HVAD SØGER DU?

Gå efter det bedste...

Partner med fokus på naturbevarelse 

Det hele er gjort for kærligheden til dyr og natur...

Partner, Naturbevarelse

Ree Park Safari har oprettet Karen Blixen Camp Trust som en kenyansk nonprofit organisation. Trusten er placeret i det unikke og skrøbelige økosystem i Masai Mara i det vestlige Kenya, hvor Karen Blixen Camp ligger. Sammen med partnere og donorer støtter Trusten bevarelsen af naturen og dyrelivet samt styrkelse af lokalsamfundet gennem uddannelse og projekter.

Som Partner for Naturbevarelse i Ree Park får din virksomhed adgang til store oplevelser for både kunder, medarbejdere og deres familier, samtidig med at I direkte støtter naturbevarelsesprojekter i Karen Blixen Camp Trust, som arbejder aktivt med bevarelse af natur og dyrenes leveområder i Masai Mara i Kenya.

Du støtter ved at donere til at plante træer. COVID-19 har medført store udfordringer for lokalbefolkningen, da langt de fleste indtægter i området stammer fra turisme, og den har i 2020 været næsten ikke-eksisterende. Befolkningen har fældet mange af områdets træer for at skaffe brændsel. Det har stor negativ indvirkning på naturen og dyrelivet i Masai Mara, som er det af de steder i verden med størst biodiversitet. Målet i 2021 er, at vi i alt skal  have plantet 1.000.000 træer i området. 

Læs mere om Trustens projekter her >>

 

Kontakt Claus Lund Sørensen på cls@reepark.dk

Bliv Partner for Natur-bevarelse

Download materiale og læs om at blive sponsor for dyrebevarelse og naturbevarelse.