Ree Park Safari | Vilde oplevelser i Djurslands store dyrepark

Velkommen

til Ree Park Safari

Vi byder indenfor i dyrenes verden.

I Djurslands store safaripark oplever du en verden fuld af fascinerende dyr fra fire kontinenter. Tag med på Land Rover Safari på den afrikanske savanne, togtur med Amerika Expressen ud over prærien eller en walking safari. 

HUSK, at I skal vise coronapas ved indgangen. 

Jul i Ree Park Safari

Åbningstider

Er

Jul i Ree Park Safari 

Vi har juleåbent i Ree Park Safari 27. - 28. november, 4. - 5., 11. - 12. og 18. - 19. december. Entré kun 50,- kr. for voksne og børn til og med 11 år gratis. Der er adgang til hele parken, når entréen er betalt. I skal vise coronapas ved indgangen for at komme ind. Vi opfordrer desuden fortsat til at holde afstand og spritte hænder.

Læs mere

Giv Oplevelser
i gave

Giv oplevelser i gave. Uanset om det er børnene, der skal på Junior Ranger Summer Camp, far, som er vild med dyr, og skal med bag kulisserne eller bedsteforældrene, der skal have et årskort, eller med på en overnatning i Night Explorer. Vi har samlet de mest populære oplevelser som inspiration.

Køb gavekort

Julebrunch
i Katanga Hill

I Katanga Hill Dining restauranten slår vi dørene op for en overdådig og spektakulær brunch oplevelse i forbindelse med de dage, hvor Ree Park Safari har juleåbent. Første weekend er den 27. - 28. november

Læs mere

Fokus på

dyrene

Naturen i parken er en seværdighed i sig selv. Fra bakkede områder med bøgeskov til store vidder på savannen. Anlæggene er indrettet i et forsøg på at matche dyrenes naturlige adfærd.

Dyrene i Ree Park Safari

Winter edition

Overnat uden for sæsonen

Overnat i Night Explorer cabins eller Camel Camp hytter. Med varme i både cabins og hytter, højt til himlen og frisk luft venter masser af oplevelser.

Læs mere om Camel Camp - Winter Læs mere om Night Explorer - Winter

Ree Park Safari
vores værdier

Som én af Danmarks førende organisationer inden for natur- og dyrebevarelser føler vi hos Ree Park Safari en særlig forpligtelse. Vores mål er, at vi, med de rette løsninger, bidrager til global bæredygtighed og naturbevarelse, som ikke bare beskytter truede dyr mod krybskytteri og illegal handel, men også bidrager til livskvaliteten hos de mennesker, som skal leve i sameksistens med dyrene. Se videoen, som fortæller om baggrunden for arbejdet, og hvordan vi griber det an, både i Ree Park Safari og i Masai Mara i Kenya, og hvordan det hele hænger sammen.

Om Ree Park

Møder og konferencer
er blevet mere spændende

Skal dine møder have et kick. Der er mange måder at holde pauser på, når man sidder i møde en hel dag. I Ree Park Safari får du det helt unikke.

Møder & konferencer

Tilmed dig
Nyhedsbrevet

Få opdateringer om parken og dyrenes hverdag ved tilmelding til vores nyhedsbrev. Vi udsender nyhedsbreve ca. 1-2 gange om måneden.

Tilmeld dig

HOLD DIN FEST

I ANDERLEDES FESTLOKALER

Skab din egen fest i anderledes festlokaler i parkens naturskønne rammer. Du og dine gæster får en oplevelse for livet. Her er der rig mulighed for at skabe en anderledes fest med en masse vilde oplevelser tæt på dyrenes verden.

Læs om dine muligheder

Opdateringer om dyrene og parken

Følg dyrene og livet i parken endnu tættere. Læs nyheder fra Djurslands store safaripark

Se flere nyheder
 De asiatiske dværgoddere har...
22. november 2021
De asiatiske dværgoddere har...
De asiatiske dværgoddere har fået en bunke blade og melorme, og så er det ellers bare at gå på jagt. Dyrepasser JJ har sørget for, at de livlige oddere får lov at arbejde for føden, så de skal bruge så mange sanser som muligt. Oplev de sjove oddere, når vi de næste 4 weekender har åbent til Jul i Ree Park. https://bit.ly/3DJhwQW
 Vil I have den...
19. november 2021
Vil I have den...
Vil I have den helt store juleoplevelse med højt til himlen, eksotiske dyr og spændende nattelyde, så tag en overnatning i Night Explorer eller Camel Camp. I forbindelse med juleåbent kan I overnatte og nyde både julestemning og forhåbentlig et stjernetæppe, hvis ikke sneen drysser ned fra himlen. Det er en magisk juleoplevelse, som med garanti sætter jer i julestemning. I kan booke Camel Camp hytter og Night Explorer hytterne helt frem til april 2022. Læs mere her https://bit.ly/3Fx1pGm
 I Ree Park kan...
18. november 2021
I Ree Park kan...
I Ree Park kan man altid finde læ for regnen, spørg bare påfuglene😉.
 For et par måneder...
17. november 2021
For et par måneder...
For et par måneder siden blev der født et par girafkalve. De to kalve har det godt, og går nu på savannen sammen med resten af flokken. En nyfødt giraf er knap 2 meter høj, men vokser hurtigt, og er allerede i en alder af ca. et år, knap tre meter høj. Her hvor kalvene bevæger sig rundt sammen med de andre på savannen, kan man godt se, at der er lidt vej op til at være 6 meter høj, som de største tyre kan blive. Hvis vejret tillader det, kan du opleve de store dyr, når der er åbent for Jul i Ree Park i weekenderne fra den 27. november. https://bit.ly/3Fnvet8
 Der er kommet små...
16. november 2021
Der er kommet små...
Der er kommet små unger hos zebramangusterne. Ungerne kommer ud af hulerne, når de er omkring fire uger og de er allerede med på jagt, når de er omkring fem uger. De begynder tidligt at imitere de voksnes adfærd, så de kan blive klar til at jage. En voksen zebramangust er ca. 60 cm lange, hvoraf halen udgør halvdelen af længden, og de anses for at være en lille mangust. De får mellem 2 og 6 unger, og deles typisk om at passe på deres afkom. Ofte overlader hunnerne opdragelsen og pasningen af ungerne til hannerne, så de hurtigt kan blive drægtige igen.
 Er du eller kender...
13. november 2021
Er du eller kender...
Er du eller kender du vores nye souschef/kok i Food and Beverage? Den nuværende souschef har skiftet kasket og er trådt ind som Køkkenchef. Vi søger derfor en person, der kan overtage de store sko som Benjamin har efterladt og indtræde som souschef i vores intime og yderst velsmagende køkken. Alt mad laves fra bunden, både når det gælder bryllupper og de hjemmelavede burgers, vi serverer for gæster i parken. Ambitionerne og kravene er store, og vi forventer meget, men først og fremmest skal du være glad og i god form, og så kan du lave mad så påfuglene synger og geparderne spinder. Læs mere og kom med på holdet https://bit.ly/30kl8d2
 På Inka Trail går...
12. november 2021
På Inka Trail går...
På Inka Trail går nu både maraer, vikunja og nanduerne i samme anlæg. I yngletiden har nanduhannen været adskilt fra de øvrige dyr i anlægget, da den havde travlt med at vogte over nandukyllingerne. I naturen samles nanduerne i store grupper op til 100 individer udenfor yngletiden, så det er en helt normal adfærd for nanduer. Nu er der ro på, til at både den nye vikunjaunge, maraerne, nandukyllingerne og ikke mindst nanduhannen kan gå sammen i en flok. Det går heldigvis godt. Besøg den sydamerikanske del til Jul i Ree Park i weekender fra den 27. november https://bit.ly/3n6UKfI
 Penselsvinene fik ikke mortensand,...
11. november 2021
Penselsvinene fik ikke mortensand,...
Penselsvinene fik ikke mortensand, men der blev alligevel smasket igennem i går. De har lige fået nyt bundlag, og når der er gemt godbidder og lækre sager i det, får de hurtigt spredt bundlaget ud.
 I dag den 10....
10. november 2021
I dag den 10....
I dag den 10. november er sidste chance for at stemme på os som "Årets dyrepark" 2021✨🦏. Vi håber at endnu flere vil hjælpe os ved at stemme på os, og at det bliver vores tur til at blive årets dyrepark. Når du stemmer, deltager du samtidig i lodtrækningen om fine præmier som f.eks. årskort til danske attraktioner. Stem, stem stem - sidste chance👏😊 Vi er meget taknemmelige for, at vi er nomineret til Børn i byen Prisen 2021 for "Årets dyrepark" . Tak til alle jer der har stemt på os indtil nu💖.
 Katanga Hill Dining slår...
09. november 2021
Katanga Hill Dining slår...
Katanga Hill Dining slår dørene op for en overdådig og spektakulær brunch-oplevelse i Ree Park Safari. Tag familien eller vennerne under armen og oplev det magiske juleoplevelse blandt de vilde dyr, tilsat en lækker brunch med alt, hvad hjertet begærer. Når I har nydt maden, kan I gå rundt og nyde resten af parken, da entré til parken er inkluderet. Læs mere og bestil bord https://bit.ly/3EUGbSz
 Pelikanerne er nu kommet...
08. november 2021
Pelikanerne er nu kommet...
Pelikanerne er nu kommet på vinterstald. Inden de kom ind i varmen, blev deres redeplads bygget lidt om. De har fået en stor platform, som de kan kravle op på for at føle sig mere sikre. Målet er at give pelikanerne trygge rammer, som kan betyde, at der er større chance for en vellykket ynglesæson, og måske nogle unger i Pelikanstalden.
 Mascot, en af sortbjørnene...
07. november 2021
Mascot, en af sortbjørnene...
Mascot, en af sortbjørnene på den nordamerikanske del af parken, har udvalgt den hule, som hun vil overvintre i. Mascot har valgt at gå i hi ude i terrænet, og det gør en del af bjørnene. Det betyder, at de udlever deres naturlige adfærd. Sortbjørnene har gennem en periode fået ekstra foder, så de har taget på i vægt og kan være klar til at sove de næste måneder. Mascot er her ved at samle halm til at fore hulen med, så den bliver god, lun og tilpas trang at ligge i. Så er det bare at sige Godnat… og vi ses.
 🦁 Aslan har brølt...
06. november 2021
🦁 Aslan har brølt...
🦁 Aslan har brølt for sidste gang. Den ikoniske hanløve har gennem en periode været dårlig, og på det seneste har han ikke rigtigt spist og samtidig ændrede han adfærd. Så den 2. november tog dyrepasserne den tunge beslutning, at nu skulle han have fred. Det viste sig ved obduktionen, at Aslan kun havde pels i maven fra det stykke kød, han havde vogtet over i det meste af en uge og som han slikkede på, men ikke rigtigt spiste af. 🦁 Han blev 20 år og kom til verden i Givskud ZOO, og blev senere sendt til Aalborg Zoo , hvorfra han kom til Ree Park i 2011. Aslan havde en enestående karakter med en magisk udstråling, og mange har oplevet den fantastiske hanløve i det store anlæg, hvor han har taget sig kærligt, men bestemt af sin løveflok, hunner såvel som unger. Ingen tvivl om, at mange vil savne den store hanløve Aslan. Aslan 2001 – 2021 ❤️
 Det Sydlige Hornravne-par er...
06. november 2021
Det Sydlige Hornravne-par er...
Det Sydlige Hornravne-par er nu kommet udenfor i deres nye store Skovsavanne-voliere. For nogle uger siden kom de ind i deres nye lune stald, hvor de lige skulle falde lidt til. Efter nogle dage blev lemmen lukket op, så de forsigtige fugle kunne komme udenfor. Først var det kun han-hornravnen der gik ud i anlægget, men da hunnen ikke ville være alene, fulgte hun hurtigt trop. Her viser dyrepasser Kevin det nye anlæg frem, og fortæller om de mange dyr man kan se fra Skovsavanne-volieren. Skovsavannen kan opleves, når der er Jul i Ree Park weekender fra den 27. november. Vi har åbent fra kl. 10 - 17 https://bit.ly/3BSTkK1
 I disse dage pyntes...
04. november 2021
I disse dage pyntes...
I disse dage pyntes der op til jul i Ree Park både inde og ude. Første åbningsdag er weekenden den 27. og 28. november og allerede den kommende weekend afholdes den første julefrokost på Central Station. I Katanga Hill er der julebrunch alle weekender i forbindelse med juleåbent. Læs mere https://bit.ly/31oN6ox

planlæg din dag

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program