Jul på Central Station

Jul på Central Station

Vi har 'Jul på Central Station' 3 weekender i december.
Entré kun 30,- kr. for voksne og gratis for børn til og med 11 år. 
Der er adgang til hele parken, når entréen er betalt.

Nyhed i 2018!

Skøjtebane til børnene i Deadwood

Jul på Central Station

De tre første weekender i december er der adgang til hele parken og banegården, hvor vi fejrer jul i den helt store stil. 

Juleåbent:  1. - 2.,  8. - 9. og 15. - 16. december kl. 11 - 17 alle dage

Entré: kr. 30,- for voksne og børn til og med 11 år har gratis adgang

Der er også til julemarkedet fokus på Ree Parks arbejde med naturbevarelse og Karen Blixen Camp Trust, fonden, som støtter og arbejder med truede dyrearter og naturbevarelse i Masai Mara i Kenya. Bl.a. støtter fonden en helikopter i Mara Elephant Project, som arbejder med at beskytte dyrene i Masai Mara, både i kampen mod krybskytteri, men projektet hjælper også med at løse de konflikter, der opstår, når f.eks. elefanter plyndrer de lokales afgrøder, fordi de arealer, de har til rådighed, bliver mindre.


Nyhed 2018: Skøjtebane

I Westernbyen Deadwood kan du, som noget helt nyt i 2018, lade børnene slå sig løs på den store skøjtebane. Banen er ca. 100 kvadratmeter stor og pyntet med grantræer, så man løber i en lille granskov. 

Du er velkommen til at tage dine egne skøjter med, men leje af skøjter er med i prisen, når du vil prøve skøjtebanen. Der er salg af varm kakao, kaffe, gløgg o.l. lige ved skøjtebanen. Så er der mulighed for at tage en lille pause fra turen rundt i parken. 

Brug af  skøjtebanen inkl. leje af skøjter: kr. 30,- /pr. halve time


Butikken har åbent

Du kan købe dine julegaver med hjem fra butikkens store udvalg og fra de forskellige boder på banegården. Eller hvad med et gavekort til et årskort, så er der mulighed for vilde oplevelser i 2019. Du kan også give en af de mange gavepakker som julegave, og husk, at hver gang du køber noget, så støtter du arbejdet med naturbevarelse og truede dyrearter. Junior Rangere 

Junior Rangerne kan møde vores dygtige guider, og lære endnu mere om dyr og natur, og du kan være med til at lave julegaver til dyrene, som vi efterfølgende giver dem i dagens aktiveringer og fodringer. Måske ønsker du dig at komme på Junior Ranger Summer Camp i 2019, vi har reserveret de første pladser allerede.


Julemanden kigger forbi

Kom og mød julemanden og nissemor. Hvis du er artig og heldig, har han måske julegodter med. 

Boder på Stationen

På Central Station er der boder, som byder på alverdens gode sager. I løbet af de tre weekender vil du kunne opleve alt fra kunsthåndværk, glas, hudpleje, trævarer, skind og uld og julerier og fine håndarbejder. Mon ikke også der sniger sig en nisse eller to ind, som gemmer sig og holde øje med at det hele går ordentligt til. 

Det er ikke de samme stadeholdere der er tilstede alle weekender, derfor kan udbuddet være forskelligt de enkelte weekender. 


Amerika Expressen

Damptoget Black Beauty kommer ud at køre, så selvom bjørne er gået i hi for vinteren, er der fortsat elge og bison på prærien, og de arktiske ulve er helt klart i deres es, når sneen forhåbentlig lægger sig over landskabet i december. Det koster 50,- kr. at tage en tur med Amerika Expressen.  

Land Rover Safari 

Land Rover Safari kører ud over den afrikanske savanne. Guiden fortæller om alle dyrene undervejs, og næsehorn, giraffer, gnuer og de andre dyr kommer helt tæt på. 

Mad & drikke 

I Café Bush Camp serveres Jule Buffet med Ribbensteg med brun sovs, kylling, brunede og hvide kartofler, rødkål, syltede agurker og sodavand. Kr. 129,- for voksne og 79,- for børn 3 - 12 år

Det er muligt at købe æbleskiver, churros, småkager, lune snacks, gløgg og varm kakao ved de forskellige udsalgssteder på stationen og i westernbyen Deadwood ved skøjtebanen. 
Du kan købe pølser, ribbenstegs- og frikadellesandwich i Westernbyen Deadwood ved skøjtebanen.

 

 

Vi gør opmærksom på, at dele af parken kan være lukket p.g.a. vejret.

 

Ønsker du at forespørge på salgsboderne, bedes du kontakte Maria Møller på mm@reepark.dk

Ønsker du en stand - læs mere

Oplev stemningen på Central Station

Planlæg
dit besøg

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program