HVAD SØGER DU?

Ree Park åbner for sæsonen 9. april 2022 kl. 10

Besøg Ree Park i Påsken 

Vær med når sæsonen starter 9. april kl. 10

Entrébillet voksen

Entre, voksen
210,-
Køb billet her

Entrébillet barn

Entré Barn (3-11 år)
125,-
Køb billet

Så er der åben igen

Ree Park Safari slår dørene op for sæsonen og byder indenfor i dyrenes verden.

Vi fejrer påsken, foråret og sæsonåbning med 25% rabat på årskort hele påskeferien fra 9. april til og med 18. april.
Med et årskort har du mulighed for at komme igen og igen, lige når du har lyst. Husk du har både masser af fordele i parken og i andre danske attraktioner. Årskort med rabat kan kun købes i parken.

Alle dage i kan du tage med på Land Rover Safari på den Afrikanske savanne, tage en togtur med Amerika Expressen ud over den Nordamerikanske prærie eller se dyrene blive fodret.

Åbent alle dage fra kl. 10-17.

Gå på opdagelse i dyrenes verden

Tag med på en tur ind i dyrenes verden i. Dyrene er nysgerrige, bjørnene er vågnet af vinterhi og dagene er blevet længere.
Kom med Amerika Expressen ud over den nordamerikanske prærie, eller en safaritur med Land Rover Safari ud over savannen eller vær med til de officielle fodringer.
Togtur med Amerika Expressen Tag på en uforglemmelig togrejse udover den nordamerikanske prærie Kør med Amerika Expressen
Land Rover Safari Tag med en tur ud over savannen på en Land Rover Safari, hvor du møder næsehorn, giraffer, gnuer, strudse, eland antiloper og mange andre dyr undervejs. Tag på Land Rover Safari
Walking Safari - Guidet rundtur Kom med på en guidet gåtur rundt i parken med en personlig guide. Køb billet online til kl. 14.40. Køb billet til walking safari
Få overblik over dyrefodringer Kom med til fodringer af dyr, hvor en guide fortæller om dyrene der fodres og en masse sjove fun-facts.
Se program for dyrefodringer

Køb årskort og få 25% rabat

I perioden den 9. april til 18. april får du 25% rabat på årskort ved køb i parken.

Dit besøg med børn

Find legepladser, klappedyr og gode tips til din dag med små børn.
Aktiviteter for børn Få gode tips til hvor børnene kan lege, klappe dyr og de mindre børn kan blive skiftet. Læs alt om dit besøg med børn, hvad enten de er store eller små. Se aktiviteter for børn
Læs om dyrene i parken Her får du et overblik over alle de dyr vi har i parken. Dyrene går i anlæg der er indrettet i et forsøg på at matche dyrenes naturlige adfærd, og derfor har de masser af plads. Læs om dyrene i Ree Park

Go' morgen til dyrene

Kom med bag kulisserne, når vi siger godmorgen til dyrene torsdag den 14. april. Det er gratis for årskortholdere - du skal blot huske at købe billet!
Har du ikke årskort, kan du stadig deltage.
Efter programmet er det muligt at købe morgenmad.

Nyd en lækker påskemiddag

Påskemiddag på Central Station eller som Take-away

Tag en overnatning

Der er flere muligheder for at overnatte i Ree Park. En overnatning er en unik oplevelse for dig og din familie, og giver en enestående mulighed for at komme helt tæt på dyrene.
Overnat f.eks. i de specialdesignede Night Explorer cabins, hvor I kan nyde udsigten over den storslåede græssavanne og se savannedyrene græsse helt ind under jeres cabin.

Eller tag en overnatning i en af Camel Camp hytterne, hvor I kan tage på "aftensafari" rundt i parken på egen hånd.