HVAD SØGER DU?

Tur med manpower

Mandehørmstur

Tag kammeraterne med og tag på en weekend med øvelser for "rigtige mænd".

En dag med mandehørm

Vi starter med en Land Rover Safari med et par øl af de helt specielle. Turen tager jer udover den afrikanske savanne, hvor næsehorn, giraffer, eland antiloper, gnuer og mange andre dyr kommer helt tæt på.

Når I kommer tilbage til Ranger Stationen, går turen til Kantanga Hill, hvor parkens løveanlæg ligger. Her skal I ind i løvernes anlæg, hvor I skal partere et dyr og løse et par opgaver undervejs. Når I alle er ude igen, så lukker vi løverne ud og ser, hvad der sker.

I får også mulighed for at prøve kræfter med parkens store hanløve Aslan, som er stærkere end I lige tror - så det gælder om at finde de store muskler frem og stå fast.

Vi smager også på larver og insekter, som vi skyller ned med eksotiske drikke, og kokken laver gastronomiske tryllerier over bål i samarbejde med jer.

Vi slutter af med kaffe og en lille overraskelse.

Varighed ca. 5 timer

(Min. 10 personer)

Ring eller skriv til arrangementafdelingen for mere info eller booking –
86 33 61 50 eller info@reepark.dk 
LAND ROVER SAFARI

Dette arrangement inkluderer en spændende safaritur på vores afrikanske savannen. Her fortæller guiden om de fascinerende dyr I ser på turen.

MAD OVER BÅL

Kokken laver gastronomiske tryllerier over bål i samarbejde med jer, hvorefter I indtager lækkerierne med de vilde dyr som tilskuere.

SPIS INSEKTER

Smag på larver og insekter, som I kan skylle ned med eksotiske drikke.

OPLEV DYRENE I KATANGA HILL

Oplev løverne og kom med i løveanlægget.

Overnatning for rigtige mænd

I skal selvfølgelig ikke køre hjem...