Sponsor i Ree Park Safari | Business Partner

Business partner

i ree park safari

I Ree Park kender vi vores gæster særdeles godt. Er familier med børn, folk med hang til oplevelser og eventyrlige rejser eller seniorer interessante for din virksomhed, giver et sponsorat i Ree Park dig mulighed for at møde målgruppen i en positiv atmosfære, mens de har fri og hygger sig i parkens fantastiske omgivelser.

Som Business Partner indgår du i et værdifuldt partnerskab med Ree Park, hvor du får mulighed for at skabe opmærksomhed omkring dit produkt f.eks. gennem events eller produktintroduktioner i parken eller gennem navngivning af nogle af parkens dyr og faciliteter. Vi yder strategisk og kreativ sparring i forhold til at skræddersy sponsoratet til din virksomheds ønsker og behov, så sponsoratet skaber den ønskede værdi. 

Kontakt os for at blive Businesspartner

Jyske Bank

Jyske Bank A/S er Danmarks andenstørste bank. Koncernen har hovedsæde i Silkeborg.

jyskebank.dk

Horten

Som kunde hos Horten står du stærkest muligt i en verden, hvor kompleksiteten konstant forøges, og konkurrencen skærpes. Vi går lige til sagens kerne og har modet til at sige tingene ligeud. Det betyder ikke, at vi springer mellemregningerne over. For kun ved at forstå, overskue og gennemskue dine muligheder og udfordringer, kan vi omsætte dem til klare svar.

horten.dk

Frisko

Frisko står for kvalitet, service og innovation. Vores mål er at tilbyde de bedste is til de danske forbrugere og være den bedste leverandør til vore kunder.

frisko.dk

Businesspartner

Kontakt os for at høre om dine muligheder om at blive sponsor hos Ree Park Safari

Kontakt

Carlsberg

Bliv

Business partner

Download materiale om at være Business partner hos Ree Park Safari

Businesspartner

Planlæg
dit besøg

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program