Bliv sponsor | Ree Park Safari | Partnerskab med mening

Om Ree Park

sponsor

Som sponsor i Ree Park Safari bliver din virksomhed partner med et af Europas førende avlscentre for truede dyrearter og et af Danmarks bedste og mest autentiske steder at opleve vilde dyr.

Ree Park Safari er en af Østjyllands største attraktioner med over 180.000 besøgende pr. år, men arbejdet med bevarelse af truede dyrearter fra hele verden koster langt mere end vi kan få dækket ved at åbne dørene for publikum. Derfor spiller vores sponsorer en central rolle i parkens vigtige arbejde med naturbevarelse. 

Til gengæld for den økonomiske støtte, vi får fra sponsorater, kan vi tilbyde en række spændende forretningsmæssige muligheder til virksomheder i Ree Park Safari, så de får  værdi for deres investering. 

Vi tilbyder forskellige typer af sponsorater alt efter om målsætningen er at skabe kundeloyalitet, medarbejdertilfredshed, unikke PR- og marketingmuligheder eller blot at støtte arbejdet med truede dyrearter. Uanset målsætningen, så stræber vi efter at overgå vores partneres forventninger, mens vi hele tiden er tro mod vores mission.

 

Kontakt - Erhverv

Visionspartner

Hvis din virksomhed kan spejle sig i Ree Parks vision, kan vi formentlig også hjælpe med at opfylde jeres vision. Dette øverste niveau for Ree Parks sponsorer er for virksomheder, som matcher Ree Park på værdier og målsætninger.

Læs mere om visionspartner

Business partner

I Ree Park kender vi vores gæster særdeles godt. Er familier med børn, folk med hang til oplevelser og eventyrlige rejser eller seniorer interessante for din virksomhed, giver et sponsorat i Ree Park dig mulighed for at møde målgruppen i en positiv atmosfære, mens de har fri og hygger sig i parkens fantastiske omgivelser.

Læs mere om business partner

Park sponsor

Ree Park dækker et areal på hele 70 hektar i noget af Danmarks smukkeste natur, hvor de mange dyrearter har masser af plads til at trives i parkens forskellige verdensdele.

Park Sponsor

Basis partner

Som Basis Partner i Ree Park får din virksomhed adgang til store oplevelser for både kunder, medarbejdere og deres familier. Derudover viser du, at du støtter Ree Parks vigtige arbejde med naturbevarelse.

Basis Partner

planlæg din dag

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program