Sov i Safari lodge | Overnatning i safaripark for private & institutioner

SOV I SAFARI LODGE

Med en overnatning i parkens Safari Lodges er du og familien, kollegerne eller vennerne sikret en naturoplevelse ud over det sædvanlige.

Vi anbefaler, at man booker i god tid, send en forespørgsel i bunden af siden.

 • Starter kl. 16.00

  og slutter næste dag kl. 09.00.
 • Pris

  Pris pr. lodge kr. 4.000,- tilkøb af ekstra feltseng 300,- kr.
 • Land Rover Safari

  Inklusiv safarikørsel på savannen
 • Op til 4 personer

  Mulighed for tilkøb af én ekstra feltseng

Sov i Safari Lodge

Overnatningen foregår i en af parkens fire Safari Lodges, der er bygget på pæle ude over græssavannen. Placeringen gør det muligt for dyrene at komme helt tæt på. Strudsen, zebraen og gnuen kan finde på at gå lige under teltet, og ofte valser giraffen forbi i nærheden med sine gyngende bevægelser.

Efter indkvartering vil din guide tage dig med på en tur i parken og undervejs fortælle en masse om dyrene. På savannen får du for alvor en fornemmelse af Afrikas fantastiske dyreliv.

 

OPLEVELSER I DYRENES TEMPO

På en safaritur på savannen kan dyrene komme helt tæt på, og måske står der pludselig en gnu, et næsehorn eller en elanantilope og spærrer vejen og tvinger os til at holde en ekstra pause. På savannen er det nemlig dyrene, der bestemmer tempoet.

Guiden vil også tage dig med en tur bag kulisserne. Du kommer måske med i giraf- eller løvestalden og ser hvordan dyrene bor. Sidst på aftenen kan du sætte dig i skumringen på terrassen foran dit safaritelt og iagttage dyrenes aftenritualer.

 

ARRANGEMENTET OMFATTER

 • Overnatning for op til 4 personer i parken
 • Guide - der viser rundt og fortæller om dyrene under hele arrangementet 
 • Kig bag kulisserne - besøg i bjørne-, giraf- eller løvestalden, eller besøg hos aberne
 • Land Rover Safari - safarikørsel på savannen
 • Walking safari - guidet rundvisning i parken
 • Entré til Ree Park Safari 2 dage (ankomst- og afgangsdag)
 • Pris pr. lodge kr. 3.800,- (kr. 4.000,- i perioden 27. juni til og med 16. august)

Mulighed for tilkøb af én ekstra feltseng til kr. 300,- / kr. 320,- (i perioden 27. juni til og med 16. august) (samlet i alt 5 personer)

Årskort giver ikke rabat på overnatninger.

I betaler for arrangementet på ankomstdagen i Safarishoppen.         

Aflysning

En eventuel aflysning kan ske indtil 3 uger før arrangementets afholdelse. Ved senere aflysning påregnes et gebyr på 30 % af arrangementsprisen. Afbestilling eller ændringer skal ske telefonisk inden for parkens telefontid:

Mandag til torsdag kl. 9:00 - 15:00 og fredag kl. 9:00 - 13:00

Vi henviser i øvrigt til de generelle betingelser i forbindelse med booking af arrangementet.

Vi tager forbehold for fejl og forbeholder os ret til prisændringer uden varsel.

 

Praktiske oplysninger

Ved dette arrangement har I en guide tilknyttet under hele arrangementet. Kommer I om dagen, vil vi opfordre jer til ikke at købe en Land Rover Safari om dagen, da den er med i prisen om aftenen. Medbring venligst selv sovepose eller dyne og pude. Der er feltsenge i Safari Lodgen. Når I køber arrangementet, er entréen med i prisen. Vi vil derfor opfordre jer til at komme så tidligt som muligt på dagen - så får I den største oplevelse!

VARIGHED

Arrangementet starter kl. 16.15, hvor I mødes med jeres guide ved Safari-Shoppen. I er velkommen til at tilbringe dagen i parken fra kl. 10.00 på ankomstdagen, og blive dagen efter, hvis I ikke har fået nok af de fantastiske dyr. Arrangementet slutter næste dag kl. 09.00.

Mad og drikke

Safari Lodges er placeret tæt ved Katanga Hill, hvor løverne har til huse. Her har I mulighed for at lave mad over grill, og nyde udsigten til løveanlægget og savannen mens I spiser.

Læs mere om Grillpakken

Morgenmad

pris pr. person

kr. 65,-

Spis din morgenmad i caféen, hvor vi gør det nemt for dig. Morgenmaden står klar til jer kl. 08.30, hvor I kan nyde den i Café Bush Camps hyggelige omgivelser. Morgenmad (serveres i Café Bush camp's hyggelige omgivelser) Yoghurt med müesli Syltetøj Honning  Ost  Brød  Morgenkage Juice  The  Kaffe  Pris pr. person: kr. 65,- NB! Mad bestilles senest 8 dage før arrangementet afholdes. Når der bestilles mad, følger service med i prisen. Book også din mad, når du booker shelteren

Sov i Safari Lodge i Ree Park Safari

Overnatning

send en forespørgsel


Hold din fest

i Ree Park Safari

Skab din egen fest i anderledes festlokaler i parkens naturskønne rammer. Du og dine gæster får en oplevelse for livet. Her er der rig mulighed for at skabe en anderledes fest med en masse vilde oplevelser tæt på dyrenes verden. Du kan holde fest, møder og konference i Ree Park Safari. Café Bush Camp er ét af de lokaler hvor du kan byde dine gæster velkommen. Du har også mulighed for at vælge et af vores andre stemningsfulde lokaler.

Læs mere om dine muligheder

Planlæg
dit besøg

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
  Hent program