Status fra parken - COVID-19

COVID-19 
restriktioner, regler og retningslinjer

Regler, restriktioner og retningslinjer gældende fra 22. marts 2021 (opdateret 6. april)

Negativ coronatest
Regeringen har fra 1. marts udstedt et krav om, at gæster i udendørs kulturinstitutioner, herunder Ree Park Safari, skal fremvise en negativ Covid-19 test for at kunne besøge os.

sundhed.dk kan du downloade et Coronapas- COVID-19 test. Print dette dokument og tag med, så går det hurtigt ved indgangen

Er du vaccineret, kan du, 14 dage efter du er færdigvaccineret, nøjes med at fremvise coronapasset. 


Både PCR-test og antigen-test (hurtig-test) kan anvendes. Når du ankommer til Ree Park Safari må testen maksimalt være 72 timer gammel, målt fra selve test-tidspunktet. Har du brug for en antigen (hurtigtest) kan du se teststeder og åbningstider her 

Testen skal fremvises ved ankomsten enten på papir eller digitalt. Følgende 3 ting skal fremgå

 • Den testede persons navn, svarende til navnet på personens medbragte pas, kørekort, sundhedskort eller anden offentligt udstedt identitetskort.
 • Test-tidspunktet
 • Resultatet af testen

Samtidig skal gæsten fremvise identifikationspapir i form af pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentligt udstedt ID-kort.

Dokumentation kan både foreligge i papirformat og elektronisk.

Undtaget for fremvisning af negativ coronatest

 • Børn under 15 år
 • Personer, der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en covid-19-test.
 • Personer, der som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en covid-19-test.
 • Personer, der tidligere har været smittet covid-19, som kan fremvise dokumentation for en covid-19-test med et positivt testresultat, som er foretaget mindst 14 dage og højst 12 uger inden tidspunktet for besøget i Ree Park

På sundhed.dk kan du downloade et
Coronapas - COVID-19 test. 
print dette dokument og tag med, så går det hurtigt ved indgangen


OBS - Antigentest (hurtigtest) kan IKKE ses i MinSundhed eller på Sundhed.dk

Har du fået foretaget en antigentest hos Falck, skal du printe resultatet, eller vise det på telefonen. Her er navn og testresultat vist på samme sted. 

Vi gør dog opmærksom på, at der, i perioder, kan være lange ventetider i MinSundhed og app’en har ikke Coronapas med Covid-19 testresultater


Vi har rigeligt plads, men har stadig valgt at have billetter til salg online, for forkorte ekspeditionstiden. Vi opfordrer til at komme senere på dagen, så vi kan begrænse køen.
KØB BILLET
her 


Hvis I køber entrébilletter på forhånd, anbefaler vi, at I printer dem ud FØR jeres besøg eller tager et skærmbillede af stregkoderne på mobiltelefonen, så vi minimerer eventuel kø-tid.

Har I årskort eller anden gyldig entré, er det ikke nødvendigt at købe billetter på forhånd. Årskort til Aalborg Zoo, Odense Zoo, Givskud Zoo og Jesperhus (med én årlig gratis entré) samt PandaClub har fri adgang og skal ikke købe billet online.

Ledsagerkort har adgang til parken og skal ikke købe billet online.

Billetter med rabat skal købes ved indgangen

Billetter til Land Rover Safari og Amerika Expressen

Billetter til både Land Rover Safari og Amerika Expressen købes ved ankomst til parken. Vi har reduceret antallet af pladser per afgang for at overholde myndighedernes restriktioner og anbefalinger. 
Du kan købe kombi-billet til både Land Rover Safari og Amerika Expressen til samlet pris af kr. 85,-


Vi følger myndighedernes anvisninger og vejledninger, og da Ree Park Safari strækker sig over et 45 ha stort areal, kan gæster besøge parken og dyrene og samtidig holde behørig afstand til andre med de nedenstående forholdsregler.

Vi gør opmærksom på, at personer i øget risiko for et alvorligt sygdomsforløb med covid-19 skal udvise stor forsigtighed ved besøg i parken.

 

Forsamlingsforbud på 10

Forsamlingsforbuddet på 10 personer gælder fortsat, også under et besøg i Ree Park. Det betyder, at det er tilladt at færdes rundt i parken i grupper, hvor man er en del af det samme selskab. Et selskab bør kun bestå af personer, der i forvejen har tæt kontakt til hinanden og normalt ses på tilsvarende vis. Det kan det fx være med-lemmer af samme husstand og tilsvarende nære kontakter, fx kærester m.v.

Land Rover Safari
Det er muligt at tage på Land Rover Safari, hvor hver bil er opdelt i sektioner. Afgangstid og sektion fremgår af billetten. Der er reduceret antal passagerer pr afgang for at overholde de gældende restriktioner. Afhængig af størrelsen af de enkelte grupper(familiebobler) er max antal 26 passagerer
Mundbind er ikke påkrævet på en tur med Land Rover Safari. 


Amerika Expressen

Amerika Expressen kører med reduceret kapacitet for at overholde de anbefalede restriktioner. Afhængigt af antallet i de enkelte grupper (familiebobler) er max antallet på taoget 60 passagerer.
Alle gæster over 12 år skal bære mundbind på turen. 

Dødningehovedabeøen er lukket

Af hensyn til smittefare fra mennesker til dyr, er dødningehovedabeøen (Hr. Nilsson aberne) lukket for gæster, når aberne er ud. Vi beder om forståelse for, at Ree Park Safari også tager hensyn til dyrene og mulig smitte med Covid-19 mellem dyr og mennesker i den nuværende situation.

Øvrige abeøer

Gæster er velkommen til at besøge Lemur øerne, dog er mundbind påbudt. Mennesker og aber er tæt beslægtet, og derfor er der risiko for smitte, så af hensyn til dyrene skal I bære mundbind. 


Mad og drikke

Vi følger de samme retningslinjer, som restauranter skal følge, og kan derfor ikke have gæster indendørs. Flere udsalgssteder har åbent for take away, bl.a. Fly Camp, Madagaskar og Café Bush Camp.
Der forefindes borde og bænke overalt i parken.
Det er også muligt at grille egen medbragte mad i grillhytten på legepladsen Watoto Kaya. Husk afstand til øvrige gæster.


Legepladser og klappedyr

Der er adgang til legepladser og klappedyrene ved Farmen og ved Watoto Kaya. Vi har opsat ekstra spritdispensere, og vi opfordrer alle gæster til at holde afstand og tage hensyn, samt at bruge almindelig sund fornuft. Husk forsamlingsforbuddet på 5 personer gælder også på legepladsen.

 


Afstand, vask af hænder og håndsprit

Vi opfordrer alle gæster til at huske de enkle regler om at holde afstand, vaske hænder ofte, og bruge håndsprit, og ellers følge de anvisninger vores medarbejdere giver.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Følg med på Facebook og Instagram, hvor vi fortæller nyt fra parken. Facebook eller Instagram 

 

Kompensation for lukkedage

Ønsker du kompensation for de dage, vi var nødt til at holde lukket (vinterferien 17. - 24. februar 2021), så kan du anmode om forlængelse.
Læs mere her >>Særlige Forholdsregler ved overnatninger

Krav om fremvisning af negativ Covid-19 test gælder også ved overnatning i parken


Aflysning/afbestilling
I den nuværende situation er det muligt at aflyse et arrangement/en overnatning med 3 dages varsel.

Ved senere aflysning end 3 dage før arrangementets/overnatningens afholdelse, har Ree Park Safari ret til at kræve fuld betaling for arrangementet.

Afbestilling kan ikke ske mundtligt, men skal ske til info@reepark.dk eller pr. mail til jeres kontaktperson

 Night Explorer

 • Håndsprit i hver cabin
  • Hver cabin har tildelt eget toilet
  • Guiden har håndsprit med sig undervejs
  • Der skal bæres mundbind ved staldbesøg

Hytter i Camel Camp

 • Guiden har håndsprit med sig undervejs


Sov i Shelter

 • Guiden har håndsprit med sig undervejs


Sov på Savannen

 • Til aktiviteter som Land Rover Safari og slangefremvisning vil gruppen kunne deles i to, så vi kan holde afstand, alt efter gruppestørrelse. Der er installeret plexiglasplader mellem sæderne i safaribilerne, derfor vil det være muligt at adskille familierne. 
  • Slangefremvisningen afholdes, men det er ikke muligt for gæsten at holde slangen. På den måde kan vi holde god afstand og ligeledes passe på vores slanger. 
  • Hvis deltagerne skal sove med ekstra afstand, er I velkomne til selv at medbringe og opsætte ekstra telte.
  • Guiden har håndsprit med sig undervejs

Planlæg
dit besøg

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
  Hent program