Safari Run | Ree Park Safari

Ree Park

Safari Run 2020

Safari Run er blevet en tradition, og lørdag den 26. og 27. september lyder startskuddet for 6. gang. Kom og løb med til årets sjoveste og vildeste motion i Ree Park Safari og området omkring parken.

 

Læs mere og tilmeld dig her
 • Dato

  Lørdag den 5.maj 2018
 • Tidspunkt

  kl. 10.00
 • STED

  Ree Park Safari, 8400 ebeltoft
 • DISTANCE du kan løbe

  3 km, 5 km & 10 km
 • Børn 169,- Voksen 269,-

  Prisstigning 1.januar 2018

Ree Park

Safari Run

LØB FRA DE VILDE DYR – HVIS DU KAN!
Aarhus Motion har i samarbejde med Ree Park Safari udarbejdet et spektakulært motionsløb, hvor du har mulighed for at komme helt tæt på dyrenes verden. Ree Park Safari holder lukket for andre gæster, så sæt hele dagen af til dette begivenhedsrige heldagsarrangement. Familien til deltagerne er selvfølgelig meget velkommen.
Deltagerne løber side om side med blandt andet løver, giraffer, bjørne, ulve - og naturligvis verdens hurtigste løber – geparden. Det bliver en helt unik løbeoplevelse, og du bestemmer naturligvis selv, om du løber for sjov eller for alvor. 

FANTASTISK LØBERUTE
Ruten tager dig rundt på en smuk tur i safari parken, hvor du blandt andet kommer forbi løvernes Katanga Hill, et fantastisk anlæg i bakket terræn med lange træbroer og en klippeformation på toppen, i bedste Løvernes Konge stil. Busksavannen hvor geparderne, der højst sandsynligt vil vinde bakkespurten, kan nå en topfart på over 110 km/t. Og prærien, hvor de nordamerikanske sortbjørne holder til, og kan følge løbet fra deres udkigspost i trætoppene. Det bliver uden tvivl et unikt løb, og vi garanterer for en fantastisk og oplevelsesrig dag. 

GÅ PÅ OPDAGELSE I REE PARK SAFARI
Efter anstrengelserne vil der være gratis adgang til Ree Park Safari, hvor resten af dagen kan bruges på at nyde dyrene i et mere roligt tempo. Er man for træt til selv at gå, kan man tage på en safaritur i en af Ree Park Safaris Land Rovere, eller måske tage en kamelridetur.

Det vil være muligt at bestille mad i parken, hor Ree Park Safari fremtryller en lækker buffet, som kan nydes hvad enten du er sammen med din familie, venner eller kollegaer. For børnene vil der være masser af underholdning. Der bages snobrød ved tipi teltområdet, og der vil være mulighed for at få lavet flotte ansigtsmalinger.

LØBET FOR HELE FAMILIEN
Ree Park Safari holder parken lukket for øvrige gæster denne dag, så parken er forbeholdt dig som deltager. Så glæd dig til et heldagsarrangement for hele familien.

Læs mere og tilmeld dig her

I 2017 løb 2800 løbere 

124.130 kr. ind til de truede dyr

Via din deltagelse i Ree Park Safari Run, donerer du gennem dit tilmeldingsgebyr 50 kr. (voksne) / 30 kr. (børn) til arbejdet med bevarelse af truede dyrearter.

Adgangsbillet til

Ree Park Safari efter løbet

Dit startnummer er også adgangsbillet til Ree Park Safari efter løbet, hvor du kan komme rundt og se dyrene i et lidt langsommere tempo.

Fed løbe t-shirt

fra Newline

Ved dette arrangement får du blandt andet en fed løbe t-shirt fra Newline i ægte rovdyrstil.

Billeder fra tidligere års Safari run

bevarelse af

truede dyrearter

Via din deltagelse i Ree Park Safari Run, donerer du gennem dit tilmeldingsgebyr 50 kr. (voksne) / 30 kr. (børn) til arbejdet med bevarelse af truede dyrearter. Cirka 25 af parkens 80 dyrearter indgår i særlige internationale avlsprogrammer for dyr, der enten har besvær med at yngle i fangeskab eller er udryddelsestruet i naturen. Læs mere om Ree Park Safaris arbejde med at bevare truede dyrearter og indsatsen med Karen Blixen Camp, i Mara North Conservancy i Kenya.

Om Karen Blixen Camp

Bliv fadder

for et dyr!

Du kan være med til at støtte dyrene i Ree Park Safari ved at tegne et fadderskab. Man kan være fadder for alle dyrearter. Kom og besøg os og tegn et fadderskab i vores butik, ring på tlf. 86 33 61 50 eller send en mail på info@reepark.dk Fadder for et dyr koster kr. 200,-

Bliv fadder for et dyr

Planlæg
dit besøg

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
  Hent program