Giv oplevelser i gave

Giv oplevelser

i gave

Oplevelser kan deles med andre, eller du kan give en oplevelse i gave, som glæder en anden.

Vi har samlet en række oplevelser, som vi ved er populære og som begejstrer mange. 

Giv oplevelser 
i gave

Oplevelser kan samle og glæde i fællesskab, og oplevelser i gave kan glæde en anden eller flere. Oplevelser kan gives som noget man er sammen om, eller noget man gerne vil glæde en anden med.

Et gavekort bringer glæde i lang tid.

Vi har samlet nogle af de mest populære oplevelser, så du kan få en idé til gaven til dem, du holder af.

 

Med et årskort kan du følge dyrene hele året

Årskort

Giv et årskort i gave. Et årskort kan glæde hele året.
Med et årskort har du adgang til vilde dyreoplevelser i Ree Park så tit, du har lyst, og du har mange andre fordele, som f.eks. 1 gratis entré til 4 andre attraktioner, rabat på entré flere steder og kontante fordele i parken og hos Friluftsland.

Men du er også med til at støtte Ree Parks Safari vigtige arbejde med naturbevarelse og truede dyrearter, både i parken på Djursland og i Masai Mara i Kenya.

Køb årskort 

Download pdf med beskrivelse af, hvad årskortet giver af fordele - Download

 

Overnat i Night Explorer

Night Explorer

En overnatning er altid noget hele specielt, så overrask familien med en unik gave.
I 2021 har vi udvidet mulighederne for at overnatte i de populære cabins, som nu findes med og uden bad og toilet.

Når de sidste gæster går hjem og Ree Park Safari lukker for dagen, fyldes parken af en helt særlig stemning, som man kun kan opleve, hvis man overnatter. For med vindens susen, løvernes brøl og ulvenes hyl, er sådan en oplevelse helt uforglemmelig.

De specialdesignede Night Explorer cabins, er en unik oplevelse for dig og din familie, der giver en enestående mulighed for at komme helt tæt på dyrene.
I 2021 har vi cabins svævende ud over den afrikanske savanne og også med udkig til arktiske ulve. Cabin er indrettet med to hyggelige soveområder med to sovepladser i hver. Fra sengen kan I f.eks. nyde udsigten over den storslåede græssavanne og se zebra, vandbuk, eland og gnuer græsse helt ind under jeres cabin, når I sidder på jeres egen private terrasse.

Køb Gavekort

Download en beskrivelse, du kan lægge ved gavekortet - Download 

 

Junior Ranger Summer Camp

Junior Ranger Summer Camp

Junior Ranger Summer Camp er en sommerskole for børn og unge, der brænder for dyrenes verdens, og ikke mindst naturen omkring os.

I løbet af 5 dage får børnene mulighed for at opleve helt nye og spændende sider af Ree Park Safari, når de sammen med resten af holdet træder bag kulisserne og får lov til at opleve fascinerende dyr og anlæg på fængende måder.

En vigtig del af Junior Ranger konceptet er netop at kende det ansvar, vi mennesker har overfor naturen, og ikke mindst overfor dyrene. Derfor sammensætter vi programmet, så det både omfatter de vildt sjove og hyggelige opgaver og aktiviteter, samt de mere praktiske og krævende udfordringer.

Vi har Junior Ranger Summer Camp for forskellige aldersgrupper, hvor programmet er tilpasset til hver gruppe.

Junior Ranger Summer Camp 6 -9 år 

Junior Ranger Summer Camp 10 - 13 år

Mara Ranger Summr Camp 10 - 15 år

Køb Gavekort

Download en beskrivelse, du kan lægge ved gavekortet - Download 

 

Junior Ranger for en dag

Junior Ranger for en dag 6 - 9 år

Junior Ranger for en dag 6 – 9 år er en dag for børn, der elsker dyr og drømmer om at blive dyrepasser.

Dagen giver en masse spændende oplevelser blandt dyrene i Ree Park Safari. Her er der mulighed for at opleve en ny og anderledes side af parken, når man, sammen med guiden, kommer til at opleve nogle af parkens fascinerende dyr, vildt tæt på.

Der er aldrig to dage der er ens, når man som dyrepasser i Ree Park Safari arbejder med dyr. Men én ting er helt sikker: at være Junior Ranger for en dag, er aldrig kedeligt.

Vi tager udgangspunkt i netop dit barns interesser, og sammensætter et program, som passer lige til dit barn.

Giv et gavekort

Download en beskrivelse, du kan lægge ved gavekortet - Download Ranger for en dag

Ranger for en dag 10 - 14 år

Ranger for en dag 10 – 14 år, er en dag for børn og unge, der giver en masse spændende oplevelser blandt dyrene i Ree Park Safari.

Det bærende element i Ranger for en dag, er at der er tid til at gå i dybden med de mange unikke oplevelser tæt på parkens fascinerende dyr. Ligeledes skaber den tætte relation med guiden, et nærvær som øger og fastholder den interesse, der fordrer god læring om dyr og deres liv – både i fangenskab men også om deres artsfæller i den vilde natur.

Ydermere er Ranger for en dag en god mulighed for at komme med bag kulisserne, og ikke mindst for at få en førstehånds oplevelse, af arbejdet som både dyrepasser og guide i en safaripark.

Giv gavekort

Download en beskrivelse, du kan lægge ved gavekortet - Download 


Bag kulisserne for en dag

Bag kulisserne for en dag (fra 15 år)

Kender du én, der har en dyrepasser gemt i maven, ellerblot er nysgerrig på, hvad der sker bag kulisserne i en Safaripark.

Ree Park Safaris garvede guider vil tage dig med rundt bag kulisserne i de fire forskellige dyreafdelinger. Hermed kommer du helt tæt på dyrelivet i Savanne-, Rovdyr-, Primat og i Fugleafdelingen.
Du vil tilbringe hele dagen sammen med en erfaren guide, der har tiden til den gode formidling og ikke mindst til fordybelse i dyrenes fantastiske verden.

Der er aldrig to dage der er ens, når man arbejder med dyr. Men én ting er helt sikker Bag kulisserne for en dag er aldrig kedelig.
Vi tager udgangspunkt i dine interesser, og sammensætter et program, som passer til dig. 


Giv gavekort

Download en beskrivelse, du kan lægge ved gavekortet - Download 

Giv oplevelser i julegave

planlæg din dag

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program