HVAD SØGER DU?

Mad til arrangementer

Ree Park selskabsmenu

Mad til enhver lejlighed

I Ree Park Safari kan du nyde mad til enhver lejlighed. Vores festmenuer er skabt med udgangspunkt i årstidernes råvarer.

Skal du holde fest, firmaudflugt, reception, bryllup, fødselsdag, konference eller noget helt andet? Så står Ree Park Safari klar med en anderledes fest i parkens naturskønne rammer. Du og dine gæster får en oplevelse for livet. Her er der rig mulighed for at skabe en minderig fest med en masse vilde oplevelser tæt på dyrenes verden. Mad og drikke står vi selvfølgelig også for. Vores erfarne kokke sammensætter menuen efter årstiden eller du kan vælge din menu fra vores selskabskort.

Menukortet er inspiration til dit arrangement. Vi sammensætter naturligvis din menu, så den passer til lige netop til din fest.

Vi tilbyder

Til selskaber, hvad enten det er et privat selskab eller et firma arrangement, laver vi både tre-retters menu, buffet og brunch. Derudover kan I bestille grillpakke og picnickurv til dagsbesøget eller i forbindelse med overnatningen.
Selskabsmenuen Tre-retters selskabsmenu til både private- og firmaarrangementer. Se selskabsmenu
Ree buffet Inviter dine kolleger eller hvem som helst, på en uformel middag i Ree Park. Se buffeten
Konfirmationsmenu Se menuen

Bryllup og andre store dage

  • Reception (2 timer)
  • 3-retters menu
  • Fri øl, vand, vin
  • Kaffe, avec og søde sager
  • Cocktail bar fra kl. 22.00 (4 timer)
  • Natmad
Bryllup og andre store dage
1.500,-

Reception til selskaber

  • Fri Bobler, øl, vin og vand
  • Sprøde rodfrugter med estragondip
  • Blinis med røget dansk ørred og citronmayo
  • Carpaccio af dansk hjort på surdejsfladbrød & brunet smørcreme
  • 2 slags ost med tapenade og friskbagt focaccia
  • Sæsonens søde indslag
Reception 2 timer
275,-
Reception 4 timer
395,-

Selskabsmenu

Vælg mellem følgende retter hvis du skal holde en fest, bryllup, fødselsdag eller f.eks. kobberbryllup.

 

 

Forretter

Sæsonens letrøget fisk

Syltede blomkål, håndpillede rejer, karsemayo, sprød havre og friske urter

Pocheret hummer

(+ 50kr)

avokadocreme, maltchips, aromatiske urter, langtidsbagte tomater og høvlet æggeblomme

 

Carpaccio af dansk okse

Stegte svampe, Karl Johan mayo, grønne æbler, urter og vesterhavsost

Alle forretter serveres med friskbagt brød, urtepesto & luftigt smør

 

Hovedretter

Rosa stegt kalvefilet 

(+ 50kr for oksemørbrad)

Lun grøntsagstærte, selleripuré, mørk sauce grønt fra sæsonensamt årstidens kartoffel

 

Farseret bryst af kylling fra Hobballe Mølle

Cremet & syltet græskar, kraftig hønsesky med friske urter, grønt fra sæsonen samt årstidens kartoffel

Hvis I ønsker fisk til jeres hovedret, sammensætter vi retten ud fra tilgangen af sæsonens udvalg, dagspriserne varierer, så der kan forekomme ændringer i prisen.

 

Desserter

Hvid chokolade panne cotta

Lakrids marengs, fyldt chokolade med karamel, gulerod & havtorn granité

 

Dobbelt chokoladekage

Creme på mælkechokolade, sprød chokolade, sorbet og æbleskum

 

Udvalg af danske oste

(+ 35kr)

4 salgs gode oste, oliven, hjemmelavet knas & sødt

 

Sæsonen

Tilbehøret til retterne vil variere hen over året, afhængigt af sæsonen og udbuddet.

Så, når aspargesen titter frem af jorden og ærtebælgene er fyldte, ja, da er de også at finde på din tallerken. Og hvis vi drukner i sommerbær, så gør du også.

Skulle der være noget som du ikke kan leve uden, finder vi selvfølgelig ud af det.

 

Valgfri forret, hovedret & dessert 395,- varighed 7 timer

Download selskabsmenuen og print selv

Kulinariske tilkøb til selskaber

Snacks & Bobler

Snacks & Bobler
145,-

Cremant d’ Alsace

Sprøde rodfrugter med estragondip

Blinis med røget dansk ørred og citronmayo

Carpaccio af dansk hjort på surdejsfladbrød & brunet smørcreme.

Det Store Pølsebord (1 time)

Det Store Pølsebord (1 time)
125,-

Spanske og italienske pølser & oste med konserverede grøntsager og focaccia

Sæsonens suppe

Sæsonens suppe
75,-

Hjemmelavet suppe med friskbagt brød og behørig topping

Avec & søde sager

Avec & søde sager
75,-

Udvalg af skarpe drikke (4cl pr pers.) og håndlavede lækkerier

Hotdogs

Hotdogs
85,-

Klassisk tilbehør

Fri øl, vin, vand

under middagen (til kaffen serveres) kr. 300,-

Hele arrangementet (7 timer) kr. 500,-

Ree Brunch MENU

- Breakfast Burittos med bacon, æg og cheddar.
- Samt salsa og avokadocreme
- Crustade med cremet salat af gårdkylling, svampe og asparges
- Lune tærter med chorizo og forårsløg
- Stegte pølser og kartofler
- Fennikel salami, Serrano og alm skinke
- 2 gode oste med oliven & knas
- Tomatsalat med friske & bagte tomater, mozzarella og basilikum
- Plukkede grønne salater med crouton og vinaigrette
- Skyr med hjemmelavet granola
- Ærøske pandekager med æble/havtorn kompot, solbærsirup og sprød hvid chokolade
- Sæsonens frugt i kurv
- Mørkt & lyst brød, smør og persillepesto
Priser

Kr. 385,-
Varighed 5 timer
Minimum 20 voksne
Børn fra 3-11 år ½ pris

Ekstra

Til brunchen serveres:
Velkomst, 2 slags juice, kaffe & te, isvand

Øl, vin og sodavand kan tilkøbes ad libitum eller afregning pr. enhed.

Ree buffet

Ree Buffet 

Inviter dine kolleger eller hvem som helst, på en uformel middag i Ree Park 

 

Langtidsstegt kalvefilet med timian & hvidløg 

Rosmarin og citron marineret gårdkylling 

Mør gris på ben med asiatiske noter 

Bagte & grillede grøntsager med friske urter og parmesan 

Bagte kartofler med timian og hvidløg 

Sprød salat inspireret af årstiden 

Hjemmelavet focaccia, smør, pesto & urtedressing 

Hvid chokolade panne cotta med sødt og knas 

Hvis I ønsker fisk kan den skiftes ud med kylling eller kalvefilet til samme pris. 
Vi serverer altid frisk fisk fra de danske farvande, så udvalget vil variere hen over året og vi har altid velsmagende alternativer til vegetaren 

 

Frokost/aften 

249,- 3 timer / 299,- 5 timer 

Min. 25 personer 

Er man færre en 25 personer men ønsker buffet tillægges 50,- pr pers. 

Under 25 personer kan vi servere følgende menu ved bordet. 

 

Salat med parmaskinke, syltede løg, urtemayo og bagt parmesan 

Kalveculotte og kylling, bagt & grillet grønt, sprød salat, pesto, dressing og  friskbagt brød 

Hvid chokolade panne cotta med sødt og knas