Ree Park - Danmarks bedste oplevelse

Ree Park er nomineret til Danmarks bedste oplevelse.

Tusind tak for nomineringen, hjælp os med at vinde.

Stem og vind præmier for 25.000 kr. 

HVAD SØGER DU?

Vi byder velkommen til

Specialklasser og -skoler

Masser af oplevelser til jer...

Når eleverne er på besøg i Safariskolen, arbejder vi primært i naturen. Vores naturskønne omgivelser åbner op for et hav af muligheder, hvor sanserne får rig mulighed for at komme i spil. Naturen lader hjernen slappe af på en måde, som gør at ens koncentration og opmærksomhed bliver genoprettet. Naturen er med til at skabe ro, og minimere stres for vores hjerner.

I naturen kan eleverne aktivere og bruge flere sanser, end hvis vi blev i et formidlingslokale. Dels fordi vi fysisk bevæger os rundt i de omgivelser, de skal lære om, og dels fordi det at bevæge sig væk fra skolens rammer aktiverer sanserne, og eleverne registrerer de nye lugte, lyde og synsindtryk, som de får i parken.

Lugte, lyde og synsindtryk er med til at understøtte den faglige læring samtidig med til at eleverne bruger sig selv på en anderledes måde end normalt. På den måde bringer de andre kompetencer i spil, når de bruger sanseindtryk i forbindelse med det faglige arbejde.

Safariskolen

Vi har i Safariskolen god erfaring med, at netop vores fysiske rammer er med til at skabe ro og nærvær hos eleverne, uanset behov og diagnoser. Her er højt til loftet, og det kan eleverne mærke.

Vi arbejder med fokus på de sanselige, konkrete og æstetiske processer båret frem af elevernes engagement og nysgerrighed for naturen og dyrene. Vores formidlingsteam formår at skabe ro, nærvær og oprigtigt interesse for og hos eleverne, og undervisningen kan I samarbejde med jer, tilpasses netop jeres elevers behov, så alle får en god og lærerig oplevelse, tæt på alverdens dyr.

Vi glæder os til at tage godt imod jer!

Lærerens rolle

Når I modtager undervisning i Safariskolen, er det vigtigt at vi forventningsafstemmer på forhånd. Safariskolens guider er her for skabe fantastiske oplevelser og undervisning, og det lykkes bedst når vi er fælles om at løfte opgaven.
Under jeres besøg forventer vi derfor, at lærere og andet pædagogisk personale har det fulde ansvar for eleverne, hjælper med at skabe god ro og gør eleverne undervisningsparate. I har det bedste kendskab til jeres elever, derfor vil vi ligeledes bede jer om at informere guiderne på dagen, samt ved booking af forløb, hvis der er forhold vi skal være særligt opmærksomme på eller tager hensyn til hos jeres elever.

Vi glæder os til at indgå et bæredygtigt samarbejde om en masse spændende oplevelser tæt på alverdens dyr!

Forespørgsel på Safariskole

Vælg dato
Kontaktoplysninger
Klassen og bemærkninger

Vælg mellem en masse aktiviteter

Når I besøger Ree Park som skole eller institution, så venter der jer en oplevelse ud over det sædvanelige. Find de rigtige aktiviteter for jer.
Tag på Land Rover Safari Kom med på Land Rover Safari på den afrikanske savannen
Læs mere om Land Rover Safari
Oplev alle parkens dyr Du kommer til at opleve mere end 75 forskellige dyr i parken Dyrene i Ree Park Safari
Book en Guidet rundtur Kom med på en walking safari rundt i parken med en personlig guide. Walking Safari
Book en slangefremvisning Her kan I se og røre ved en af parkens håndtamme slanger, høre om dens mystiske anatomi, og om hvordan den kan sluge et helt byttedyr.

Pris: 300,- kr./guide/½time.
Kan forlænges til en time for 600,- kr.
Amerika Expressen Tag på tur med Amerika Expressen. Læs om en togtur med Amerika Expressen

SOV PÅ SAVANNEN

Vidste du at I som skoleklasse kan sove på savannen sammen med de vilde dyr?
Bare rolig, det er helt sikkert...

Praktisk information