Efterårsferien er Høstfest i Ree Park Safari

Gratis adgang for børn

til og med 11 år

Hele efterårsferien er der høstfest i Ree Park Safari, og der er gratis adgang for børn til og med 11 år.

Høstfest

i efterårsferien

Høstfest i efterårsferien

Efterårsferie er traditionelt høstferie, og vi fejrer høsten i Ree Park hele ugen. Hø, æbler, halm og græskar, og neg til fuglene. Vi har samlet forråd til alle dyrene til vinteren og fejrer det med en udendørsfest hele ugen. 

Gratis adgang for børn til og med 11 år

Junior Rangere

Ganske som de rigtige Rangere i Afrika passer Junior Rangerne på parkens vilde dyreliv. Kom og deltag i et begivenhedsrigt program, spækket med en masse spændende aktiviteter og vilde dyreoplevelser.

Kan du slet ikke få nok? – så tag natten med på Junior Rangernes natpatrulje, hvor vi efter et spændende program og lækker bålmad, overnatter i naturtro shelters. En Junior Ranger overnatning er for alle, der er bidt af vilde dyr – kom med på Junior Rangernes natpatrulje, hvis du tør sove blandt løvebrøl og ulvehyl!

Junior Ranger korpset er for alle børn og unge, der har et hjerte, der banker for dyr. I Ree Park Safari løser Junior Rangerne et hav af opgaver, både som dagsbesøgende, på 'Sov på Savannen', som er en overnatning med klassen, og ikke mindst på C.A.R.E. ekspedition, hvor børnene tager på ekspedition i 2 dage i ferien. Så kom og vær med! C.A.R.E. står for Children’s Animal Rescue Expedition, og du får en dag i Ree Park og en dag i Kattegatcentret. Det foregår den 16. – 17. oktober

Dagsprogram for Safariskolens efterårsferie den 12.- 20. oktober

I efterårsferien kan du møde Safariskolen i Ree Park Safari. Safariskolen er Ree Parks formidlings- og skoletjeneste, og i løbet af ugen får alle nu en unik mulighed for at opleve et udvalg af de mange spændende og anderledes aktiviteter, Safariskolen til daglig tilbyder skoler og institutioner.

  • Mød Safariskolen dygtige guider, når de tager dig med under huden på nogle af parkens dyr.

Safariskolen giver jer hermed en smagsprøve på forløbet ”Kom under huden på..” der har været en stor succes.

Dissekering af nogle af parkens store dyr kl. 11.00 –13.00 ved NATURSCENEN

Mandag den 14.10 dissekerer vi en bisonkalv
Tirsdag den 15.10 dissekerer vi en gepard
Onsdag den 16.10 dissekerer vi en løve
Torsdag den 17.10 dissekerer vi en kamel
Fredag den 18.10 dissekerer vi et æsel

Forløbet har, sammen med Safariskolens guider, bl.a. givet en anderledes vinkel på den obligatoriske dissektion i naturfagene.

I løbet af efterårsferien får du mulighed for at ”komme under huden” på et dyr, som bl.a. indgår i nogle af parkens mange spændende forskningsprojekter.

De dygtige guider tager dig med på en oplevelse ud over det sædvanlige, og fortæller om pattedyrenes anatomi, hvordan den hos de fleste pattedyr (og mennesker) er stort set ens, og slår en krølle på dagens oplevelse, når vi tager jer med til fodring hos nogle af parkens dyr.


I butikken kan du booke billetter til
:

  • Land Rover Safaritur, hvor du kommer med vores dygtige guider ud på den afrikanske savanne.
  • Togtur med Amerika Expressen hen over den nordamerikanske prærie. 

Kom også højt til vejrs på ryggen af en kamel, hvor du kan stille Ranger Guiden, alle dine gode spørgsmål undervejs. I løbet af ugen vil dyrepasserne tage kameler med ned på Nature Scene og sammen med guiden fortælle om de store, fascinerende dyr.

 

 

C.A.R.E. Expedition

Land Rover Safari

på savannen

Der er gode muligheder for at komme helt tæt på dyrene med en Land Rover safari. Næsehorn, giraffer, gnuer, strudse eland, zebra og de andre dyr har god plads på savannen.

Land Rover Safari

Amerika Expressen

Togtur over prærien

Der er gode muligheder for at komme helt tæt på 'skudhold' med en tur med Amerika Expressen. Vær klar med kameraet, når de store bisonerne, nysgerrige bjørne eller sky ulve dukker op på turen rundt i parken.

Toget Amerika Expressen

Planlæg
dit besøg

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program