Ree Park - Danmarks bedste oplevelse

Ree Park er nomineret til Danmarks bedste oplevelse.

Tusind tak for nomineringen, hjælp os med at vinde.

Stem og vind præmier for 25.000 kr. 

HVAD SØGER DU?

Anderledes firmafest

Er det den tid på året, hvor I slipper tøjlerne lidt og skifter lyden af telefoner, mails og fagligsnak ud med musik, hygge og måske endda en god sving om?
Så er Ree Park og parkens vilde dyr, klar til at danne rammerne for jeres årlige firmaarrangement eller firmafest. Vi garanterer, at I får en uforglemmelig oplevelse.

Fest i en safaripark

Regel nummer ét når man skal afholde et firmaarrangement eller firmafest er, at man skal huske hvem man holder den for, så man sikre, at det er god oplevelse for alle. Og her er vores arrangementafdeling knivskarp til at hjælpe med at sammensætte det idéelle program til netop jeres firmaarrangement eller firmafest, så underholdning, mad og valg af lokaler går op i en højere enhed.

En anden hovedregel er, at alle kan holde fest, men det er ikke alle, der kan holde en fest som Ree Park. For med vilde dyr fra mindst fire kontinenter - heriblandt et 1200 kg næsehorn eller vores hanløver, og deres flok, vores eget tog og togstation, et væld af åbne jeeps og lokaler, der er gennemført i design og indrettet efter hver deres tema, er intet overladt til tilfældighederne i Ree Park.

Festlige indslag

I kan bl.a. komme på safaritur på savannen i åbne Land Rovers, en tur med vores damplokomotiv ”Black Beauty” ud på den nordamerikanske prærie, hvor I kan møde både ulve, bjørne, bison m.m. midt i deres anlæg.

Vi kan også tage jer med på et kig bag kulisserne, hvor I kan komme tæt på løver, næsehorn, giraffer, aber, slanger m.m. eller se fodring af vores geparder. Mulighederne er uendelige og vores arrangementafdeling står klar til at fortælle om dem alle, samt sammensætte den perfekte kombination af aktiviteter og underholdning til netop jeres firmaarrangement eller firmafest.

Som supplement til jeres firma arrangement, tilbyder parken et overflødighedshorn af spændende, sjove og vilde oplevelser.

Download materiale

Se festlokalerne

Vi har flere forskellige muligheder når I skal afholde jeres arrangement i Ree Park.

Selskabs-
menuen

Hvad enten I skal holde partnermiddag, den årlige firmafest, konference eller et andet firma arrangement, så står vi selvfølgelig klar med både mad og drikke, der passer til jeres arrangement.

For os er det vigtigt, at vores gæster får en oplevelse for livet, uanset om vi taler om lokalerne, dyrene eller maden.

Menuen vil typisk være sammensat efter årstiden, men I kan også selv sammensætte jeres menu fra vores selskabskort, så den passer til lige netop til jeres firma arrangement eller firmafest.

Slip for at køre
Tag en nat på savannen

Firmaarrangement eller firmafester har en tendens til at strække sig ind i de senere dagstimer, og i den forbindelse kan det være rart, at der er mulighed for overnatning – og det kan vi selvfølgelige hjælpe med. Her står vores arrangementafdeling også klar til at sikre, at I har en seng at sove i.

Og skulle antallet i jeres selskab overstige vores overnatningsmuligheder i parken, så hjælper vi jer med at booke værelser på et hotel samt transport frem og tilbage.

Se overnatningsmuligheder
Night Explorer cabins

Vi kan bl.a. byde jer indenfor i vores nye specialdesignet Night Explorer Cabins med udsigt til savannen og dens dyr. Eller vores splinternye sommerhus med egen terrasse og udsigt til vores kameler.

Camel Camp hytter

Har I lyst til den helt nære og vilde oplevelse, så har vi også vores Camel Camp, der er placeret midt i parken. Her vil i kunne høre løvernes brøl, ulvenes hyl og abernes morgensang.

Book en anderledes firmafest

Forespørgsel
Kontaktoplysninger