Mara Ranger Summer Camp

Mara Ranger Summer Camp er en 5-dags sommerskole for børn og unge der brænder for bevaring af naturen, dyrelivet og ikke mindst selv ønsker at gøre en forskel.

Mara campen er for børn og unge i alderen 10-15 år, der tidligere har deltaget på Junior Ranger Summer Camp kan deltage.

Mara Ranger Summer Camp er for alle de seje Junior Rangere, der er klar til nye opgaver og udfordringer, og bygger videre på børnenes viden og erfaringer fra de tidligere Summer Camps. Guiderne vil have fokus på mere faglig viden, samt et større fokus på 5 af Ree Parks Safaris store projekter i Mara North Conservancy i Kenya.

Vi tager som altid udgangspunkt i dyrene og anlæggene i Ree Park Safari, og kommer bag kulisserne på en ny og spændende måde.

 

Masaiernes verden

Der er fokus på 5 af Ree Park Safaris store projekter i Mara North conservancy i Kenya. Vi udforsker hvad projektet handler om, hvilken indflydelse det har på samfundet og masaierne i Masai Mara, og ikke mindst hvilken bevaringsmæssig indflydelse det har på naturen og dyrelivet i området.

Tider, aldersgrænse og pris

Sommerskolen løber af stablen i ugerne 27, 28 og 32 i 2024. Vi råder til tidlig tilmelding og tager forbehold for udsolgte uger.

 

Alle børn i alderen 10-15 år kan deltage.

Arrangementet foregår alle hverdage.

Børnene møder kl. 8:00 – 15:00 hver dag.

 

Sund kost – All inclusive

Som deltager på Mara Ranger Camp får barnet en sund, nærende og mættende kost. Vores køkken sørger hver dag for måltider, der giver masser af energi til de sjove udfordringer i løbet af ugen.

Prisen inkluderer bl.a.:

  • 5 dage i Ree Park Safari med guide og aktiviteter.
  • Formiddags- og eftermiddagssnack og en frokost indtaget ved bålet.
  • Spændende Mara Ranger oppakning og uniform.Pris pr. deltager: 2.650,- kr. min. 10 deltagere

Junior Ranger ugen afsluttes med en ceremoni på Naturscenen, hvor alle Junior Rangere vil modtage deres velfortjente diplomer som bevis på deres deltagelse og indsats.

Forud for ceremonien vil hver Junior Ranger få udleveret to fribilletter, som kan bruges til at invitere to gæster efter eget valg. Vi glæder os til at se forældre, bedsteforældre, søskende eller venner, som kan være med til at fejre denne specielle dag.

OBS: Afslutningsceremonien afvikles i tidsrummet klokken 14.00 – 15.00.

 

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er junior-ranger-rygsaek-65cb201b88655-2-1024x768.webp

Tilmeld Mara Ranger Camp 10-15 år

Mara Ranger 10-15 år
Barnets navn
Barnets navn
Fornavn
Efternavn
T-shirt størrelse
Jeg giver min tilladelse til at billeder og video af mit barn må bruges til markedsføring af Ree Park Safari.