HVAD SØGER DU?

Firmaevents

Event med et vildt twist

Skal jeres næste event have et vildt twist?

I Jyllands store safaripark kan I mødes med kollegaerne til nogle sjove, spændende og uformelle timer sammen. Lad det 65 ha store naturskønne område og de vilde dyr, danne rammen om firmaets næste firmaevent og måske natten med.

Vi garanterer, at I får en uforglemmelig oplevelse tæt på vilde dyr.

Husk dette...

Regel nummer ét når man skal afholde et firmaarrangement eller firmafest er, at man skal huske hvem man holder den for, så man sikre, at det er god oplevelse for alle. Og her er vores arrangementafdeling, knivskarp til at hjælpe med at sammensætte det idéelle program til netop jeres firmaarrangement eller firmafest, så underholdning, mad og valg af lokaler går op i en højere enhed.

En anden hovedregel er, at alle kan holde fest, men det er ikke alle, der kan holde en fest som Ree Park. For med vilde dyr fra mindst fire kontinenter - heriblandt et 1200 kg næsehorn eller vores hanløver, og deres flok, vores eget tog og togstation, et væld af åbne jeeps og lokaler, der er gennemført i design og indrettet efter hver deres tema, er intet overladt til tilfældighederne i Ree Park.

Slip for at køre.
Tag en nat på savannen

Firmaarrangement eller firmafester har en tendens til at strækker sig ind i de senere dagstimer, og i den forbindelse kan det være rart, at der er mulighed for overnatning – og det kan vi selvfølgelige hjælpe med. Her står vores arrangementafdeling, klar til at sikre, at i har en seng at sove i.

Og skulle antallet I jeres selskab overstige vores overnatningsmuligheder i parken, så hjælper vi jer med naturligvis med, at booke værelser på et hotel samt transport frem og tilbage.

Night Explorer cabins

Vi kan bl.a. byde jer indenfor i vores nye specialdesignet Night Explorer Cabins med udsigt til savannen og dens dyr. Eller vores splinternye sommerhus med egen terrasse og udsigt til vores kameler.

Camel Camp hytter

Har I lyst til den helt nære og vilde oplevelse, så har vi også vores Camel Camp, der er placeret midt i parken. Her vil i kunne høre løvernes brøl, ulvenes hyl og abernes morgensang.

Vælg dato

Booking eller forespørgsel
Kontaktoplysninger
Bemærkninger

Møder og firmaevents

Møder, konferencer, firmafest, firmaevent, firmaudflugt, organisationsudvikling og mange flere arrangementer for firmaer, organisationer, foreninger og teams.