyr. Dyrene går frit, men der er også plads til jer.

På stien møder I tamæslet der nedstammer fra det afrikanske vildæsel, men som dog er meget roligt og går rundt i flok på stien. På skråningen, midt på stien, møder I bl.a. vikunjaerne, der er den mindste art i kamelfamilien, med uld der har ry for at være noget af det fineste i verden.

I møder formentlig også maraen, der ligner og opfører sig lidt som en blanding mellem en hare og en lille hjort. Den lever på de store græsstepper – kaldet pampassen i det centrale Agentina og er klassificeret som nær truet. Og så møder I nanduen, den største fugl på det amerikanske kontinent. 

Gå en tur på Inka Trail og nyd området. Her er fred og ro og et godt sted for familier at være i. 
Stien er ca. 700 meter lang og ligger lidt afsides i parken med indgang fra Gibbon Camp, Cheetah Camp og ved gulstrubet mår.
Previous Next
Junior Ranger

Junior Ranger

Junior Ranger Summer Camp er en lejrskole for børn og unge, der brænder for dyrenes verdens, og ikke mindst naturen omkring os.
På Summer Campen får børnene mulighed for, at opleve helt nye og spændende sider af Ree Park Safari, når de sammen med resten af holdet træder bag kulisserne og får lov til at opleve fascinerende dyr og anlæg på fængende måder.

Overblik over parken

Her på kortet kan du få et overblik over kontinenter, aktiviteter, dyrefodringer, spisesteder, toiletter og rygning.
Se kort over parken
Entré priser og billetter Køb billetter til Ree Park online og spar tid ved indgangen. Køb entré her
Spisesteder I parken har du rig lejlighed til at få stillet sult og tørst i løbet af dagen. Besøg vores forskellige spisesteder, der hver især har deres unikke charme og lækre menuer. Se hvor I kan spise

Oplev Ree Park

Venligst rotér dit device

Overblik over parken

Her på kortet kan du få et overblik over kontinenter, aktiviteter, dyrefodringer, spisesteder, toiletter og rygning.
Africa
North America
Asia
South America
Parkmap