Spisesteder | Ree Park Safari

Spisning

I parken har du rig lejlighed til at få stillet sult og tørst i løbet af dagen. Besøg vores forskellige spisesteder, der hver især har deres unikke charme og lækre menuer.

Bush Camp

I parkens café tilbyder vi et stort udvalg af mad og drikke til den store og lille sult. Udvalget kan variere på de forskellige ugedage og mellem høj- og lavsæson.

Læs mere om Café Bush Camp

Stations caféen

I Stationscaféens hyggelige lokaler kan du tage et hvil med lidt let at spise eller drikke. Nyd dine forfriskninger i caféen eller på den store terrasse.

Læs mere om stations caféen

Streetfood 

På Fly Camp

På Fly Camp har vi lavet Streetfood, til den hurtige sult på farten, men du kan også slå dig ned på en bænk og nyde en lille pause fra alle oplevelserne. Måske en af de farvestrålende påfugle kigger forbi. Legepladsen ligger lige ved siden af, så ungerne kan brænde krudtet af, men du hviler benene.

Streetfood

MADAGASKAR

Ved abeøerne

Tag plads under broen ved det idylliske Madagaskar abeøer og nyd et lækkert måltid i skyggen.

Madagaskar

Grillpakke

Vi gør pakken klar til dig, og du griller selv ved vores store grill. Tallerkner og bestik følger med, når du bestiller grillpakker.

Læs mere om grillpakken

MEDBRING SELV 

MAD I PARKEN

Det er muligt at medbringe egen madkurv til Ree Park Safari. Der er picnicområder med borde og bænke flere steder i parken. Der er også placeret grill ved Watoto Kaya legepladsen til fri afbenyttelse. Tallerkner og bestik skal selv medbringes. Det er tilladt at forlade parken og hente mad i bilen, husk dog at få et stempel på hånden, så du kan komme ind igen.

Læs mere om picnic

Festmenu

Skal du holde fest, firmaudflugt, reception, bryllup, fødselsdag, konference eller noget helt andet? Så står Ree Park Safari klar, vi kan tilbyde en anderledes fest i parkens naturskønne rammer. Du og dine gæster får en oplevelse for livet. Her er der rig mulighed for at skabe en anderledes fest med en masse vilde oplevelser tæt på dyrenes verden. Mad og drikke står vi selvfølgelig også for. I Ree Park Safari kan du nyde mad fra det meste af verden. Vores festmenuer er skabt med kulinarisk inspiration fra de 4 kontinenter, du kan besøge i parken.

OVERBLIK OVER

SPISESTEDER

Her på kortet kan du bl.a. se hvor de forskellige spisesteder, toiletter og rygesteder er placeret.

Kort over parken

planlæg din dag

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program