Ree Park - Danmarks bedste oplevelse
Ree Park er nomineret til Danmarks bedste oplevelse.
Tusind tak for nomineringen, hjælp os med at vinde.
Stem og vind præmier for 25.000 kr.
Ree Park er nomineret til Danmarks bedste oplevelse.
Tusind tak for nomineringen, hjælp os med at vinde.
Stem og vind præmier for 25.000 kr.
HVAD SØGER DU?
Sæsonens letrøget fisk
Syltede blomkål, håndpillede rejer, karsemayo, sprød havre og friske urter
Pocheret hummer
(+ 50kr)
avokadocreme, maltchips, aromatiske urter, langtidsbagte tomater og høvlet æggeblomme
Carpaccio af dansk okse
Stegte svampe, Karl Johan mayo, grønne æbler, urter og vesterhavsost
Alle forretter serveres med friskbagt brød, urtepesto & luftigt smør
Rosa stegt kalvefilet
(+ 50kr for oksemørbrad)
Lun grøntsagstærte, selleripuré, mørk sauce grønt fra sæsonensamt årstidens kartoffel
Farseret bryst af kylling fra Hobballe Mølle
Cremet & syltet græskar, kraftig hønsesky med friske urter, grønt fra sæsonen samt årstidens kartoffel
Hvis I ønsker fisk til jeres hovedret, sammensætter vi retten ud fra tilgangen af sæsonens udvalg, dagspriserne varierer, så der kan forekomme ændringer i prisen.
Hvid chokolade panne cotta
Lakrids marengs, fyldt chokolade med karamel, gulerod & havtorn granité
Dobbelt chokoladekage
Creme på mælkechokolade, sprød chokolade, sorbet og æbleskum
Udvalg af danske oste
(+ 35kr)
4 salgs gode oste, oliven, hjemmelavet knas & sødt
Tilbehøret til retterne vil variere hen over året, afhængigt af sæsonen og udbuddet.
Så, når aspargesen titter frem af jorden og ærtebælgene er fyldte, ja, da er de også at finde på din tallerken. Og hvis vi drukner i sommerbær, så gør du også.
Skulle der være noget som du ikke kan leve uden, finder vi selvfølgelig ud af det.
Selskabsmenu 3 retter
Voksen/barn frokost 395,- / 210,-
Voksen/barn aften 425,- / 250,-
Valgfri forret, hovedret & dessert varighed 7 timer
Cremant d’ Alsace
Sprøde rodfrugter med estragondip
Blinis med røget dansk ørred og citronmayo
Carpaccio af dansk hjort på surdejsfladbrød & brunet smørcreme.
Spanske og italienske pølser & oste med konserverede grøntsager og focaccia
Hjemmelavet suppe med friskbagt brød og behørig topping
Udvalg af skarpe drikke (4cl pr pers.) og håndlavede lækkerier
Klassisk tilbehør
under middagen (til kaffen serveres) kr. 300,-
Hele arrangementet (7 timer) kr. 500,-
Kr. 349,-
Varighed 5 timer
Minimum 20 voksne
Børn fra 3-11 år kr. 200,-.
Til brunchen serveres:
Velkomst, 2 slags juice, kaffe & te, isvand
Øl, vin og sodavand kan tilkøbes ad libitum eller afregning pr. enhed.
Inviter dine kolleger eller hvem som helst, på en uformel middag i Ree Park Safari.
Buffet menu
Hvis I ønsker fisk:
Fisk kan skiftes ud med kylling eller kalv til samme pris. Som tillæg til menu 50,- pr. person
Vi serverer altid frisk fisk fra de danske farvande, så udvalget vil variere hen over året og vi har altid velsmagende alternativer til vegetaren.
Frokost/aften
Frokost voksen/barn 275,- / 195,-
Aften voksen/barn 325,- / 210,-
Min. 25 personer
Er man færre en 25 personer men ønsker buffet tillægges 50,- pr pers.
Under 25 personer kan vi servere følgende menu ved bordet.