Status fra parken - COVID-19

Status fra parken

Heldigvis har de fleste gæster stor forståelse for de udfordringer, som især corona-restriktionerne giver os.

Vi har rigeligt plads, men har stadig valgt at have billetter til salg online, for forkorte ekspeditionstiden. KØB BILLET her 

Hvis I køber entrébilletter på forhånd anbefaler vi, at I printer dem ud FØR jeres besøg eller tager et skærmbillede af stregkoderne på mobiltelefonen, så vi minimerer eventuel kø-tid.

Har I årskort eller anden gyldig entré, er det ikke nødvendigt at købe billetter på forhånd. Årskort til Aalborg Zoo, Odense Zoo, Givskud Zoo og Jesperhus (med én årlig gratis entré) samt PandaClub har fri adgang og skal ikke købe billet online.

ledsagerkort har adgang til parken og skal ikke købe billet online.

Billetter til både Land Rover Safari og Amerika Expressen købes ved ankomst til parken. Du kan købe kombi-billet til både Land Rover Safari og Amerika Expressen til samlet pris af kr. 70,-


Vi følger myndighedernes anvisninger og vejledninger, og da Ree Park Safari strækker sig over et 45 ha stort areal, kan gæster besøge parken og dyrene og samtidig holde behørig afstand til andre med de nedenstående forholdsregler.


Vi gør opmærksom på, at personer i øget risiko for et alvorligt sygdomsforløb med covid-19 skal udvise stor forsigtighed ved besøg i parken.

 

Ree Park Safari følger de planlagte åbningstider og vi har juleåbent i 4 weekender fra den 28. november kl. 10 - 17 - se alle åbningstider her 

 

Fra den 19. september kl. 12, skal du bære mundbind, når du står og går i restauranter. Det gælder også i Café Bush Camp, og andre af vores indendørs spisesteder. Du må tage det af, når du sidder ned.


Land Rover Safari
Det er muligt at tage på Land Rover Safari, hvor hver bil er opdelt i sektioner. Afgangstid og sektion fremgår af billetten. 

 

Amerika Expressen
Amerika Expressen kører fra den 22. juli med fuld kapacitet, og mundbind er påkrævet. Vi gør opmærksom på, at det fra den 16. august koster mundbind kr. 5,- 


Daglige fodringer

Af hensyn til anbefalingerne om at holde behørig afstand, bliver de programsatte fodringer, hvor guider fortæller om dyrene IKKE gennemført, men dyrene fodres efter den plan, som dyrepasserne følger på deres daglige runder.  

 

Dødningehovedabeøen er lukket

Af hensyn til smittefare fra mennesker til dyr, er dødningehovedabeøen (Hr. Nilsson aberne) lukket for gæster. Vi beder om forståelse for, at Ree Park Safari også tager hensyn til dyrene og mulig smitte med Covid-19 mellem dyr og mennesker i den nuværende situation.

 

Mad og drikke

Vi følger de samme retningslinjer, som restauranterne, og der forefindes borde og bænke overalt i parken.
Det er fortsat muligt at grille egen medbragte mad i grillhytten på legepladsen Watoto Kaya


Legepladser og klappedyr

Der er adgang til legepladser og klappedyrene ved Farmen og ved Watoto Kaya. Vi har opsat ekstra spritdispensere, og vi opfordrer alle gæster til at holde afstand og tage hensyn, samt at bruge almindelig sund fornuft. 

 

Afstand, vask af hænder og håndsprit

Vi opfordrer alle gæster til at huske de enkle regler om at holde afstand, vaske hænder ofte, og bruge håndsprit, og ellers følge de anvisninger vores medarbejdere giver.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Følg med på Facebook og Instagram, hvor vi fortæller nyt fra parken. Facebook eller Instagram 

Opdateret 19. september kl. 9.45

 

Forholdsregler ved overnatninger arrangementer og Junior Ranger aktiviteter


Aflysning/afbestilling
I den nuværende situation er det muligt at aflyse et arrangement/en overnatning med 3 dages varsel.

Ved senere aflysning end 3 dage før arrangementets/overnatningens afholdelse, har Ree Park Safari ret til at kræve fuld betaling for arrangementet.

Afbestilling kan ikke ske mundtligt, men skal ske til info@reepark.dk eller pr. mail til jeres kontaktperson

 

Night Explorer

  • Håndsprit i hver cabin
  • Hver cabin har tildelt eget toilet
  • Guiden har håndsprit med sig undervejs

Luksus telte i Camel Camp

  • Guiden har håndsprit med sig undervejs
  • Slangefremvisningen afholdes, men det er ikke muligt at holde slangen. På den måde kan vi holde god afstand og ligeledes passe på vores slanger. 

Shelter Deluxe

  • Guiden har håndsprit med sig undervejs
  • Slangefremvisningen afholdes, men det er ikke muligt at holde slangen. På den måde kan vi holde god afstand og ligeledes passe på vores slanger. 

Sov på Savannen

  • Til aktiviteter som Land Rover Safari og slangefremvisning vil gruppen kunne deles i to, så vi kan holde afstand, alt efter gruppestørrelse. Der er installeret plexiglasplader mellem sæderne i safaribilerne, derfor vil det være muligt at adskille familierne. 
  • Slangefremvisningen afholdes, men det er ikke muligt for gæsten at holde slangen. På den måde kan vi holde god afstand og ligeledes passe på vores slanger. 
  • Hvis deltagerne skal sove med ekstra afstand, er I velkomne til selv at medbringe og opsætte ekstra telte.
  • Guiden har håndsprit med sig undervejs

Natpatrulje

  • Hver familie får eget shelter 
  • Guiden har håndsprit med sig undervejs
  • Aktiviteterne tilpasses, så der kan holdes afstand. 
  • Slangefremvisningen afholdes, men det er ikke muligt at holde slangen. På den måde kan vi holde god afstand og ligeledes passe på vores slanger.

 

 

 

 

Planlæg
dit besøg

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
  Hent program