Vinterferien 2019

Nyd vinterferien 

i Ree Park

Du kan f.eks. tage med Amerika Expressen ud over den nordamerikanske prærie og se ulvene i deres es

Vinterferien 

i Ree Park Safari 

Vi har reduceret entrépris i vinterferien
Voksne og seniorer kr. 100,- Børn kr. 55,-
Børn under 3 år er gratis

Amerika Expressen kører, så kom og oplev ulvene er i deres rette element, og er man heldig, kan man opleve bjørnene på vej ud af deres vinterhi.
Land Rover Safari tager dig med ud over savannen, og du kan komme på safaritur inkl. et stop i stalden hos næsehorn og giraffer (kr. 60,-)

Fodringer
Kl. 12 Rovdyr (vildhund, tiger, ulve, løve )
Kl. 14 Gepardfodring
Kl. 15 Asiatisk dværgodder eller gulstrubet mår

Der er fokus på dyrenes vintertilpasning på vores breddegrader.

Åbne stalde i forskellige tidsrum – det er muligt at komme i udvalgte stalde (to abestalde), dog begrænset antal pr. besøg.
Vi tager forbehold for, at der kan være begrænset adgang. Dette sker altid af hensyn til dyrene.

Land Rover Safari 

Savannen er også fyldt med dyr om vinteren, selv giraffer, næsehorn og eland har brug for at komme ud af de varme stalde og strække benene på det store område. Tag med på en Land Rover Safari og kom helt tæt på dyrene.

Amerika Expressen

Kedlerne er varmet op, og der bliver fuld damp, når Amerika Expressen sætter kursen mod den store nordamerikanske prærie. De store bisonerne græsser roligt, og selvom bjørnene er gået i vinterhi, kigger de måske ud. Ulvene har stadig vinterpels og de nyder sneen og kulden, men langsomt tager de overfrakken af og er klar til foråret.   

Daglige fodringer

Husk alle de daglige fodringer, hvor vores dygtige guider fortæller om dyrene. Der er rig mulighed for at stille spørgsmål, så du bliver klogere på alt fra geparder, ulve, tigre, de små sjove dværgoddere og de gulstrubede mårer, løver, og mange flere. Se fodringstidspunkterne på kortet, du får udleveret ved indgangen.

 

Tilbud på årskort

Der er tilbud på årskort hele vinterferien. Du får 25 % rabat helt frem til den 17. februar, både online i webshoppen eller når du køber årskortet i parken. Husk du har mange fordele med årskortet, både på entré i andre attraktioner og på køb i udsalgssteder og i Safarishoppen i parken   

Køb årskort

Land Rover Safari

på savannen

Der er gode muligheder for at komme helt tæt på dyrene med en Land Rover safari. Næsehorn, giraffer, gnuer, strudse eland, zebra og de andre dyr har god plads på savannen.

Land Rover Safari

Amerika Expressen

Togtur over prærien

Der er gode muligheder for at komme helt tæt på 'skudhold' med en tur med Amerika Expressen. Vær klar med kameraet, når de store bisonerne, nysgerrige bjørne eller sky ulve dukker op på turen rundt i parken.

Toget Amerika Expressen

Planlæg
dit besøg

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program