Julefrokost i Jyllands store safaripark | Ree Park Safari

Den vildeste
Julefrokost i Ree Park Safari

Har I lyst til en anderledes julefrokost?

Så tag kollegaerne med ud i Ree Park til en uforglemmelig oplevelse. Vi kombinerer vilde oplevelser med julehygge og god mad, og skaber den ultimative julefrokost for jer!

I kan bl.a. leje vores imponerende Central Station, der kan rumme op til 400 spisende gæster. Fra stationen kan I tage en tur rundt i parken med Amerika Expressen, der kører jer ud på prærien, hvor I kan opleve vores bison, bjørne og ulve. Efter turen kører toget jer tilbage på Central Station - eller med andre ord; direkte ind i festlokalet, hvor der venter jer en lækker julemenu og drikkevare ad libitum. Og når toget er kørt væk, kan skinnerne omdannes til dansegulv og i kan nyde resten af aftenen, med vores fabelagtige band.

Men uanset om i bliver 30 eller 300, så har vi stensikkert en løsning til jer ift. lokale - og togturen kan i stadig tage på.

Men selvom det hele måske er lidt anderledes end I plejer og der er flere firbenet gæster end den gennemsnitlige julefrokost, så lover vi, at I ikke bliver snydt for juletræer og julepynt i den helt store stil. Vi sørger naturligvis for at der er pyntet op, så I med garanti kommer i julestemning, inden I har sat jer til bords.

 

COVID-19

I Ree Park Safari følger vi naturligvis myndighedernes anvisninger og vejledninger vedr. COVID-19 og vi er glade for, at alle gæster har udvist stor forståelse for de udfordringer, som især COVID-19 restriktionerne giver os.

Hvad end I er på besøg hos os i forbindelse med en konference, et møde eller et event, så kan vi garantere jer, at vores personale har fuldt kendskab til alle regler og restriktioner, og sørger for, at de bliver  fulgt så alle kan være trygge. Derudover har vi sikret, at vores lokaler er indrettet, så de overholder  afstandskravene, uanset om  I er 50 eller 100 deltagere. 

I forhold til vores køkken, så overholder vi naturligvis alle hygiejneregler og temperaturen på opvaskevandet tjekkes flere gange dagligt – eller sagt på en anden måde, så følger vi de samme retningslinjer som restauranterne. Vi opfordrer dog alle gæster til at huske de enkle regler om at holde afstand, vaske hænder ofte, og bruge håndsprit som står fremme i rigelige mængder, og ellers følge de anvisninger vores medarbejdere giver. 

Derfor, med Ree Parks 65 ha store areal, kan gæster besøge parken og dyrene under trygge forhold, og med rig mulighed for at holde behørig afstand til andre – uanset om det er inde eller ude.

 

Dato: alle fredage og lørdage i november & december             Tidsrum: Aftales individuelt med jer

 

En julefrokost i Ree Park kunne f.eks. se således ud:

 

18:00 Ankomst til Ree Park med velkomstdrink & julesnacks

18:30 Tag plads ved det juledækkede bord i jeres helt eget lokale

19:00 Middag. 3 retters klassisk julemenu med et touch af vildt inkl. øl/vand/vin ad libitum

22:00 Baren er åben for køb af drinks. 

01:00 Natmad

02:00 TAK FOR I ÅR

 

Hele pakken, som beskrevet, kun 980,- / person / ex moms

(gældende ved min. 25 personer)

 

 • Velkomstdrinks & snacks
 • 3 retters julemenu
 • Øl/vand/vin ad libitum i tidsrummet 19:00-02:00
 • Natmad
 • Opdækning, oppyntning, service, osv.
 • Jeres eget lokale

 

For booking, udfyld nedenstående formular eller ring på 86 33 61 50

 

Lokaler præsenteret ift. deres kapacitet

 

Deadwood Saloon

Inviter dine kollegaer med til det vilde vesten, med en julefrokost i vores westernby, Deadwood. Her sætter den gennemførte saloon, stemningen og sikre, at i får en julefrokost, der er svær at gøre kunsten efter.

Deadwood Saloon kan rumme op til 30 personer.

 

Katanga Hill 

Katanga Hill er i bogstavligste forstand, vores vildeste selskabslokale, da det er placeret midt i løvernes anlæg. Det store panoramavindue i lokalet, lader jer nyde både udsigten til parken og besøg fra de mægtige løver, der sultent vil følge med til årets julefrokost.

Katanga Hill kan rumme op til 42 personer.

 

Baraza

Baraza er et mere stilrent og traditionelt lokale, der er fint udsmykket med dyr på væggene. Når man lejer Baraza, har man, foruden det store lokale, også et mindre areal, der fungere som velkomstområde, hvor vi kan opstille høje cafeborde evt. med velkomstdrinks, som i kan nyde før jeres fantastiske julemenu.

Baraza kan rumme op til 50 personer.

 

Stationscaféen

Stationscaféen ligger som en del af Central Station. Caféen er, lige som den store Central Station hal, fantastisk indrettet med inspiration fra 1880’ernes Amerika, hvilket i sig selv bidrager til, at jeres julefrokost bliver en ganske speciel og fantastisk oplevelse.  Til lokalet er der en større terrasse, hvor der er mulighed for at trække lidt luft f.eks efter en tur på dansegulvet.

Stationscaféen kan rumme op til 60 personer.

 

Café Bush Camp

Denne centralt placerede restaurant og tilstødende lokaler kan danne ramme om de fleste større arrangementer.

Café Bush Camp kan rumme op til 60-100 personer.

 

Fest- og konferencetelt

Kræver dit arrangement lidt mere plads, er vores fest- og konference tipitelte en unik ramme. Vi sørger naturligvis for opdækning, udsmykning og belysning.

Fest- og konferenceteltet kan rumme op til 300 personer.

 

Central Station

Vores Central Station leder tankerne hen til 1880’ernes Amerika. Lokalets indretning drager jer ind i et helt andet og fuldstændig fantastisk  og eventyrligt univers, der gør, at i ikke kan undgå at få en uforglemmelig julefrokost-oplevelse.

Central Station har plads til 300 personer til spisning og 500 til konference.

 

Praktisk information:

 • I har mulighed for at sammensætte jeres helt egen julefrokost i Ree Park
 • Vi har lokaler, der kan rumme fra 25 til 300 personer
 • Vi arrangerer gerne transport til og fra Ree Park
 • Turen med vores Amerika Express er tilkøb julefrokosten
 • Vi har mulighed for overnatning, men hjælper også gerne med booking af overnatning hos en af vores samarbejdspartnere
 • Vi vil gerne gøre oplevelsen så god og fantastisk for jer som muligt, så har I nogen ønsker eller spørgsmål - så tøv endelig ikke med at kontakte os, ved at ringe til os på 86 33 61 50

Send en forespørgsel
på en anderledes Julefrokost

Planlæg
dit besøg

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
  Hent program