Bag kulissen i Djurslands store safaripark | Ree Park Safari

Hvorfor vi arbejder med 
natur- og dyrebevarelse

Ree Park Safaris mål er, at vi, med de rette løsninger, bidrager til global bæredygtighed og naturbevarelse, som ikke bare beskytter truede dyr mod krybskytteri og illegal handel, men også bidrager til livskvaliteten hos de mennesker, som skal leve i sameksistens med dyrene.

En moderne safaripark
i udvikling

Ree Park Safari strækker sig over et 125 hektar stort, kuperet og naturskønt område med skov og søer ca. 10 kilometer fra Ebeltoft. I dag har parken 30 fastansatte medarbejdere på 6 områder: Administration, dyrepassere, dyrlæge, butik, cafe og service.

Under skiftende navne har parken gennem de seneste 18 år udviklet sig fra at være en blomsterpark, over en eksistens som en familiepark med klappedyr, til den nuværende safaripark med et værdimæssigt fokus på arter med særligt brug for en hjælpende hånd.

Som én af Danmarks førende organisationer inden for natur- og dyrebevarelser føler vi hos Ree Park Safari en særlig forpligtelse.

Vores mål er, at vi med de rette løsninger bidrager til global bæredygtighed og naturbevarelse, som ikke bare beskytter truede dyr mod krybskytteri og illegal handel, men også bidrager til livskvaliteten hos de mennesker, som skal leve i sameksistens med dyrene.

Ree Park Safari er en dansk privatejet organisation, som i mere end 14 år, med et særligt fokus på truede dyrearter, har været med til at stå i spidsen for naturbeskyttelsesprojekter- og programmer. 

Vi opererer både ex situ i Ree Park Safari i Ebeltoft for at sikre arternes overlevelse gennem internationale avlsprogrammer og in situ i Masai Mara i Kenya, hvor vi via vores naturbeskyttelsesfond, Karen Blixen Camp Trust, arbejder for dyrene i deres naturlige habitat. Samtidig sikrer vi et bæredygtigt miljø hos Masai-befolkningen, som vil beskytte deres skrøbelige økosystem og styrke rammerne for dyrenes overlevelse. 

Vi sikrer unge masaier en uddannelse som alternativ til illegale handlinger, vi danner partnerskaber med relevante organisationer i ind- og udland for at sikre 360 graders beskyttelse af dyrene, vi bidrager til bestanden af truede dyr gennem internationale avlsprogrammer og vi skaber bæredygtige alternativer til masaiernes traditionelle levevis. 

Vi sætter en ære i at kunne operere på et højt fagligt og internationalt niveau, at kunne bidrage til naturbevarelsen og overlevelsen af stærkt truede dyrearter og at skabe værdi gennem lokale og internationale initiativer. 

Vores tætte relationer med vores besøgende i Ree Park Safari i Ebeltoft og Karen Blixen Camp i Masai Mara, foruden donationerne til Karen Blixen Camp Trust, vores leverandører og andre interessenter, er med til at gøre det muligt for os at føre en afgørende kamp for naturens og dyrenes overlevelse – både nu og fremadrettet.

Netop derfor har vi produceret denne korte film, der viser både vores projekter og initiativer, som understøtter hele bevæggrunden for, at Karsten Ree i sin tid valgte at kaste både tid, penge og hjerte ind i kampen for dyrene og den natur som ikke bare de, men også vi, er så afhængige af.

God fornøjelse

Få opdateringer 
om parken og 
dyrenes hverdag

Vi udsender nyhedsbreve ca. 1-2 gange om måneden med nyheder fra parken og dyrenes hverdag.Avl og bevarelse

af truede arter

Parken huser i dag ca. 80 arter. Omtrent 25 af disse arter indgår i særlige, internationale avlsprogrammer. Beslutningen om at en dyreart skal indgå i disse programmer træffes bl.a. hvis arten har besvær med at yngle i fangenskab eller hvis arten er udryddelsestruet i naturen.

Læs mere om dyrenes bevarelse

Danmarks eneste

geparder

Flere af dyrene i parken er udryddelsestruede og Ree Park arbejder intensivt med avl af disse dyr. Parkens ledelses og dyrepasserstab har specialiseret sig i avl af geparder. Ved hjælp af særlig teknikker har parken siden 2002 avlet mere end 25 geparder.

Se vores Geparder her

Godkendt

af Fødevarestyrelsen

Ree Park Safari er godkendt af tilsynsførende myndighed

Kontakt fødevarestyrelsen

Vilde dyr

med masser af plads

Filosofien er klar. Når man holder dyr i fangenskab, har man ansvar for at dyrene trives. Det forudsætter at en lang række faktorer spiller sammen. Blandt andet skal dyrene have masser af plads og mulighed for fysisk aktivitet. Derfor har Ree Park ikke så mange arter, men derimod god plads og et miljø der skal fremme dyrenes trivsel.

Se parkens dyr

LAND ROVER SAFARI

OPLEV REE PARK FRA EN RIGTIG SAFARIBIL OG KOM HELT TÆT PÅ DYRENE

Oplev Ree Park fra en rigtig safaribil. Kom og prøv en Land Rover Safari med en guide, der fortæller om dyrene. Safarivognen kører dig og familien ud på den store Afrikanske savanne. Her kommer du helt tæt på de Afrikanske dyr. Land Rover Safarien varer ca. 1/2 time og er en stor oplevelse for børn og voksne. Børn under 3 år er gratis. De skal sidde på skødet af en voksen. På Land Rover Safarien kan du møde mange spændende dyr.

Læs mere om Land Rover Safari

planlæg din dag

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program