Ree Park - Danmarks bedste oplevelse

Ree Park er nomineret til Danmarks bedste oplevelse.

Tusind tak for nomineringen, hjælp os med at vinde.

Stem og vind præmier for 25.000 kr. 

HVAD SØGER DU?

Lær alt om...

Dyrenes adfærd

Hvad og hvorfor?

Hvad bruger odderen sine lange knurhår til? Hvorfor løber vildhundene altid med halen i vejret?

Gennem øvelser og lege med vores egne sanserne, bliver eleverne klogere på hvad dyrene bruger deres sanser til. Vi kigger også nærmere på dyrs adfærd i naturen og i fangenskab.

Hvad arbejdes der med

Sammen producerer vi forskellige former for aktivering til udvalgte dyr i parken. Vi observerer dyrene før og efter, at vi foder-aktiverer dem og får dermed en forståelse af både deres brug af sanserne og af deres sociale adfærd. Eleverne opnår en forståelse for hvorfor og hvordan dyr i fangenskab skal aktiveres og stimuleres for at trives optimalt. På mellemtrinnet kan eleverne se nærmere på dyrenes tilpasning.

Formål

Formålet med forløbet ”Dyrenes adfærd” er at give eleverne en forståelse for hvad adfærd er, hvordan man aflæser/bruger adfærd i sin egen dagligdag, hvordan det er livsvigtigt for dyr at kunne udvise og aflæse andre dyrs adfærd i forskellige situationer.

Ligeledes er det vigtigt, at eleverne bliver opmærksomme på, hvorfor det er vigtigt at observere på dyr i fangenskab, hvordan vi i Ree Park Safari kan opnå stor viden om dyrenes trivsel og aktivitet, ved at observere deres adfærd. Observationer af vores dyr, hjælper dyrepasserne til at udvikle bedre anlæg, berigelse, fodringer o.l. så dyrene trives og får unger.

Vi anbefaler at afsætte 2 timer til dette forløb. På den måde kan vi nå gennem flere øvelser og have god tid til både fordybelse og reflektion.
Book dit forløb i Safariskolen her
Pris

600,- kr. for en guide pr. klasse for 60 minutter

Pris som partner

450,- kr. pr. time for guide pr. klasse pr. 60 minutter, for institutioner med Partnerskabsaftale med Safariskolen.

Partner med Ree Park Safari

Ree Park Safari ønsker at indgå i et partnerskab, som gør det muligt for din skole at benytte Ree Park Safari som udgangspunkt for både lærerig leg, opdagelse og sociale udflugter.

Partnerskabsaftalen giver dagtilbuddet mulighed for at benytte Ree Park Safari ubegrænset, både i og udenfor den åbne del af sæsonen. Her kan dagtilbuddets pædagoger frit benytte parken som ramme til at afvikle egne tiltag, tage på inspirationsture på egen hånd, eller ”blot” benytte parken som udflugtsmål for et eller flere hold.

Dagtilbuddet får derudover rabat på tilkøb af undervisningsforløb i Ree Park Safaris skoletjeneste, Safariskolen, på alle hverdage, hele året rundt.