Ree Park - Danmarks bedste oplevelse

Ree Park er nomineret til Danmarks bedste oplevelse.

Tusind tak for nomineringen, hjælp os med at vinde.

Stem og vind præmier for 25.000 kr. 

HVAD SØGER DU?

Møde, kursus og konferencelokaler

Mødelokaler

Skal du holde møde, konference eller fest, så kan du i Ree Park få nogle helt ekstraordinære rammer.
Når du holder dit arrangement i Ree Park Safari, har du mulighed for at vælge et af vores stemningsfulde lokaler, hvor der kan være fra 10-300 personer.
Uanset anledningen er Ree Park Safari et enestående sted at samles året rundt, til et arrangement der skal huskes.
Alle lokaler kan lejes året rundt.

Central Station

30 - 200 personer siddende til spisning og op til 300 i forbindelse med konference. På banegården, Central Station, ledes tankerne hen til 1880’ernes Amerika, og er endnu et unikt sted i parken, hvor I kan holde den helt store fest eller konference.

På selve banegården er det muligt at sidde op til 200 personer til spisning, og toget ”Amerika Expressen” kører gennem bygningen, så I kan ankomme til festen i stil, eller holde en lille pause i løbet af konferencedagen.

Katanga Hill

Katanga Hill op til 42 personer.
På toppen af løvernes anlæg finder du Dan­marks mest eventyrlige selskabslokale. Ved det store panoramavindue kan I nyde både mad og udsigten til parken og de mægtige løver.

Stationscaféen

Stationscaféen ligger i Central Station, umiddelbart ved siden af indgangen til parken. Fra caféen er der udkig til Madagaskar, hvor aberne holder til. Caféen er en dejlig blanding af café og banegård i 1880’ernes Amerika, med en skøn atmosfære.

Stationscaféen er det perfekte sted, hvad enten I ønsker en afslappet fest med grill og hygge på den store terrasse, en reception med tapas med eksotiske ingredienser, eller traditionel fejring af den store dag i unikke omgivelser. Vi har mulighed for at imødekomme de fleste former for bordopstillinger.

Plads op til 60 personer.

Café Bush Camp

Café Bush Camp ligger midt i parken, her er plads op til 100 personer. Denne centralt placerede restaurant og tilstødende lokaler kan danne ramme om de fleste større arrangementer.

Baraza

Baraza er placeret på 1. sal i en bygning umiddelbart før indgangen til parken.

Når man lejer Baraza, har man et areal med høje caféborde til rådighed umiddelbart uden for lokalet. Toiletter forefindes på samme etage og der er plads op til 50 personer.

Deadwood Saloon

Hold festen i westernbyen Deadwood og inviter gæsterne med til det vilde vesten. I den stemningsfulde saloon er du og gæsterne garanteret en særlig dag. Plads op til 30 personer.

Mødepakker

Kursuspakke 1

Kl. 08.00-22.00
995,-
• Morgenmad
• Formiddagssnack
• Frokost
• Eftermiddags snack
• Aftenmenu 2 retter. Drikkevare efter forbrug
• Kaffe/te/frugt/kildevand hele dagen

Drikkevarer afregnes efter forbrug.

Kursuspakke 2

Kl. 08.00-16.00
Kr. 745,-
• Morgenmad
• Formiddagssnack
• Frokost
• Eftermiddagssnack

Drikkevarer afregnes efter forbrug.

Kursuspakke 3

Kl. 08.00-14.00
Kr. 530,- / 595,-
• Morgenmad
• Formiddagssnack
• Frokost To Go / Frokost i huset

Drikkevarer afregnes efter forbrug.

Kursuspakke 4

Kl. 10.00-16.00
Kr. 630,-
• Morgensnack
• Frokost
• Eftermiddagssnack

Drikkevarer afregnes efter forbrug.

Festlige indslag

Som supplement til jeres firma arrangement, tilbyder parken et overflødighedshorn af spændende, sjove og vilde oplevelser.

I kan bl.a. komme på safaritur på savannen i åbne Land Rovers, en tur med vores damplokomotiv ”Black Beauty” ud på den nordamerikanske prærie, hvor I kan møde både ulve, bjørne, bison m.m. midt i deres anlæg.

Vi kan også tage jer med på et kig bag kulisserne, hvor I kan komme tæt på løver, næsehorn, giraffer, aber, slanger m.m. eller se fodring af vores geparder. Mulighederne er uendelige og vores arrangementafdeling står klar til at fortælle om dem alle og sammensætte den perfekte kombination af aktiviteter og underholdning til netop jeres firmaarrangement eller firmafest.

Møde-
faciliteter

- Skræddersyet mødepakke og gratis, professionel mødeplanlægning/design og -rådgivning af arrangementafdelingen
- Standard AV-udstyr (anlæg, projektor, gratis WiFi m.m.)
Teknisk hjælp under dit møde
Lækker mødeforplejning
Service til rådighed under hele mødet
Eksklusiv oplevelse med dyrene (muligheder og ønsker drøftes med arrangementafdelingen)
Mulighed for overnatning i parken bl.a. i specialdesignet cabins med udsigt til savannen
Gratis parkering
Quote

Vilh. Nellemann Handelsselskab A/S

Tak for et, på alle måder, fantastisk arrangement hos jer i går. Dagen forløb præcis som vi havde håbet – dette takket være de fede rammer, meget lækker mad og ikke mindst super søde personaler! Vi følte os på besøg (hos dyrene) men absolut meget velkomne og jeg er sikker på at vore forhandlere havde en lige så god oplevelse. Mange af deltagerne kendte ikke til Ree Park – men ville absolut genbesøge til sommer med familie.

På vegne af Vilh. Nellemann Handelsselskab A/S & Nellemann & Drewsen ApS der holdte forhandlermøde i lokalet Katanga Hill.


Kombinér møde og konference med en nat på savannen

Kombinér møde og konference med en nat på savannen.

Skal I holde konference, kursus, teambuilding eller firmaarrangement, som strækker sig over én hel eller flere dage, så er der ofte behov for en overnatning, og det kan vi naturligvis hjælpe jer med.

Skulle antallet I jeres selskab overstige vores overnatningsmuligheder i parken, så hjælper vi jer med naturligvis med, at booke værelser på et hotel samt transport frem og tilbage.
Night Explorer cabins

Vi kan bl.a. byde jer indenfor i vores nye specialdesignet Night Explorer Cabins med udsigt til savannen og dens dyr. Eller vores splinternye sommerhus med egen terrasse og udsigt til vores kameler.

Camel Camp hytter

Har I lyst til den helt nære og vilde oplevelse, så har vi også vores Camel Camp, der er placeret midt i parken. Her vil i kunne høre løvernes brøl, ulvenes hyl og abernes morgensang.