Ree Park - Danmarks bedste oplevelse

Ree Park er nomineret til Danmarks bedste oplevelse.

Tusind tak for nomineringen, hjælp os med at vinde.

Stem og vind præmier for 25.000 kr. 

HVAD SØGER DU?

Karen Blixen Camp Trust

Ree Park Safari har oprettet Karen Blixen Camp Trust som en kenyansk nonprofit organisation.

Trusten er placeret i det unikke og skrøbelige økosystem i Masai Mara i det vestlige Kenya, hvor Karen Blixen Camp ligger.

Sammen med partnere og donorer støtter Trusten bevarelsen af naturen og dyrelivet samt styrkelse af lokalsamfundet gennem uddannelse og projekter.

Ree Park Safari har foretaget en indsamling til Karen Blixen Camp Trust. Der er søgt tilladelse til indsamlingen hos Indsamlingsnævnet og det er et krav, at indsamlinger og efterfølgende regnskaber. offentliggøres her på hjemmesiden.

Indsamlingsmåde:

Indsamlingen foregår ved opstilling af indsamlingsbøsser og events, online indsamlingsplatform, sociale medier, salg/auktion, merchandise og postomdeling.
De indsamlede midler modtages via mobile betalingsløsninger (MobilePay) og kontooverførsel.

Indsamlingsformål:
Midlerne skal anvendes til Karen Blixen Camp Trust, i Masai Mara Kenya. Organisationen støtter bevarelse af naturen, dyrelivet og styrker lokalsamfundet gennem uddannels og projekter.

Indsamlingsområde:

Landsdækkende.

Regnskab:

I perioden den 1. december 2019 til den 30. november 2020 er der indsamlet 45.840,- kr. via indsamling. Se regnskabsblanket herunder.

Tusind tak for bidrag og støtte til Karen Blixen Camp Trust.

Se regnskabet her >>

Safari som i gamle dage

Trusten er placeret i det unikke og skrøbelige økosystem i Masai Mara i det vestlige Kenya, hvor Karen Blixen Camp ligger. Sammen med partnere og donorer støtter Trusten bevarelsen af naturen og dyrelivet samt styrkelse af lokalsamfundet gennem uddannelse og projekter.

Vil du nyde hele safari oplevelsen, spise i bushen, se dyreliv i en ballon og besøge lokalsamfundet, eller vil du bare slappe af og sidde ved floden og lade dyrelivet komme til dig? Det er dit valg.
Karen Blixen Camp Safari som i gamle dage Læs mere
Karen Blixen Camp Trust Læs mere

Projekter i Karen Blixen Camp Trust

MAASAI RIANDA KVINDE PERLEPROJEKT

Læs mere

MARA ELEPHANT HELIKOPTER PROGRAM

Læs mere

MARARIANTA VILLAGE SCHOOL PROGRAM

Læs mere

MOVABLE BOMAS PROGRAMMET

Læs mere